person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2226 times

Predsjednički izbori/ Hrvatski narod je zaboravan pa ga podsjećamo kako rade prevarantske anketarske kuće CRO Demoskop i Ipsos puls!

Koliko lažnih anketa u 19 godina? To može samo CRO Demoskop. Jedino im u lažima može konkurirati Mislav Bago. Nažalost, ne postoji zakon koji bi sankcionirao ove laži i prijevare građana. Da postoji odavno bi im bio zabranili rad, a najodgovorniji bi bili procesuirani

Redovito mjesečno istraživanje agencije Promocije plus o društvenim i političkim preferencijama CRO Demoskop, je najobičnije varanje hrvatskih građane. koliko su vjerodostojniji potvrđuje podatak da su uvijek najpopularniji političari hrvatski predsjednici. 

CRO Demoskop: Pola Hrvatske odobrava rad predsjednice

20180126 212358

CRO Demoskop: Josipović uvjerljivo najpopularniji političar

20180126 234336

CRO Demoskop: Mesić najpopularniji, Sanader najnegativniji

20180126 233742

CRO Demoskop: Ivo Josipović najpopularniji hrvatski političar u zadnjih 20 godina….. 

20180126 211718

Tako kažu i godinama lažu, da svaki drugi ispitanik odobrava rad predsjednice Kolinde… već treći mjesec ima 'zacementiranu' potporu….uživa potporu 85 posto HDZ-ovih birača, 56 posto birača MOSTA, 40 posto Živog zida, ali i 34 posto birača SDP-a odobrava rad Predsjednice u ovom trenutku….

.....Njen prethodnik Ivo Josipović je također bio uvjerljivo najpopularniji. Čak u zadnjih 20 godina! A na prošlim parlamentarnim izborima nije uspio ući ni u hrvatski sabor u koji ulazi svaka šuša. Tako su napisali da je i dalje uvjerljivo najpozitivniji političar u zemlj, a bilježi se i veliki porast popularnosti guvernera Rohatinskog (to je isto Židov Kazar koji je za bagatelu Rothschildu (pro)dao naše zlatne rezerve)…..Slijedi premijerka Jadranka Kosor, koja je najpozitivnija političarka ….

....Stjepan Mesić i dalje je na vrhu ljestvice najpopularnijih političara. Na drugom je mjestu Zoran Milanović, a slijedi ga Ivo Sanader. SDP je već treći mjesec za redom, po izboru hrvatskih građana, vodeća stranka u zemlji. Na drugom je mjestu HDZ, HNS je zauzeo treće…

Koliko lažnih anketa u 17 godina? To može samo CRO Demoskop. Jedino im u lažima mogu konkurirati Stjepan Mesić i Mislav Bago. Nažalost, ne postoji zakon koji bi sankcionirao ove laži i prijevare građana. Da postoji odavno bi im bio zabranili rad, a najodgovorniji bi bili procesuirani. Naravno, sve ove laži naručuju i plaćaju predsjednici koje plaćamo mi-porezni obveznici, a da toga uopće nismo svjesni.

A što su nam dobra donijeli ovi najpopularniji političari-predsjednici Mesić, Josipović i sada Kolinda.

Mesić je doveo NATO i Monsanto koji nas je potrovao GMO hranom, umirovio je generale, dilao transkripte i svjedočio protiv Hrvatske u Haagu. Na RBA računu ''uštedio'' je oko 20 milijuna eura!

Josipović je izmijenio točke tužbe u sporu Hrvatska-Srbija kako bi konačni rezultat bio 0:0 stim da su Srbi pobijedili u produžetku jer im je Haag dozvolio ''mali Haag'' zbog čeega naši branitelji ne smiju ići u Srbiju i BIH, a sutra ni u EU. S Kosoricom je protuustavno potpisao Lisabonski ugovor (slično Rapalskom) nakon čega smo izgubili neovisnost za koju se izjasnilo 94,7 % hrvatskih građana. Kada je otišao u svoj Izrael (Josipović je Židov Kazar prezimena Muha) vratio se sa ustaškom zmijom. ''Uštedio'' je nešto manje od Mesića, cca 10-ak milijuna eura.

A NATO plavuša? Više je provela vremena sa Nikolićem i Vučićem nego sa Milanovićem i Plenkovićem. Članica je sotonske Trilaterale, potpisala je AGENDU 2030 i suučesnik je u genocidu nad hrvatskim narodom jer odobrava intenzivno trovanje građana chemtrailsom. Odgovorna je i za požare jer je dokazano da je chemtrails uzrok velikih požara, a ne izmišljeni piromani ili Srbi.

Koliko je ''uštedjela'' i koliki je njen dio od prodaje droge (naši nekad slavni vojnici danas čuvaju makova polja u Afganistanu) nije nam poznato. Ako poživimo trovanje chemtarilsom, GMO-om, sutra trovanje vodom i cjepivima, doznat ćemo i to.

Nameće se i logičan zaključak, da nam predsjednici nisu uopće potrebni. Dapače, čine nam veliku štetu, trošak su  i rade nam o glavi. 

Mesić je danas najomraženiji političar. Uz bok mu ide Josipović. A bili su najpopularniji? Sada je najpopularnija predsjednica Kolinda. Završiti će gore nego njeni prethodnici jer i ona naručuje i našim novcima plaća lažne ankete. A tko laže taj i krade, kaže poslovica.

Jesmo li mi uistinu toliko glupi da i dalje vjerujemo CRO Demoskopu i našim 'najpopularnijim' predsjednicima?  Netko je  napisao, citiramo: 'Hrvatska je jedina zemlja u kojoj je more bistrije od naroda'.

Je li u pravu?

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

 

 

(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: