person_outline
search
hrendeitpt
Dosta je LGBT-ovih manipulacija sa našom djecom! Recimo NE uvođenju materijala koji promiču homoseksualni stil života u naše škole! Potpišite peticiju!
There is enough of LGBT manipulation with our children!
  • Posted
  • Read 3285 times

Dosta je LGBT-ovih manipulacija sa našom djecom! Recimo NE uvođenju materijala koji promiču homoseksualni stil života u naše škole! Potpišite peticiju!

Ulazak ovih LGBT-ovih ''obrazovnih'' materijala u škole nije prošao procjenu Ministarstva znanosti i obrazovanja jer Ustav RH štiti pravo roditelja na odgoj svoje djece: „Roditelji su dužni odgajati, uzdržavati i školovati djecu te imaju pravo i slobodu da samostalno odlučuju o odgoju djece.“ (čl. 64.)

Sredinom tjedna u medijima se pojavila vijest kako će Hrvatska u siječnju dobiti prvu slikovnicu za djecu koja promovira homoseksualni stil života i posvajanje djece od strane LGBT parova. Slikovnica će govoriti o “istospolnim obiteljima”, a zvat će se “Moja dugina obitelj”. 

20180106 203659

Manipulacije sa djecom počinju već u vrtićima

Iz udruge „Dugine obitelji“, izdavača slikovnice koju su izradili Daniel Martinović, Maja Škvorc i Ivo Šegota, a ilustrator je Borba Žeželj, poručili su kako su zaprimili upite „pojedinih odgojno-obrazovnih djelatnika te ustanova i organizacija koje žele svoj primjerak slikovnice“ te kako će prvih 500 primjeraka slikovnice podijeliti školama i vrtićima koji su već izrazili želju za slikovnicom.

Slikovnica “Moja dugina obitelj” nije prošla nikakvu procjenu nadležnih i stručnih tijela unutar obrazovnog sustava u RH te se postavlja pitanje na temelju:

• kojih kriterija organizacije civilnog društva mogu surađivati sa školama i odgojno obrazovnim ustanovama, uključujući i dostavu publikacija za korištenje u nastavi i radu s djecom i mladima?
• kojih zakonskih odredbi se odgojno-obrazovni djelatnici državnih odgojnih ustanova mogu samoinicijativno služiti materijalima institucija civilnog društva koje nisu prošle procjenu nadležnih i stručnih tijela, kao što su Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta te Agencija za odgoj i obrazovanje?

Ustav RH štiti pravo roditelja na odgoj svoje djece: „Roditelji su dužni odgajati, uzdržavati i školovati djecu te imaju pravo i slobodu da samostalno odlučuju o odgoju djece.“ (čl. 64.) Roditelji i škola bi zajedno trebali djelovati na odgoju i izobrazbi djece. To zajedničko djelovanje je i predviđeno odredbama Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnim i srednjim školama.

261425 21767350 1726937393983991 377206046 o ff

Obrazovni materijali

Upravo zbog toga neophodno je da Ministarstvo znanosti i obrazovanja u suradnji sa školama i vrtićima čiji su djelatnici zatražili dostavu slikovnice obavijeste roditelje djece koja te ustanove pohađaju o mogućem korištenju nestručnog i neevaluiranog materija, kao i materijala koji promiče homoseksualni stil života i posvajanje djece od strane LGBT parova koje je u Hrvatskoj nije dopušteno.

Ulazak neodobrenih obrazovnih materijala koje nisu prošle procjenu Ministarstva znanosti i obrazovanja imat će dalekosežne negativne posljedice za odgoj djece. Zatražite od Ministarstva jasne kriterije na temelju kojih se odlučuje o edukativnim materijalima u školama i pokažite kako roditelji imaju pravo na slobodu u odlučivanju o odgoju djece, zajamčenu Ustavom!

Olivia Jones”, poznati njemački gay i “drag queen”, pravim imenom Oliver Knöbel ( na Nalovnoj slici), posjetio je jedan njemački dječji vrtić u Hamburgu gdje je djeci predstavio svoju knjigu-slikovnicu za djecu, o “toleranciji” prema gayevima, koju je sam napisao. Radi se o propagandi gay lobija pod blagoslovom države.

365162417

“Olivia Jones”, alias Oliver Knöbel - sat transrodnog obrazovanja

Njemački RTL je o posjeti Olivie Jones izvijestio u jednoj svojoj informativnoj emisiji početkom ožujka. Naravno, RTL-ovo izvješće bilo je potpuno nekritički napravljeno i pohvalno prema propagandi gay lobija. Nikakvo iznenađenje budući da RTL, kao i sve RTL televizije, uključujući i hrvatski RTL, pripada koncernu Bertelsmann, najvećem medijskom koncernu u Europi, koji u svojim medijima promiče gay lobi i rodnu ideologiju. Isto tako rodnu ideologiju godinama promiče NOVA TV kroz emisiju ''Tvoje lice zvuči poznato''! 

20180106 211045

Zar ćemo sotonistima dozvoliti da nam djeci unište radost obiteljskog života - života kojeg nam je Bog podario? 

I zato recite NE - otvorite link i potpišite peticiju!

http://citizengo.org/hr/ed/140147-ne-promicanju-homoseksualnog-stila-zivota-i-posvajanja-djece-lgbt-parova-u-skolama?mkt_tok=eyJpIjoiT1RsaU5ETmlZak00T0RBeCIsInQiOiJIb0d0V0ZkXC8yN01SY0RTOVhFejVUVGRqTCs0ZzBSOGZZbWdDd3A3c3ZVeCs4emU3aUtsTmdrR01JVHgzZ1wvRHhweEtSVHV6SVhcL0FtcDNQblNmQm5cL2pDMHJVMno4MXRjaGd5MnNxRjh6NVdYRTJ3cnFQU2orQ2I4TFpLQnRaWlYifQ%3D%3D

Ana Marija / CitizenGO tim /CitizenGO.org je zajednica aktivnih građana koji žele štititi život, obitelj i temeljna ljudska prava diljem svijeta/.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: