person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2057 times

Kako izaći s kriminalnom bandom na kraj?

Čeka se trenutak kada će robovi savladati to višestruko ispiranje mozga i onda će se pokrenuti pravi „lov na vještice“ – na Mafiju koja nas stoljećima i tisućljećima drži u umjetno izazvanom siromaštvu i nesigurnosti.

Svi mi imamo veliki problem: kako da se riješimo cirkusanata kriminalaca koji nas očigledno sve namjerno uništavaju, dok pred medijima glumataju popravljače neba i nevine ajkule oboljele od moralne slinavke i antilisa.

Evo pravog, već viđenog recepta kako da se riješimo kriminalne gamadi koja misli da smo svi mi idioti koje će neprekidno pljačkati i uništavati u korist Oligarhije, koja je stoljećima i tisućljećima postupno organizirala ovakav robovski način života da nam uzimaju sve što stvorimo i napravimo.

image002

Budući da tu ne pomažu nikakvi izbori koje oni kontroliraju i namještaju, jasno je da sami moramo uzeti sudbinu u svoje ruke.

image003

Primjer: PAPE PROGNANI IZ RIMA

Razaranja i skandale koji su prethodili i bili posljedica unutarnjih i vanjskih papinskih ratova, krv, teror i zlobu, te neizrecivo degradirane društvene uvjete koji su sve to omogućili u ime Krista teško je i zamisliti. Nepopularnost papa bila je tolika da su tijekom stoljeća mnoge od njih ubile ili protjerale iz Rima bijesne gomile ili carski neprijatelji.

U razdoblju od ukupno preko 240 godina, između 1119. i 1445. pape su bili redovno i uz upotrebu sile izbacivani iz Rima, te su vladali iz Avignona, Anagnia, Orvieta, Viterba, Siene, Firence, Piše i Perugie.
Voltaire (1694.-1778.) je Izidorske dekrete opisao kao «najodvažniju i najveličanstveniju prijevaru koja je ikad obmanula svijet».

Još 1119. na primjer, lokalno stanovništvo pobunilo se protiv pape Gelazija U. (1118.-19.) koji je pobjegao u Gaetu u južnoj Italiji odveslavši niz rijeku Tiber u barci. Dok je bježao, bijesna je gomila trčala uz obalu rijeke zasipajući sve udaljenijeg papu kamenjem, strijelama i prljavim psovkama.

Slično tome, papa Grgur VIII. (1187.) bio je toliko omražen zbog zločina osljepljivanja svojih protivnika (kao i papa Adrijan III) da ga je lokalno stanovništvo svezalo za devu okrenutog naopako i paradiralo s njim ulicama Rima, dobacujući mu prostote i gađajući ga kamenjem do smrti (Diderotova Encyclopedie).

Kako bi izbjegao prijeteće optužbe za ubojstvo, papa Kalikst II. (1119.-24.) oskvrnuo je navodni grob sv. Petra i pobjegao u Konstantinopol sa »srebrnim oplatama s vrata«, »debelim zlatnim pločama« koje su prekrivale oltare i «kipom od punoga zlata« (A History of the Popes, McCabe, op. cit.).

Posljednji papa čije je protjerivanje iz Rima zabilježeno bio je Eugenije IV. (1431.-47.), koji je veći dio svog devetogodišnjeg progonstva proveo živeći po napuljskim bordelima (Diderotova Encyclopedie).

Godine 1309. pod pontifikatom Klementa V. (1305.-14.; Bertrand de Got, 1264.-1314.), Rimljani su toliko negodovali zbog papinih zločina da je čitava kršćanska birokracija bila fizički protjerana iz Rima u grad Avignon u južnoj Francuskoj.

Pape su tamo trajno vladali sedam desetljeća, do 1377., u palačama izgrađenim iz kamenih utvrda, gdje su stvorili složenu birokratsku administraciju. U židovskim krugovima progonstvo su nazivali „Babilonsko sužanjstvo papa“, a rastući bijes prema papama koji je preplavio Europu bio je opravdan."

Izvor: Tony Bushby – Kriminalna povijest papinstva

Eto kako treba s bandom izaći na kraj!

image004image005

Svrha medija i od Oligarhije izmišljenih i postavljenih „državnih“ religija je da se robovima u glavu ubace filmovi koji spriječavaju ovakav razvoj događaja.

image006

Samo je pitanje vremena kada će političari, bankari, crkveni „velikodostojnici“ i ostali iz raznih tajnih društava isto ovako proći, jer oni čine sve da isperu um ljudima da ne dođe do ovakvog scenarija.

image007

Upravo je crkva, uz medije, glavni instrument ispiranja mozga i oni svojim „propovijedima“ o nekakvim „grijehovima“ spriječavaju robove da zaskoče Mafiju koja ih uništava u ekonomskom konc-logoru.

image008

Čeka se trenutak kada će robovi savladati to višestruko ispiranje mozga i onda će se pokrenuti pravi „lov na vještice“ – na Mafiju koja nas stoljećima i tisućljećima drži u umjetno izazvanom siromaštvu i nesigurnosti.

image009

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

 

 

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: