person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1950 times

Našim političarima i ostalim mafijašima bi trebalo suditi po kineskim zakonima.

 Drugim riječima, u Kini bi pola Hercegovaca, tri četvrtine obitelji Todorić i 98% HDZ-a već odavno gnojilo zemlju, i to bez kože i organa, jer to vrijedi novaca

Svaki put kad Marići, Šarići, isto tako i oni s prezimenima koja završavaju na "O", te ostali hercegovački kriminalci i bitange od vas i nas, skupa sa mnom, rade budale (nitko nije ništa znao), meni srce bije za kineskim kaznenim sustavom.

Kineski zakoni predviđaju smrtnu kaznu za: izdaju, separatizam, špijuniranje, ubojstvo, silovanje, pljačku, trgovinu ljudima, i last but not least, takozvani "privredni kriminal", vjerovali ili ne.

Drugim riječima, u Kini bi pola Hercegovaca, tri četvrtine obitelji Todorić i 98% HDZ-a već odavno gnojilo zemlju, i to bez kože i organa, jer to vrijedi novaca.

Znači,u Kini kad ukradeš više od zakonski određene svote novaca (baš neki dan je ustanovljena nova granica, ali ne znam kolika je svota), automatski si određen za smrtnu kaznu, to ne ovisi o Maji Šupe ili bilo kojem sucu, sudac je tu samo da pročita presudu.

Osuđen si na smrt, ali ukrao si puno love od vlastitog naroda pa to nije dovoljno. Prvo ideš par godina na prisilni rad, i to takav da moliš Boga da te što prije ubiju, a kad te konačno ubiju, javno, na stadionu i metkom u glavu, već čekaju spremne ekipe kirurga koji ti povade šta vrijedi od organa, i ogule ti kožu pa sve to prodaju na međunarodnom tržištu.

Jer si KRIMINALAC i kao takav nemaš nikakva prava, pa ni osnovna ljudska, da te se mrtvog ostavi na miru. Moraš vratiti ono što si ukrao, pod svaku cijenu.

A obitelj dobije čahuru od spomenutog metka za uspomenu, i račun za metak.

Autor: M.K.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: