person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1292 times

Ravnateljica gimnazije u Engleskoj, koju pohađaju samo djevojke, zabranila učiteljima da učenice zovu "djevojke" jer mogu uvrijediti transrodne učenice!

Njih se treba poslati na liječenje kako bi im se pomoglo da što prije ozdrave. Svaku bolest, pa tako i njihovu, treba jednako tretirati i što prije liječiti. Jer, postaju sve agresivniji i opasniji za normalno civilno društvo!

''Odluka škole je potpuna ludost. Namjere su dobre, ali djeca koja imaju problema s rodnim identitetom mogu se tretirati s poštovanjem, a da se engleski jezik mijenja zbog njih suludo je'', izjave su lokalnih stanovnika.

Ravnateljica 'Altrincham Gimnazije'' u Manchesteru, škole samo za djevojke, poslala je roditeljima dopis u kojem kaže da je odlučeno da se razbiju "ukorijenjene navike u načinu na koji se učenice nazivaju djevojkama jer to znači "za mnoge transrodne učenice da ih se ne poštuje i mogu biti vrlo štetne po njihovo psihičko stanje".

RT izvješća: Ravnateljica Stephanie Gill roditeljima je u pismu napisala da je to novi pristup školi kao odgovor na "izazove s kojima se susreću studenti koji propituju rodni identitet ili koji se ne prepoznaju kao djevojke". Prelazimo na korištenje rodno neutralnog jezika u svim našim komunikacijama s učenicima i roditeljima. Radimo na prekidanju ukorijenjenih navika na način na koji govorimo i o studentima, posebice o njima kolektivno kao 'djevojke'. "

U pismu je nastavila objašnjavati kako "za mnoge transrodne učenike, zlostavljanje može biti vrlo štetno" i pozivanje učenika na pogrešan spol potkopava nastojanja da pokažu da je "svatko dobrodošao" u visokoj školi. "Osoblje škole je ''prihvatilo'' te promjene i čini sve da provede ovu novu politiku", rekla je ova Elizabetina ravnateljica puna ljubavi za transrodnim osobama čiju transrodnost financiraju porezni obveznici jer transrodne osobe, kao i homoseksualci i lezbijke, ne rađaju se, već umjetno stvaraju.

I njih se treba poslati na liječenje kako bi im se pomoglo da što prije ozdrave. Svaku bolest, pa tako i njihovu, treba jednako tretirati i što prije liječiti. Jer postaju sve agresivniji i opasniji za normalno civilno društvo!

"Kad sam otvorio pismo, nisam bio siguran je li to neka šala ili ne ", rekao je jedan roditelj, koji je zatražio da ostane anoniman, dodajući:" Oni govore o različitosti, ali to je škola samo za djevojke. Kako to misle?"

Lokalni stanovnici dali su svoje mišljenje BBC-u: "To je smiješno", rekli su. "Živimo u dobu u kojem moramo poštivati ljudska stajališta i ako ljudi imaju pitanja oko spolova i seksualnosti, moramo to shvatiti. Ali djevojke bi se trebale zvati djevojkama. Odluka škole je potpuna ludost.

Namjere su dobre, ali djeca koja imaju problema s rodnim identitetom mogu se tretirati s poštovanjem, a da se engleski jezik mijenja zbog njih suludo je. Takav potez dovesti će do još većeg zlostavljanja transrodnih učenika koji bi mogli pogrešno biti okrivljeni za ovaj suludi potez ravnateljice''.

Odluka ove škole o odbacivanju riječi "djevojka" izazvala je požar na Twitteru, pri čemu korisnici označavaju promjenu kao "liberalnu ludost u akciji". View image on Twitter 

Potpuno je jasno da je i ovaj suludi potez u kojem se na silu nameće rodna ideologija dio Agende koju su potpisali korumpirani političari mnogih država u Europi.

SDP-ovi 'domoljubni' zastupnici agresivno vrše pritisak na aktualnu vladu da verificira Istanbulsku konvenciju, iza koje se krije bolesna rodna ideologija!

10. siječnja 2018 Carol Adl Vijesti , Velika Britanija

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: