person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 19813 times

Najmlađi vođa na svijetu Sebastian Kurz ukida ilegalnim imigrantima gotovo sva prava!

Sebastian Kurz: 'Više se neće dogoditi da migranti koji ni jedan dan nisu radili, nisu doprinosili društvu, plaćali porez... dobivaju veliki novac od države'.

Konzervativna narodna stranka (OVP) i nacionalna stranka (FPO) ''skenirati'' će sve migrante koji su ušli u zemlju pod sumnjivim okolnostima. Oduzeti će im mobitele i skenirati mobilne podatke kako bi odredili pravi identitet migranata.

Express.co.uk izvješća: Novac koji im je dodijeljen biti će raspoređen za one izbjeglice kojima je pomoć uistinu potrebna. Naime, sa izbjeglicama je došlo mnogo mladih osoba koje su vezane za raznorazne terorističke ćelije koje financira Soros, a kojima je jedini cilj izazivati nemire, terorističke akcije  i strah kod građana.

Promjene ili pravila za migrante opisana su u dokumentu od 180 stranica koje je izradila koalicija koja vodi Austriju, OVP i FPO. Kancelar Sebastian Kurz je izjavio: "Više se neće dogoditi da migranti koji ni jedan dan nisu radili, nisu doprinosili društvu, plaćali porez, dobivaju veliki novac od države''.

Naravno, odmah su raegirale nevladine (Soroseve udruge) koje su izašle na ulice prosvjedovati protiv ovih odluka nakon svečanosti - zakletve nove vlade u glavnom gradu Austrije. Policija je priopćila kako se oko 6.000 ljudi okupilo na Trgu heroja, gdje su pjevali "izbjeglice dobrodošle" …. "bez nacističkih svinja".

Kurz je pozvan u Bruxelles jer su šefovi EU-a (bolje rečeno fašisti ili novi nacisti) uznemireni zbog austrijske vlade kojoj je partner, kako oni kažu, opasna desnica. Njima je svaka nacionalna stranka opasna desnica.

Kurzu je također, kao i sve većem broju političara EU članica, dosta briselskog diktata što moraju činiti i što moraju prihvatiti. On je već odbacio kvotu migranata, na kojoj EK inzistitra jer je za njih Europa previše bijela. Tako se pridružio Mađarskoj i Poljskoj koji ne žele primati migrante.

Jedino hrvatski slugani i dalje šute i čekaju upute od Junckera za kojeg kažu da mu je normalno stanje alkoholizirano stanje. Kao i ''našem'' Šeksu koji je više puta mijenjao ustav i vodi se sa Palićem kako vlasnik, iako je po Ustavu Republike Hrvatske hrvatski narod vlasnik ustava.

Nažalost, u Hrvatskoj sve prolazi jer se narod i dalje samozadovoljava ejakuliranjem po političarima na društvenim mrežama.

I tako iz godinu u godinu… godine prolaze….narod šuti, a stanje u Hrvatskoj sve je gore i gore, da ne kažemo klatastrofalno.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi


Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(13 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: