person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2371 times

Amerika krenula u obračun sa odgovornim ministarstvom koje je godinama varalo američke birače! Hoće li i naš DORH procesuirati prevarante, Mlakara i Bauka, protiv kojih je Udruga ''Ne govoru mržnje'' podnijela dvije kaznene prijave? /video/

DHS će potpuno pročešljati resorno ministarstvo (kod nas je to Ministarstvo uprave) koje je najodgovornije za američke izborne prijevare. Za mnoge političare to će biti gorak kraj, kazneno gonjenje i završetak političke karijere.

Predsjednička savjetodavna komisija za izborni integritet raspuštena je nakon što su demokrati blokirali istragu i nekoliko država odbilo je udovoljiti zahtjevima za informacijama. Predsjednik Trump predao je istragu Odjelu za domovinsku sigurnost (DHS), nako čega će demokrati teško moći blokirati istragu zbog prijevare glasača , što je nedavna studija Pew istraživanja pokazala.

voter fraud election millions dead illegals 

Predsjednička komisija je osnovana kako bi istražila lažno predstavljanje birača, kupnju glasova, mrtve birače, lažne adrese, prijevara u registraciji, prijevare dužnosnika i dvostruko glasanje", izjavio je predsjednik DHS. Dok su demokrati blokirali istragu, Pew Research provela je studiju i pronašla 1,8 milijuna registriranih birača koji su preminuli, još 24 milijuna s nevažećim registracijama glasača i 2,75 milijuna ljudi registriranih u više država.

Predsjedničko povjerenstvo otkrilo je 45.880 glasača na predsjedničkim izborima koji su imali više od 115 godina, od kojih su mnogi bili rođeni prije 1700. godine.

U mnogim američkim državama otkriven je nepostojeći višak birača.. u državi. Aljaska, Kalifornija, Colorado, Washington DC, Indiana, Kentucky, Maine i Michigan, Virginija… Radi se o velikoj prijevari američkih birača. Komisija je također utvrdila da je više od 45.000 ljudi, koji su glasovali na predsjedničkim izborima 2016. godine, glasovalo u više okruga, glasujući tako više puta. http://yournewswire.com/millions-illegal-voters-swing-state/

Naravno, američki demokrati tvrde da su optužbe za prijevaru birača neutemeljene usprkos ogromnom broju dokaza. Istraga će potpuno pročešljati resorno ministarstvo (kod nas je to Ministarstvo uprave) odgovorno za ove izborne prijevare. Demokrati se godinama bore za održavanje ovakvog načina glasačkog sustava u Americi.

Milijuni ilegalnih imigranata mogu bez problema svake godine glasovati na američkim izborima, a demokrati nisu nikada pokazivali interes da se to ispravi. Oni štite svoje ilegalne imigrantske birače koji nisu američki građani, oni su zapravo njihovi ''duhovi birači'' kao što i mi imamo svoje ''duhove'' birače a broj im se kreće oko pola milijuna.

To su Jugoslaveni i odbjegli Srbi koji su 90-ih otišli iz Hrvatske, a i dan danas se vode na popisu hrvatskih birača. Nevjerojatno kako nas, jedni te isti, crveno-plavi- godinama perfidno varaju!

Ti Jugoslaveni su donijeli Mesiću dva mandata. To je 25% nepostojećih biračkih glasova koji se preko APISA ukucavaju (pridodaju) kandidatima HDZ-a, SDP-a i HNS-a. Zato su oni uvijek na vlasti ili u oporbi, a Hrvatska 27 godina, zahvaljujući njima, tone i nikada nije imala nijednu pozitivnu bilancu. Ali zato je iznjedrila super bogatu HDZ-SDP-HNS elitu.

0000000000000000001

Ovo smo pronašli na internetu a sve govori... hrvatski narod zna za izborne prijevare, a zna i tko ih štiti

Moramo se svi mi, koji želimo dobro hrvatskom narodu, uozbiljiti i konačno shvatiti da ''hrvatski'' političari na vlasti i u oporbi, moraju stalno varati birače i biti na vlasti kako bi zaštitili svoje vlasništvo oteto dugodišnjim kriminalom i pljačkom od hrvatskih poreznih obveznika. Jednom kriminalac, uvijek kriminalac!

Za mnoge političare, kako u Americi tako i u mnogim drugim državama svijeta, nadamo se i kod nas jer radi se o globalnoj prijevari birača, biti će to gorak kraj, kazneno gonjenje i završetak političke karijere.

10. siječnja 2018 Sean Adl-Tabatabai Vijesti , SAD 0

Dolaze li bolja vremena za opljačkane i izvarane narode svijeta?

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: