person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 54348 times

Aktualno/ Monsanto pokušava preimenovati pojam GMO s novim pojmom 'Bioforification', koristeći prefiks BIO, kako bi prodavao svoje proizvode pod organske!

Tri ključne odluke uzrok su sve većeg broja umrlih od malignih bolesti:

- Zoran Milanović ukinuo je Uredbu o obveznom ozanačavanju GMO proizvoda na policama konzuma,
- Bojan Glavašević i Ivica Mišić su sa svoja 2 veleizdajnička glasa legalizirali dugogodišnji nelegalni rad zločinačke korporacije Monsanta u Hrvatskoj,
- Haarp, koji se nalati u Tušiloviću uništava sadnice i plodove voćaka kako bi se što više uvozila Monsantova karcogena GMO hrana 

Zločinačka korporacija Monsanto pokušava prodati najsmješniju propagandnu shemu od svih dosadašnjih. Pokušavaju manipulirati Codex Alimentariusom (Svjetska zdravstvena organizacija hrane kojoj je glavni cilj zaštita potrošaća) kako bi GMO klasificirao ''biofortificiranim namirnicama.

A sve je počelo ''nedužno'' nakon nekoliko sastanaka Odbora za prehrambene proizvode Codexa kada je međunarodna nevladina organizacija (INGO) imenovala Međunarodni institut za istraživanje hrane (IFPRI) i sponzorirala Harvest Plus. Harvest Plusova metoda povećanja određenog vitamina i mineralnog sadržaja osnovnih usjeva hrane govori kako će povećat napr. sadržaj vitamina ili željeza slatkog krumpira, tako da će ''pothranjene populacije u zemljama u razvoju dobiti bolju prehranu''.

Dakle, cilj je da Codex Alimentariusova Komisija, Codexov odbor za prehranu i hrane za posebne prehrambene namjene (CCNFSDU), preimenuje definiciju GMO u definiciju 'Bioforification'. Ta bi se definicija tada mogla koristiti diljem svijeta kako bi se primijenila na one namirnice konvencionalno obogaćene višim razinama hranjivih tvari, a svi bi bili na istoj stranici kad god bi se koristio pojam "biofortificiran".

Monsantu je zločin i prijevara u genima

Zadnji sastanak CCNFSDU-a, koji je bio domaćin njemačkog Ministarstva zdravstva u Berlinu, u prosincu 2017. godine - svjedočio je o živoj raspravi kako definirati riječ "Biofortification".Na prethodnom sastanku CCNFSDU-a, 2016. godine, predsjednica Pia Noble (bivša izvršna upraviteljica tvrtke Bayer) započela je raspravu da bi definicija trebala biti što šira i kombinirana. Njezina izjava, proturječna je zaključcima sa sastanka 2015., održanog u Australiji koji kaže da u izvornom dokumentu iz 2012. stoji da se pojam 'Bioforification' odnosi samo na konvencionalno uzgoj i jasno treba isključiti GMO tehnike. Međutim, na prošlogodišnjem sastanku CCNFSDU Australija je šutjela o tom pitanju.

Drugim riječima, novi izvorni dokument za stvaranje definicije biofortificiranja definirao bi se kao proces kojim se prehrambena kvaliteta prehrambenih usjeva poboljšava konvencionalnim uzgojem biljaka s ciljem da bi hranjive tvari bile bioraspoložive nakon digestije. Ne treba nikog iznenaditi da je Monsanto kupio Codexove vodeće ljude koji će odlučiti o tome hoće li GMO hrana biti uključena u definiciju biofortifikacije. Tako bi Monsanto svoje sintetske proizvode na tržište plasirao pod nazivom "Bio".

Potpuno je javno da se puca na prefiks BIO koji bi se koristio za Monsantovu GMO frankenštajn hranu koja bi se ubuduće označavala kao organska. Monsantovovu opasnu igru, prepoznali su mnogi izaslanici rasprave na sastanku u Berlinu. Međutim, bitka će se prebaciti na sastanak koji će se održati u Berlinu u studenom ove, 2018. godine. Taj sastanak predsjedava nova predsjednica Odbora, Marie-Luise Trebes.

Do tada ćemo imati priliku puno puta pročitati u našim židomedijima kako je GMO hrana zdravija od organske kao što je to napisao. zadužena GMO-ova presstitutka, novinar Indexa Goran Vojković, citiramo: 'Hrvati su protiv GMO-a jer imaju stav o svemu, a znanje ni o čemu'  i da je ogromna studija objavila kako je GMO kukuruz zdraviji od običnog!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/objavljena-ogromna-studija-gmo-kukuruz-je-zdraviji-od-obicnog/1028863.aspx

 .i13102625 861106164001521 3394853753355838975 n

GMO hrana je štetna za ljudsko zdravlje. Genetski modificirani organizmi, kao hrana, ljudima uzrokuju zdravstvene probleme, uključujući rak. 

Zato ljudi moraju obratiti posebnu pozornost na ove Monsantove pokušaje manipuliranja izrazima kako što su izmanipulirali mnoge HDZ-ove zastupnike koji su izglasali zakon o tzv. ''koegzistenciji GMO-a i organske proizvodnje', misleći da glasuju protiv GMO-a.

Na kraju, dodati ćemo tri ključne odluke ''naših'' političara koji su suodgovorni što je Hrvatska prva u Europi po broju umrlih od malignih bolesti zahvaljujući konzumaciji GMO ''hrane', a nisu znali da je konzumiraju:

Zoran Milanović je ukinuo Uredbu o obveznom ozanačavanju GMO proizvoda na policama konzuma, 

- Bojan Glavašević i Ivica Mišić su sa svoja 2 veleizdajnička saborska glasa legalizirali dugogodišnji nelegalni rad zločinačke korporacije Monsanta u Hrvatskoj,

- Haarp, koji se nalazi u Tušiloviću, uništava sadnice i plodove voćaka kako bi se što više uvozila Monsantova karcogena GMO hrana.

iScreenshot 34

 

Ministar Kujundžić javno je priznao da je GMO hrana uzrok sve većeg broja oboljelih osoba od malignih bolesti. I mi smo u više navrata tražili od predsjednice Kolinde i premijera Plenkovića da uklone Haarp iz Hrvatske, koji proizvodeći obilne kiše i tuče, uništava autohtone sadnice i plodove voćaka pred berbu.

No, oni  se i dalje prave mutavi! Što jasno govori kome zapravo služe.     

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(16 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: