person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 700 times

Nakon ove objave vratili su stranicu! Žao nam je Vaša Facebook stranica 'Istinom protiv laži' nije dostupna jer piše istinu, a istina nama, cionistima, lažnim antifašistima ili nacistima 21 stoljeća ne odgovara! Što da pišemo? Laži?

Opća deklaracija o ljudskim pravima, kaže: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. No, kod cionista, lažnih Židova ili nacista 21 stoljeća važe samo Talmudovi zakoni. 

Što je Talmud?

Talmud je sveta knjiga za Izrael. On sadržava ne samo religiozni nauk, nego i građanske zakone: privatno pravo, obiteljsko pravo i kazneno prvo. Originalna knjiga čuva se među vođama u Sinedrionu, a to su 70 židovskih najutjecajnijih poglavara, vjerskih i političkih vođa naroda koji odlučuje o židovstvu i cjelokupnoj politici židovstva.

Među tih 70 poglavara nalaze se 24 visoka posvećenika, inicijanta u najviše stupnjeve kanibalizma, magije i iluminatskih sotonističkih doktrina. Šulah aruh je vjerski kodeks Talmuda. Talmudske (izraelske) zakone godinama u Saboru donose židovski konvertiti raspoređeni u HDZ-u, SDP-u, HNS-u, IDS-u, manjinama….

Hrvatska za koju se izjasnilo 94,7 % hrvatskih građana, protuustavno i iza leđa narodu, pretvorena jr u korporaciju Hrvatska d.o.o. koja je u vlasništvu gremija, lažnih židova ili nacista 21 stoljeća.

Po Talmudovim zakonima sudi se i u Hrvatskom pravosuđu, a sude židokonvertitski suci koji su nakon drugog svjetskog rata mijenjali prezimena i pozicionirali se, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu, u najvažnijim porama društvenog života ato su pravosuđu, mediji i parlamenti. Njihov način rada davno bi bio razotkriven da u svojim rukama ne drže sve glavne medije u svijetu.

A kupili su ih novcima bez pokrića, jednostavno ukucavajući brojke u računalo. Na isti način kupili su i koruptivne političare u Hrvatskoj tako da danas, napr. u Hrvatskoj 20 domaćica, bivših političarki ili žena političara na računima ima ''ušteđeno'' oko 100 milijuna eura!!

I to je tragedija ovog hrvatskog društva u kojem 76 njihovih, gremijevih ili židokonvertitskih zastupnika u hrvatskom saboru odlučuju o svemu i drži leđa ovim prevarantima, kriminalcima i ubojicama hrvatskog naroda.

A njihovi facebook štakori već treću godinu nam skidaju objave, blokiraju djeljenja, brišu komentare, usporavaju stranicu, a sad su i skinuli stranicu kako bi nas zaustavili u radu jer smo im postali previše opasni. Smetaju im objave o cionistima, cjepivima, Centrima za socijalnu skrb koji majkama otimaju djecu, LGBT tvorevinama, pedofilima, rodnoj ideologiji… 

20180302 081105

Jedan od razloga zašto su nam skinuli stranicu koju smo gradili četiri godine

20180302 111314

I ovo je razlog zbog kojeg su nam srušili stranicu! 

Nažalost društvena mreža Facebook također je u njihovom (cionističkom) vlasništvu pa mogu raditi što ih je volja.

Naše objave možete čitati na ovom portalu koji ne mogu srušiti, iako stalno pokušavaju, dijelite ih a možete i komentirati jer smo aktivirali rubriku za komentare!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: