person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1538 times

Centar za mirovne studije (CMS) je Soroseva produžena ruka u Hrvatskoj!

Zašto Bruxelles, CMS i druge Soroseve nevladine udruge ne inzistiraju da se sirijske izbjeglice vrate u Siriju koju moraju obnoviti Izrael, SAD i svi oni koji su je razarali, kako bi se formirao Veliki Izrael!?

Centar za ''mirovne studije'' obrušio se na izjavu ministra Davora Božinovića. Naime, ministar je izjavio kako je za azil prvi i osnovni uvjet zakonit ulazak u Hrvatsku. Izjavu su nazvali netočnom i skandaloznom.  

Što su između ostalog izjavili Sorosevi CMS vojnici?

“Centar za mirovne studije upozorava kako je izjava ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića da je „za azil prvi i osnovni uvjet zakonit ulazak u Hrvatsku” koju je jučer dao za HINA-u skandalozna i netočna.

Smatramo neprimjerenim takvo nepoznavanje osnova izbjegličkog prava, a posredno i nacionalnog zakonodavstva, koje je predlagao i čija je provedba prvenstveno u nadležnosti MUP-a.

Osim što u cijelom Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti ne nalazimo takav uvjet, ovakva interpretacija u suprotnosti je s dosadašnjim relevantnim tumačenjima i dokumentima, a i sa samom praksom. Naime, većina osoba kojima zaista treba zaštita i koje udovoljavaju kriterijima propisanim u Konvenciji i zakonima, nije i ne može biti u mogućnosti ispunjavati ovaj uvjet.

To mogu potvrditi i donositelji odluka u postupcima traženja azila, ako ih se pita koliko je ljudi koji u Hrvatskoj traže zaštitu ili su ju ovdje dobili, na teritorij Republike Hrvatske uspjelo ući na zakonit način. Pa i sam Sud pravde u Luksemburgu je nedavno rekao kako ulasci za vrijeme tzv. izbjegličke krize nisu bili zakoniti. Ministre, treba li milijunu Sirijaca, Afganistanaca i drugih oduzeti status tražitelja zaštite ili izbjeglički status…. bla, bla, bla …

Samo ćemo dati kratki komentar na CMS-ovo pro*eravanje.

Rat u Siriji je završio. ISIS, kojeg je stvorio Izrael i Deep State, uništen je zahvaljujući Putinu, Rusiji i Božjoj pravdi.

Zašto Bruxelles i CMS i druge Soroseve nevladine udruge u Hrvatskoj ne inzistiraju da se sirijske izbjeglice vrate u Siriju koju moraju obnoviti Izrael, SAD i svi oni koji su je razarali kako bi se formirao Veliki Izrael, kao što se može vidjeti na slici!?

828fffe53a98f0c1514968a7bec47b66 XL Copy

Veliki genocidni Izrael:  Pola Sirije, Jordan, dvije trećina Iraka, trećina Saudijske Arabije i Palestina!

Ove granice su odavno zacrtali Rothschild, Soros i ostala cionistička oligarhija koja financira sve ratove u svijetu između ostalog i ove izgubljene ovce iz tzv Centar za mirovne studije koje ne vide šumu od stabla ili su opasne i zlonamjerne.

Svi tjeraju Sorosa i njegove tzv nevladine udruge (Mađarska Rusija, Austrija, Poljska...) jer znaju što se krije iza prihvaćanja tzv. izbjeglica. Samo CMS-u i ostalim Sorosevim udrugama u Hrvatskoj hrvatski mediji daju veliki prostor da mogu manipulirati hrvatskim građanima.  

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(1 Vote)

Leave a comment

Donirajte

Amount: