person_outline
search
hrendeitpt
A. Hruperov A. Hruperov
  • Posted
  • Read 1353 times

A.Hruperov: Silogoizam istraživanja zločina

Premise: HDZ je postavio Todorića Ivicu zvanog Gazda. Todorić Ivica je stvorio 14000 vjerovnika

Zaključak: HDZ je stvorio 14000 vjerovnika

Kome treba suditi logički je jasno, ali nema tko jer ih je sve postavio HDZ!

Saborsko povjerenstvo o Agrokoru nedonošče stranaka počelo je sa radom. Uvodna sjednica sliči inventurnoj komisiji velike kompanije koja ne zna odakle bi počela i čime bi se bavila, što bi sve obuhvatila kako bi radila.Vidi se da su svjesni dometa pravosuđa i nesposobnosti dovršenja bilo kojeg procesa sa beskrajnim ponavljanjima pa oni želje biti bolji. Zato su počeli saslušavanjem učesnika od stoljeća sedmog (dolaska Hrvata) a ne samo od 91. dodine, dakle "ab ovo" da se odgovornost HDZ-a izgubi u vremenu.

1

HDZ-ova većina u povjerenstvu vođena plagijatorom i premijerovim spletkarom iz pozadine kao šaptačem, filtrira svjedoke po njihovim kriterijima podobnosti, starosti, senilnosti i podešava vrijeme nastupa, kako bi zaplela iskaze i odgodila neželjena svjedočenja. Plan je kupiti vrijeme. Za dvadeset i šest godina trajanje sprege virtualne države i Agrokora postavljaju djelovanje tako da bi trebalo bar 10 mandata da završe ispitivanja, tim više jer povjerenstvo realno ne vodi predsjednik već čovjek filistar, ograničenih intelektualnih sposobnosti dovoljnih za policijskog pozornika, koji je svoje sposobnosti pokazao i uzaludnim poravnanjem brda i isušivanjem jezera tražeći leš u krivoj županiji.

2

Zato je belgijski Gican koji vodi vladu postavio ovog raritetnog kriminalista koji je i dva puta polagao diplomski ispit da luta bespućima istrage kako se krivci nikada ne bi našli iako im to na čelu piše. Postavljeni je porijeklom Hercegovac prvi koji je iz Zagreba pobjegao u Hercegovinu kao neprilagođeni pa ga je policija na silu kao maloljetnika vratila u Zagreb zbog nestašice Hercegovaca. Mladi se Hercegovac odlučio osvetiti policiji tako što joj je pristupio pa je poslije čak i vodio .

Predsjednik komisije exfiškal ne mogavši dobiti ni parnice ni klijenta pristupio je SDP-u i našao se među jednako sposobnim i zaplivavši kao žaba u žabokrečini odmah postao i ministrom za čijeg su ministriranja sve tužbe i parnice pale. I sada taj Kičmanović vodi povjerenstvo na način kako se vodi debatni klub a ne na način kako predsjeda sud gdje porota glasa na kraju a sudac samostalno vodi suđenje. Stoga od tog povjerenstva pretvorenog u debatni klub raznih mediokriteta i nikogovića sa kupljenim diplomama će biti jedno veliko ništa, jednako kao i sa vladama koje su vodili i vode takvi pravnici sa diplomama oktroiranim od udbe. Spremni su jedino za poziranje i blefiranje.

3

Cilj povjerenstva je prikazati narodu politički vodvilj i razvodnjavati dok im se ne bace druge kosti. Oni umišljaju da će ih narod pozorno pratit, a već nakon prve sjednice i glupih dijaloga ispraznih političkih manevara neće ih pratiti niti 0,5 % birača. Tako to više izgleda kao samozadovoljavanje, da bi u konačnici ispalo kao sranje kroz gusto granje.

Na prvoj sjednici je saborsko povjerenstvo za Agrokor dubokoumno zaključilo da poslovanje Agrokora treba osvijetliti od početka stvaranja Hrvatske države t.j. od stoljeća sedmog. Za svjedoke će pozvati sve osobe koje su zauzimale pozicije od dolaska Hrvata. I tako počeše predlagati da se pozove kralja-kneza Zvonimira, Tomislava, Trpimira, popa Dukljanina, Petra Svačića, ali ustanoviše da se pozivi ne mogu uredno uručiti, jer nekima nije prijavljeno uredno prebivalište, neki su preminuli ali se ne zna gdje su im kosti sahranjene pa odluče umjesto njih koristiti legende o tome kada su oni osnovali HDZ i Hrvatsku državu i kako su gospodarili njome.

4

Onda se dosjetiše jadu i sjete se prozivati gerontofosile. No oporba veli da bi to moglo završiti neugodnostima, jer su neki od njih u pelenama a drugi ne znaju kada treba piškit, a kada kakit, pa kako se zovu i gdje su se rodili, a blago im je valjda dragi bog dao, i tako to. A onda se HDZ dosjetio da ne treba pozivati ni one koje je posjetio tetak Alzheimer i teta Skleroza pa će se oni ispitati temeljem arhivalija koje je MOST otvorio.

No među trenutno neubrojive koje se ne može pozvati ubrojili su A.Plenkovića, M.Dalić, V.Šeksa , A.Ramljaka i t.d. Želim im skori oporavak i stjecanje ubrojivosti.
Pozvali su i veliki broj mumija koje, da im ne bi popucali ovoji, nećemo posebno navoditi. Jedna mumija se ispričala zdravstvenim problemima, valjda su se raspali ovoji pa se prehladila, a druga je prihvatila poziv iako ne zna hoće li joj produžena vozačka vrijediti i nakon stote godine i dijagnoze kardiologa.

5

GAZDA strahujući za život se odbio pojaviti iako na sva usta nudi svjedočenje, a link za daljinsko svjedočenje mu nisu dozvolili što govori o želji za njegovim svjedočenjem i zašto su ga poplašili i protjerali, no on nastavlja zato blebetati preko bloga.

Vlada je užurbanim pismom zatražila pomoć Babilona u borbi protiv ruskog internetskog ratovanja pomoću bloga Ivice Todorića koji je eto ruski exponent jer su mu rusi dali 1,5 mld eura. Sada kada su Ameri fenestrirali Todorića Rusi traže novac natrag dok američki rezident Ramljak neda. Ne znamo što će reći Trump na to. Ako je zahvalan kao francuski Sarkozy, Gadafiju i Putinu se pišu crni dani.

Danas osim metkom ili davljenjem ne možeš nikome začepiti gubicu. GAZDI nije legao ni rezervirani jednosobni apartman sa čučavcem u Remetincu jer ga navodno bole križa. To mogu samo muslimani koji dnevno vježbaju. Odazvao se zasad i bivši svemusluž S. Mesić. Na njemu su komisionari vježbali svoje kvocijente (prilično mršave) ,ponavljali povijesno gradivo, neki su pokušavali govoriti bez asistenta a Stipe je na slavonski način slavonske bekrije servirao dvosmislene odgovore.

Sve u svemu bilo je prilično zanimljivo za prvi puta,toliko da se ne ponovilo, barem za mene totalno neprobavljivo. Kako je krenulo više ćemo saznati o komisionarima i njihovim lutkarima nego o svjedocima, dok o sudionicima milenijske pljačke stvari baš ništa.

Jer, suglasno su komisionari zaključili da "ne znaju što istražuju i odakle da krenu" i kojeg opsega da se drže kako bi spriječili da istine izbiju na vidjelo. A kako se ne čuje ni jednonog pametnog, duhovitog i kognitivnog glasa, čitava predstava je čisti davež pa sam je odgledao iz čiste samilosti za komisionare, benevolentno za prvi put i točka.

Jedino pozitivno što sam mogao izvući za sebe je zaključak da su strane dosegnule takav nivo retardacije da ih pod hitno treba raspustiti i većinu smjestiti u sanatorije o njihovu trošku. Već prve minute zasjedanje toga povjerenstva iste su kao i sabora i najbolji dokaz zašto stranke treba zabraniti kao protunarodne zločinačke udruge za pljačkanje i iskorištavanje građana a ne za rad na dobrobit građana.

Sada uskoro kreće sudska predstava za bedake ako se uspiju dočepati Pedra iz Londona, ali treba prethodno osigurati posebnu zgradu za dokazne spise, za smještaj optužnice, kupiti štampariju za umnožavanje stotinu tisuća stranica. Isto tako treba adaptirati najveću sportsku dvoranu za suđenje kapaciteta najmanje 20000 sjedala. Treba osigurati autobuse i kombibuse za prijevoz sudaca, advokata i svjedoka te osigurati parkirališta za 15000 vjerovnika. Koliko će trebati toalet-kabina to Bandić još kalkulira, jer on iz vlastitog iskustva najbolje znade koliko će tu biti sranja. U svakom slučaju bit će vrijedno nositi kahlice i pelene sa sobom.

Bandić se pokazao nesposobnim i za rješavanja otpada u gradu a još manje otpadnih voda a u Zagrebu je za svojih mandata porušio 4 javna zahoda što ih je sagradio još car Franjo Josip, a sagradio je samo jedan kardinalu Bozaniću pod nosom i i jednu zlatnu kabinu "push" u Dubravi. Morate mu oprostiti zbog njegovog zavičaja. Sam postupkovnik će biti režiran isto kao sa Sanaderom,Vidoševićem Bandićem itd, itd da bi na kraju ako se što zalomi Ustavni sud to popeglao .

Šuška se da će Krešimir Dolenčić režirati ovaj spektakl. Stekao je u tome značajna iskustva u Kini. Milenijska predstava koja će trajati do smrti sudionika osim ako se u međuvremenu izmisli besmrtnost onda će trajati milenij i otići zastaru. Kamionima voze papire tužbi i papire knjigovodstvenih dokaza. Sukladno svome ruralnom porijeklu dužnosnici grade stog sijena kako bi se svaka igla mogla sakriti.

Intelektualna pravosudna i policijska nedonoščad trudi se utvrditi koliko je toalet papira i po kojoj cijeni kupljeno za jahtu Jana, jednako kao i broj torbica i gaćica koje je kupila Iva. Baš nitko ne smije spomenuti što je i koliko i komu išlo u strankama pod čijim se blagoslovom Gazda ispilio, razvio i ostario i zašto ga sada osiromašenoga i bankrotiranoga progone kao Sarkozy Gadafija iako je samo punio njihovu kopanju.

7

Jedino razočarani GAZDA se čudi gdje je nestalo "čojstvo" koje je sam prvi napustio. Ruka koja je odgojila nerasta ga je i zaklala. To je pravda s kojom mirno živimo.

Autor: A.Hruperov

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: