person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 3801 times

Ovaj idiot na naslovnici (Sorosev plaćenik) dr. Željko Plazonić, na funkciji državnog tajnika Ministarstva zdravstva, član HDZ-a, kaže kako ne vidi razlog zašto HZZO ne bi financirao operacije promjene spolnih obilježja transrodnih osoba!

Pišite Milanu Kujundžiću, ministru zdravstva, i tražite da se naš novac koristi za lijekove i liječenje bolesne djece, starih, mladih te razvoj palijativne skrbi u RH, a ne za ostvarivanje želja osoba koje žele mijenjati svoja spolna obilježja

Željko Plazonić, državni tajnik Ministarstva zdravstva, član HDZ-a, prije nekoliko dana izjavio je kako ne vidi razlog zašto HZZO ne bi financirao operacije promjene spolnih obilježja transrodnih osoba! Naveo je kako ih u RH ima oko 50-tak, u čemu vidi opravdanje za pokrivanje troškova njihove promjene spolnih obilježja.

Trošak promijene spolnih obilježja po zahvatu iznosi između 10.000 i 20.000 EUR, što bi trenutno značilo izdvajanje između 50.000 i 100.000 EUR poreznih obveznika za promjenu nečjih spolnih obilježja, umjesto za terapije i liječenje zloćudnih i teških kroničnih bolesti kod djece i odraslih te spašavanje ljudskih života.

Dok se hrvatsko zdravstvo guši u dugovima te se potpisuju peticije za osiguravanje lijekova teško bolesnoj djeci, osiguravanje osnovnog stručnog osoblja za djecu s posebnim potrebama i dok više od 109 000 osoba čeka na prvi pregled gotovo 4 mjeseca, Željko Plazonić smatra kako bi HZZO trebao financirati operacije promjene spolnih obilježja, od kojih svaka iznosi oko 150 000 kuna.

Državni tajnik Ministarstva zdravstva zaboravio je angažman građana, nakon što za sedmero bolesne djece u Klaićevoj HZZO nije odobrio dodatna sredstva za nabavku novog lijeka koji bi im povećao mogućnost preživljavanja. Tada je izdvajanje novca za lijek, kojim bi se izgledi za život djece povećali, predstavljao problem ali sada novac kojim bi se mijenjala spolna obilježja pojedinih osoba ne predstavlja nikakav problem.

Pišite Milanu Kujundžiću, ministru zdravstva, i tražite da se naš novac koristi za lijekove i liječenje bolesne djece, starih, mladih te razvoj palijativne skrbi u RH, a ne za ostvarivanje želja osoba koje žele mijenjati svoja spolna obilježja!

Potpišite peticiju protiv Sorosevih plaćenika ''koji se bore za zdravlje hrvatskih građana''!
http://citizengo.org/hr/pc/118548-ne-operaciji-promjene-spolnih-obilježja-na-teret-hzzo-a

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: