person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1181 times

New York Times priznao: CIA mora odobriti sve što objavimo!

Kada je NYT ''napadao'' američke vlade, njihov napad je bio slab i ograničen jer NYT mora štititi iluziju legitimnosti američkih vlada pod svaku cijenu. NYT je jednako iluzija legitimiteta kao što je CIA i Bushova, Clintonova , Obamina…. administracija.

New York Times bio je prisiljen priznati svojim čitateljima da CIA mora odobriti svaki članak koji napišu prije objavljivanja. Kad je NYT kritiziran zbog redaktiranja tekstova vezanih za rušenje blizanaca,djelo koje je izvela CIA uz ''blagoslov'' Busha i Deep State-a, priznali su svojim čitateljima da Bijela kuća i obavještajne službe kontroliraju sve što napišu, pokušavajući pritom uvjeriti čitatelje da je normalno da CIA i Bijela kuća odobre sve što NYT objavljuje.

20180101 113600

Nitko im više ne vjeruje...spali su na najniže grane

NYT je postavio pitanje: "Hoćete li im dopustiti da se izvuku s ovim?". Čitatelji su rekli: "Da." NYT je već desetljećima vladin vjerni lapdog i to sve više i više iritira njihove, dosta liberalne, čitatelje. Zato su odgovorili ''Da'' jer su bili uvrijeđeni gledanjem redaktiranih objava NYT-a.

NYT objašnjava da je njihov redaktirani op-ed komad "bio ''zamračen'' od strane Središnje obavještajne agencije (CIA) . I priznaje: "Dužnosnici Agencije rekli su da su sami zaključili da izvorni nacrt nije uključivao klasificirani materijal".

Drugim riječima, redaktivni materijal nije bio klasificiran, ali vlada ga je odlučila cenzurirati - kao dio normalnog postupka revizije svega što NYT objavljuje. Redaktivni materijal bio je nerazvrstan i javno dostupan, tako da to nije bio ograničavajući čimbenik, što znači da postupak odobravanja mora obuhvatiti sve što "Bijela kuća" i "CIA" smatraju važnim.

To uključuje bilo koji materijal koji govori o politici, izborima, vladi, sudskim predmetima, zakonima, ekonomiji, rasi, oružju, drogama, stranim zemljama… čak i sportske ili zabavne kolumne koje bi mogle spomenuti nešto važno o Bijeloj kući ili CIA-i. Drugim riječima, pod kontrolom je sve što je važno, a što je nevažno nema potrebu za cenzurom.

Ako NYT nije mogao odoljeti vladajućoj kontroli, a ima najveću snagu i najveći integritet bilo koje vijesti u SAD, iluzorno je očekivati da drugi izvještajni mediji mogu biti neovisni. Ako su NYT vijesti kontrolirane, logično je da se nadziru i svi njegovi ''konkurenti''.

Nigdje u članku NYT ne preispituje pravo vlade da odobri sve što oni objavljuju. Oni samo objašnjavaju na kraju članka da im treba biti dopušteno uključiti redaktivni materijal jer nije bio klasificiran i zato što su oduvijek bili poslušni u prošlosti.

NYT je bio vrlo pristran prema Bushovoj administraciji, nikada nije pokušao napadati Clintonovu, Obaminu administraciju… Kada je NYT ''napadao'' američke vlade, njihov napad je bio slab i ograničen jer NYT mora štititi iluziju legitimnosti američkih vlada pod svaku cijenu.

NYT je jednako iluzija legitimiteta kao što je CIA i Bushova, Clintonova, Obamina…. administracija.

Drugim riječima, NYT je pokušava uvjeriti svoje čitatelje da je normalno da CIA i Bijela kuća odobre sve što New York Times objavljuje.

Izvor: YourNewsWire.com

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: