person_outline
search
hrendeitpt
Reakcije na Polikliniku za zaštitu djece 'Gordana Buljan Flander'! Nije valjda da je netko progovorio o njima? Bravo!
Dr.Gordana Buljan Flander ravnateljica klinike za 'zaštitu djece'
  • Posted
  • Read 9667 times

Reakcije na Polikliniku za zaštitu djece 'Gordana Buljan Flander'! Nije valjda da je netko progovorio o njima? Bravo!

 Marijan Brkić: "Njima su sve majke manipulatorice! Još je gori ovaj Štimac. Koliko taj mrzi žene! Fuj za cijelu polikliniku. Toliko su života uništili. Bog će im suditi...nadam se što prije" 

'Nije valjda da je netko progovorio o njima?? Još se čudim....bravo'!

Ostale reakcije čitatelja: 

Marjana Dusper: Kninski centar za soc. skrb ne šalje nigdje ..nego napišu rješenja o razvodu..pošalju te na sud da sudac potvrdi i stavi svoj pečat i to je sav posao....niti pitaju što ni kako......uglavnom majka se obavezno mora pridržavati napisanog rješenja i o rastavi i o skrbništvu..ali ćaća ne....on ne mora plaćati za dijete mjesecima...on ne mora dolaziti ni na susrete s djetetom mjesecima.....on je slobodan ići i raditi gdje mu volja, čak i preko granice....oni mu 'po zakonu' ne mogu ništa .....majka ne smije ništa od toga jer se otac ne slaže s tim, majka ne može tražiti posao nigdje bez obzira što u mjestu prebivališta posla nema jer otac ne želi da mu je dijete daleko iako ga skoro pa i ne viđa, a rado mjesecima preskače i novac za uzdržavanje.

Kad se majka obrati socijalnom radniku obavezno nju gledaju kao krivca ...kad se obrati policiji za zanemarivanje djeteta - policija kaže - obavili smo razgovor (s čačom) i probajte se s njim dogovoriti... Tako da je otac-kao sveta krava- zastićen iako ne čini ništa što bi jedan otac trebao činiti za svoje dijete-uz pomoć idiotskog 'zakona' u HR naravno... Kninu ne treba ni Poliklinika ni psiholozi za rastavljene - Kninu bi isti ti trebali ali za službenike socijalnog, a i policije.

Ina Inić: Ja sam dokazala svim institucijama njen zločin (dr, Buljan ) i iste su SVE sakrile. Kažem sve: sabor, dječja pravobranitelica, predsjednica, pučka pravobraniteljica,....sve ostale...nisu ni odradile koliko je jasan zlocin

Domagoj Granić: citiram IPL.... I sve ovo događa nam se pred očima, događa se pred očima predsjednice Kolinde, pred očima premijera Plenkovića, pred očima kardinala Bozanića, pred očima hrvatskih zastupnika.... zar ćemo biti samo promatrači ? Ako na ovo nećemo reagirati i tražiti odgovore od Kolinde, Plenkovića, Bozanića onda smo najobičniji ljudski šljam poput ovih mafijaša koji roditeljima otimaju i prodaju djecu!:

Ivana Grabić: Totalna istina, Poliklinika negira nasilje i seksualno zlostavljanje, a prvi su u redu kada se u medijima priča o pedofilima i seksualnom zlostavljanju. Koji apsourd!!! A oni to legaliziraju. Da ne pričam o ovim stvarno copy-paste dijagnozama koje liijepe svim majkama!

Marija Brkić: njima su sve majke manipulatorice! Još je gori ovaj Štimac, koliko taj mrzi žene! Fuj za cijelu Polikliniku!! Toliko su života uništili! Bog će im suditi...nadam se što prije

Marko Horvat: Jadna žena koja njima dođe....a tek djeca.....konačno istina o njima

Danijela Danna: Imaju pojma samo novac čini čuda, a i prijetnje možda... ja sam mailova i mailova poslala svim novinarima o mom slučaju, niko ni da mrdne. Milion dokaza sam im dostavila protiv oca, dakle dokaza, niti jedan nisu naveli u nalazima, dok se njegove riječi pišu kao u sveto pismo...djeca su zahvaljujući toj sotonjari i CZSS dodijeljena ocu obiteljskom nasilniku. Dokaze imam. Danijela Danna nam je poslala svoju priču koju ćemo objaviti.

Kon Pir: Šta vi pričate, Knin??? Pa tako je i u Rijeci i sa policijom i sa socijalnom službom. Moja djevojka baš sada proživljava upravo takvu situaciju od slova do slova, točno kako ovdje piše. Kriminalac i obiteljski nasilnik uz pomoć socijalne službe upravo dok ovo pišem pokušava i vjerovatno će uspjeti oduzeti skrbništvo nad djetetom svojoj bivšoj ženi. U Rijeci, 21.02.2018!!!

Matija Vukovic Nije valjda da je netko progovorio o njima?? Još se čudim....bravo!

Da progovorili smo. Barnervernetov zakon stigao je u sve republike bivše države tako i u Hrvatsku. Norveški Barnevernetov konclogor za djecu, dodijeljen je Srbiji, a otimanje djece povjereno njihovoj suradnici i plaćenici psihijatrici Smilji Igić.

20180118 080357

Psihijatrica Smilja Igić,  norveška barnervernetova psihijatrica za Srbiju, bez ijedne sudske odluke, otela je majci malu Mariju (6)  

Listu suradnika švedskog Barnervernet kojima se prosljeđuju podaci iz Centara za socijalni rad Hrvatske dobiti ćemo uskoro kao i kompletan financijski izveštaj ali i ostale podatke kako iz Barnervernet službe tako i ostalih službi. U skladu sa pozitivnim propisima koji uređuju ovu oblast.

20180221 071951

Barnervernetov psihijatar za Hrvatsku Domagoj Štimac... o njemu su sve rekli komentari čitatelja  

Kratko, za ovo što se događa u Hrvatskoj najviše se treba stidjeti predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Ona je itekako duboko involvirana u rad ove Poliklinike ''za zaštitu djece i mladeži'' koju treba pod hitno zatvoriti kao i njenu ravnateljicu dr. Gordanu Buljan Flander i psihijatra Domagoja Štimca. 

172847

Gordana Buljan Flander igra opasnu igru. U više navrata novinar Ipl-a i predsjednica udruge 'Ne govoru mržnje,' po nalogu DORH-a, pozivani su na obavjesni razgovor zbog tekstova o ovoj Poliklinici!

Toliko o slobodi govora u Hrvatskoj!

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(16 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: