person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 3339 times

'Jebem ti mater balijsku', jedini je razlog zašto 'balijki' Centar za socijalnu skrb Sisak, sisački suci i Poliklinika za zaštitu djece dr. Buljan Flander, nisu dodijelili skrbništvo nad djecom, već nasilnom ocu (pravoslavcu)!

…Otac je u kuću doveo novu djevojku koja je vikala na nas, uskraćivala nam obroke, tjerala iz naše sobe pa smo morali spavali s bakom i djedom u krevetu. Otac je prijetio da nikom ne smijemo ništa reći o tome...  S ovim slučajem upoznata je i predsjednica Kolinda, ali nije reagirala

Našu objavu ''Nevjerojatna koruptivna sprega Centra za socijalni rad Sisak, sisačkih sudaca i Poliklinike za zaštitu djece dr.Buljan Flanger'' komentirala je gospođa Emina navodeći da je ona teta Danijele koja je vidjela kako je suprug tuče. Emina je muslimansko ime pa smo nazvali udrugu ''Djeca ljubavi'' tražeći broj mobitela majke Danijele.

Kad smo je dobili, konkretno smo pitali: ''Danijela, jeste li Vi muslimanka''. ''Jesam po mami, ali sam katolkinja'', odgovorila je. ''Nešto bi vas pitala, suprug mi je često znao reći, da izvinete: 'Je*em ti mater balijsku'. Nikada nisam upitala što to znači''?

Mi smo joj odgovorili što znači i shvatili što je glavni razlog sudske odluke da se izuzetno nasilnom ocu dodijeli skrbništvo nad djecom. A i ona je izgleda tek sad povezala zašto je svekrva od prvog dana nije prihvatila. Jer, svi njegovi su pravoslavci. 

Iz priče koju je u ožujku 2017. jedini objavio portal Zagreb. Info (mainstream ili židomediji nisu htjeli) izdvojili smo najzanimljivije detalje ove teške nepravde koja tek sada dobiva pravi smisao, a koji nitko nije povezao.

Nacionalnost je jedini razlog zašto su djeca nasilnom ocu dodijeljena i uništena!

... Kada sam ostala trudna s drugim djetetom, trudnoću sam morala čuvati u bolnici. U tih šest mjeseci, prvog sina su mi doveli dva ili tri puta da ga vidim. Kad sam došla kući nakon proroda, mene moj sin više nije niti znao. Tad je počelo i pravo nasilje… 

…Suprug ju je znao “zakucavati” u ormar, nazivao ju je kurvom i optuživao za varanje, a kako navodi, ona nikada nije niti izlazila iz kuće. U tom selu nije imala s kim niti popiti kavu. Prva autobusna stanica od njihove kuće bila je udaljena 5 kilometara….

…Nakon svakog nasilja, njezin suprug bi klečao pred njom i plakao, uvjeravajući ju u svoju ljubav uz neizostavna obećanja da “neće više nikad”. Unatoč tome, napadi su se ponavljali, a Danijela je prilikom jedne eskalacije, uspjela sve prijaviti policiji….

…Starijeg sina tu večer nije bilo kod kuće, spavao je kod rođaka. Suprug je popio nekoliko čaša vina i započeo sa svojim optužbama kako ga varam. Razbio je kompjuter, a onda je počeo udarati i mene. Vukao me po podu, govorio da će me ubiti…

'Sine obavi to tiše, vani se sve čuje'

…Jedan dan, dok je Danijela razgovarala s tetom (Eminom) preko Skypea, a suprug bio na poslu, zazvonio je kućni telefon. Nepoznati muškarac joj se predstavio kao zaručnik ljubavnice njezinog supruga. Nju to nije iznenadilo, bila je svjesna velikog broja njegovih ljubavnica. Vrativši se Skypeu, prepričavala je teti detalje ovog neobičnog poziva, a u jednom trenutku suprug se stvorio iza nje.

Svekrva ga je nazvala, prisluškuje sve razgovore, a on je s posla došao doma istog trena. Dignuo me u zrak i zakucao u zid, doslovno. Njegovu viku i galamu su čula i djeca koja su se igrala vani. Stariji sin se bacio preko mene kako bi ga spriječio da me ubije udarcima. Svekrva mu je samo rekla: “Sine obavi to tiše, vani se sve čuje.” Držala sam se za frižider da me ne bi bacio kroz prozor. Teta je sve vidjela preko Skypea i moji su iz Zadra zvali policiju u Sisak…

…Nakon toga otišla sam s djecom roditeljima. Suprug je dolazio vikendima vidjeti djecu, a prilikom jednog posjeta pitao me može li ih odvesti malo kod sebe, da vide baku i djeda. Sinovima se ideja svidjela pa sam pristala. No, više ih nije vratio. Odmah sam se obratila Centru za socijalnu skrb Sisak, no bezuspješno….

…Ubrzo je saznala da je suprug zatražio privremene mjere kojima je sud djecu dodjelio njemu uz obrazloženje da je djeci “mjesto u kući u kojoj su rođeni”,

… Prilikom mog posjeta djeci, starijeg sina sam pitala je li mu bolje s ocem ili želi da se majka nastavi boriti za njih. Sin se u tom trenutku slomio. Plačući je ispričao da im je grozno te da ne znam što oni prolaze. Na Centru su morali reći da ne marim za njih, a otac je u kuću doveo novu djevojku koja je vikala na njih, uskraćivala im obroke, istjerala ih iz njihove sobe te su spavali s bakom i djedom u krevetu. Otac je prijetio da nikom ne smiju ništa reći o tome. Sve sam prijavila Centru, no reakcija je izostala…

Centri za socijalnu skrb sve više postaju centri za otimanje djece

…Iz Centra su joj odgovorili da su u kući oca uvjeti za život njezine djece dobri. No, stanje njezinog starijeg sina daleko je od dobrog. Dva puta je završio na Hitnoj u Kukuljevićevoj prilikom posjeta majci u Zagrebu, istraumatizirano prijetnjama od strane bake, djeda i oca koje svakodnevno sluša. Psihičko maltretiranje doseglo je takve razmjere da je stariji sin pomišljao na samoubojstvo zbog čega su ga htjeli zadržati u Kukuljevićevoj. No, otac to nije dozvolio, unatoč sinovom stanju, molbama i suzama, iako je na tome inzistirala i liječnica iz Kukuljevićeve. Međutim, otac niti zbog njenih objašnjenja nije popustio….

…Za pomoć sam se obraćala više puta i Pravobraniteljici za djecu, Pravobraniteljici za ravnopravnost spolova, Ministarstvu socijalne politike i mladih, policiji, pa čak i samom uredu Predsjednice. Predsjednica je to mogla rješiti jednim telefonskim pozivom, ali nije. Zna se i zašto (op.a.).

Nakon Danijelinog inzistiranja na vještačenju sutkinja Merzel (prezime sve govori) donosi odluku da Poliklinika za zaštitu djece dr, Buljan Flander izvrši super vještaćenje. Super vještak, psihijatar prof.dr. Domagoj Štimac samo je potvrdio sve odluke Centra za socijalni rad Sisak i sudaca, Mladena Kauzlarića, Mira Đukića i Kristine Devčić Merzel.

20180227 160215

Prljavo rublje svakodnevno izlazi iz Poliklinike za zaštitu djece dr. Buljan Flander

Majčina nacionalnost je jedini razlog zašto su monstrumi trajno uništili dječje psihe. Već smo pisali da je stariji sin napunio 14 godina (po zakonu može birati roditelja) i živi sa majkom koja i dalje vodi borbu za drugog sina koji je napunio 10 godina.

Danijel Mosler (pravnik Centra za socijalni rad Sisak), Mladen Kauzlarić (sudac osuđen zbog primanja mita nasilnom ocu dao je samo opomenu), Mirko Đukić, sudac koji je privremenom mjerom djecu dodijelio ocu, Kristina Devčić Merzel, sutkinja koja je tri puta odbila majčino inzistiranje za vještačenjem i odgovorna osoba Poliklinike za zaštitu djece dr. Buljan Flander koja je izvršila ''super vještačenje'', krivci su za dvije uništene dječje psihe. I sve one koji su živjeli njihove boli i patnje.

Imamo predsjednicuuuu, uzviknuo je Karamarko!

20180227 160102

Naravno da imamo, samo Luciferovu, koja se odavno svadila s našim dragim Bogom!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: