person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1421 times

Pomognite žicarima-lupigovim novinarima…. i mi smo im uplatili - 1.kunu!

Lupigovi novinari, poput Junckera i ostalih apatrida koje mnogi nazivaju i novim nacistima, invanzivno pljuju po svakom tko se ne slaže s EU politikom, naročito po onima koji su na vrijeme shvatili koji je krajnji cilj migracijske politike naciste Sorosa i ostale svjetske oligopolitske mafije.

Žicarenje ili žicanje postao je pravi hrvatski trend i brend. Tako su se i novinari, kažu, jednog od najstarijih portala u Hrvatskoj - Lupiga.com, priključili elektronskim medijima koji svako malo od opljačkanog naroda žicaju (izvlače) posljednje kune, za pomoć ovome ili onome.

Kako bi preživjeli lupigovi novinari (navodno im je ministarstvo kulture koje ih je do sada financiralo uskratilo finacijsku pomoć) pokrenuli su tzv. crowdfunding kampanju s ciljem prikupljanja 20 tisuća dolara od malih donatora - svojih čitatelja, koji bi im tako osigurali opstanak barem još godinu dana. Također navode da je 20 tisuća dolara polovica minimalnih troškova redakcije.

Impresionira koliko vrijede i kako visoko mišljenje imaju o sebi novinari tog portala!? Polovicu od 20 tisuća dolara IPL nije potrošio od početka svoga rada, a najmanje je pet puta čitaniji od portala Lupiga.com!

20171226 162148

35 osoba kojima se sviđa objava, sve govori o čitanosti njihova portala Lupiga.com

20171227 150027

Čitanost našeg portala o temama vezanih za migraciju... Za njih je vjerojatno i Kurz fašista?

Još navode da će kampanja uspjeti jer su u samo prva dva dana prikupili više od polovice ciljanog iznosa. Nevjerojatno koliko su njihovi malobrojni čitatelju bogati i brzi sa uplatama!? Evo i mi smo animirali jednog donatora Udrugu ''Ne govoru-mržnje'' koja je žicarima uplatila 1. Kunu – kako kažu, ekvivalent promicanja medijske kulture kroz njihove tekstove koji su čitateljima pomogli ''formirati vlastito mišljenje'' za razliku od mnogih koji i dalje nemaju tu sposobnost (jer ne čitaju njihove tekstove) pa im određena mišljenja postaju opća, ili što bi narod rekao: uzimaju sve ''zdravo za gotovo'.

20171227 075836

Potvrda uplate - u našoj valuti

Ova najnovija objava - komentar (na gornjoj slici), stara informacija od prije 20 dana, PUŠTENI DUH IZ BOCE: Zašto u mirnoj i naprednoj zemlji raste ekstremna desnica?- sve govori o ovom žicarskom portalu.

Tako, na svoj prepoznatljiv način, prenose izjavu liderice francuskog nacionalnog fronta, Marine Le Pen datu na praškoj konferenciji europskih antiimigracijskih stranaka, citiramo: “Europska unija je katastrofalna organizacija koja organizira poplavu Europe migrantima. Mi smo domoljubi, branimo suverenost. Bruxelles je prijetnja opstanku naših nacionalnih država. Nadam se da ćete i nadalje čvrsto držati zatvorena vrata masovnoj migraciji. Treba je zaustaviti i po cijenu gradnje nekakvog zida…'' ne zaboravivši pritom naglasiti kako je Le Pen gubitnica predsjedničkih izbora.

Nekorektno od novinarke jer je Macron dobio izbore zahvaljujući nevjerojatnoj izbornoj prijevari. Naime u Francuskoj se biračima na kućnu adresu šalju kuverte sa kandidatima. Više od 10 milijuna kuverata je bilo oštećeno (glasova poništeno) koji su mahom dali glas Marini Le Pen. Naravno, to nisu prenijeli ''naši'' mainstream mediji.

Lupigovi žicari nisu štedjeli ni potpredsjednika češkog parlamenta Tomia Okamuru kojeg također, kao i Lepenicu, etiketiraju fašistom jer želi žicom ograditi zemlju od izbjeglica i migranata, a zalaže se i za referendum o istupanju Češke iz EU….

… naravno nisu zaboravili spomenuti ni pozdrav ''za dom spremni'' i bivšeg hrvatskog potpredsjednika sabora, Ivana Tepeša, koji je s takvom visokom funkcijom otišao među ekstremne prosvjednike koji su hodali gradom, uzvikivali „Za dom spremni“ i tražili „skalp“ Mirjane Rakić.

Lupigovi novinari, poput Junckera i ostalih apatrida koje mnogi nazivaju i novim nacistima, invanzivno pljuju po svakom tko se ne slaže s EU politikom, naročito po onima koji su na vrijeme shvatili koji je krajnji cilj migracijske politike naciste Sorosa i ostale svjetske oligopolitske mafije.

Udruzi ''Ne govoru mržnje'-istinom protiv laži', koja promovira sve pozitivne a kritizira negativne vrijednosti u društvu, a čije aktivnosti redovito objavljujemo, ministarstvo kulture nikada nije uplatilo ni jedne jedine kune. Ni jedne kune nije im uplatila ni općina u kojoj Udruga djeluje, iako je to dužna po statutu općine. A zna se i zašto.

Udruga je kritična prema vladama HDZ-a i SDP-a koje su nas na prijevaru (protuustavnim potpisom Lisabonskog ugovora Kosor-Josipović) utrpali u EU. Nakon toga smo nezaustavljivo krenuli prema dnu, a jedan od rezultata EU članstva je i prvo mjesto u Europi po broju umrlih od malignih bolesti, zahvaljujući (ne)kontroliranom uvozu Monsantovih ''proizvoda''. 

Lupigovci, ako ne vidite šumu od stabla, Zagorkinim citatom ćemo vam pokušati otvoriti oči i pojasniti kako razmišljaju oni koji vode EU politiku, koju ovi nazivate demokratskom, liberalnom, a mi fašističkom ili nacističkom:

''Kada uzmeš saveznika, nek ti je prva briga da mu oko vrata svežeš uže kojim možeš potezati do mile volje, jer slobodan saveznik je uvijek takmac zato ga valja učiniti robom.Tek onda od saveznika možeš imati koristi''.

Iako smo neprofitni crno nam se ne piše, kako vi tvrdite. Jer, ima Boga! Samo treba promovirati pozitivne vrijednosti.

20171226 181835

Mi, IPL-ovci nikada nećemo žicati od svojih čitatelja! Njihova je slobodna volja hoće li nas čitati ili donirati, odnosno nagraditi za naš rad.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: