person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 18860 times

Pilot američke mornarice 'nacrtao'' divovski penis na nebu kako bi dokazao svijetu da su kemijski tragovi (chemtrails) stvarni /video/

Samoj mornarici, međutim, ni najmanje nije smiješan ovaj d*ck. Jer znaju čime piloti špricaju stanovništvo NATO članica. Ponovimo još jednom: chemtrails u sebi sadrži nano čestice, aluminijev oksid, stroncij, barij, sumper heksa-klorid, mangan i arsen.

Pilot američke mornarice koji je ''nacrtao'' divovski penis na nebu kaže da je to učinio kako bi dokazao svijetu da su "kemijski tragovi (chemtrails) stvarni". Slike i video o bizarnoj formaciji na nebu iznad ruralnog Washingtona preplavile su Internet.

Internet je otišao u meltdown kad su ljudi počeli dijeliti smiješne fotografije. Pilot, svjestan da će zbog ovoga biti podvrgnut stegovnom postupku, želio je pokazati svijetu da kemijski oblici nisu samo nusproizvod leta, već se namjerno izbacuju u nebo".

"Ne znam kakve otrove stavljaju u spremnike, ali to čine zbog razloga koji nije dobar'. Crtajući ogromni d*ck na nebu znao sam da će privući pozornost ljudi'', izjavio je za radio.

RT izvješća: Opscena slika, napravljena pomoću kemikalija, pojavila se u četvrtak u gradu Omak u Okanogan County, Washington. Obližnja mornarička zračna stanica Whidbey Island nalazi se u američkoj mornarici flote EA-18G Growlers.

"Bilo je prilično smiješno vidjeti to. Ne očekujete da će se takvo nešto vidjeti'', izjave su očevidaca. Samoj mornarici, međutim, nije ni najmanje smiješan ovaj d*ck. Jer znaju čime piloti šricaju stanovništvo NATO članica.

Pas ponovimo još jednom: chemtrails u sebi sadrži nano čestice, aluminijev oksid, stroncij, barij, sumper heksa-klorid, mangan i arsen.

Kada uzmete uzorke zemlje, naći ćete sitne čestice aluminija koji je vrlo zapaljiv na drveću. Chemtrails zapravo uzrokuje neviđene šumske požare kako bi se smanjio postotak kisika, a povećao postotak ugljičnog dioksida u atmosferi.

Za sve velike požare najodgovorniji su premijeri i predsjednici država.

Autor: Jay Greenberg

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 BLOKIRALI SU VIDEO!

 

(13 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: