person_outline
search
hrendeitpt
Izraelski avioni bombardirali sirijske vojne položaje! Ne mogu se pomiriti da im je propao genocidni projekt Velikog Izraela!
Sirija - ključna za osnivanja genocidnog Velikog Izraela
  • Posted
  • Read 9308 times

Izraelski avioni bombardirali sirijske vojne položaje! Ne mogu se pomiriti da im je propao genocidni projekt Velikog Izraela!

Amerika, Britanija i Izrael stvorili su Al-Qaidu i ISIS, zločinačku plaćeničku vojsku koja je trebala ''počistiti'' Bliski istok, posebice Siriju, za stvaranje Velikog Izraela.

Izraelska vojska jutros je bombardirala sirijsku teritoriju u predgrađu glavnog grada Damaska. Prema izvješću sirijske vojske, izraelska strana je ispalila tri rakete na vojne položaje oko Damaska koje su prozročile materijalnu štetu. Nakon konačne pobjede nad teroristima, Sirija se suočava sa sve češćim provokacijama Izraela, koji ne preza otvoreno bombardirati vojne položaje u Siriji. A svoje napade pravda nazočnošću iranskih vojnih snaga, koje ''ozbiljno ugrožavanju njegovu sigurnost'', a znamo da jedino Izrael posjeduje nuklearno oružje.

Isto tako svima je danas jasno da se rat u Siriji zapravo vodio između Rusije i Amerike s kojom upravlja Deep State (židocionistčka  vlada u sjeni). Na sreću Rusi su ih sredili u rekordnom vremenu. Sjedinjene Američke Države i njihovi partneri (Hrvatska i Srbija također) vrlo aktivno su sudjelovali u Siriji šaljući oružje teroristima.

Trebalo je po svaku cijenu srušiti legitimni režim Bashar al-Assad-a, kako bi preuzeli oko 50% sirijskog teritorija (vidi se na slici) zbog stvaranja genocidnog Velikog Izraela.

828fffe53a98f0c1514968a7bec47b66 XL Copy

Kada govorimo o Velikom Izraelu važno je reći da je Rothschild vlasnik 80% Izraela, a do ''vlasništva'' je je došao pomoću poznate deklaracije 'Balfour Declaration' koju je potpisao tadašnji britanski ministar vanjskih poslova James Balfour, citiramo:
"Njegova vlada veličanstva s naklonošću osniva u Palestini nacionalnu državu za židovski narod. Iskoristiti će sve svoje mogućnosti kako bi se olakšalo postizanje tog cilja."

Svi znaju da Palestina nikada nije pripadala Britaniji. Samim tim, oni nisu mogli dati Rothschildu nešto što nije njihovo! Palestina pripada arapskom i palestinskom narodu koji su tamo vjekovima živjeli i žive. Rothschildovi cionistički Židovi došli su preuzeti Palestinu prisilno evakuiravši i ubivši gotovo milijun Palestinaca koji su tamo živjeli.

Sirija - ključna za osnivanja genocidnog Velikog Izraela

Glavni ciljevi bili su:
1. otimanje energenata iz ove zemlje
2. priprema udara na Iran kao slijedeću stanicu
3. priprema udara na Rusiju kao krajnji i konačni cilj

Sjedinjene Američke Države, Britanija i Izrael stvorile su terorističke organizacije Al-Qaeda i ISIS za izvršenje ovih ciljeva. Sa sobom su donijeli svu patnju i bol civilnom stanovništvu i djeci Sirije. Razorili su još jednu zemlju u predugačkom nizu svojih zločina. No, u Siriji su polomili zube i zaustavljeni su zauvijek. Veliki Izrael postao je sanak pusti.

CIA je 'rodila' Osamu Bin Ladena i dojila ovu-svoju organizaciju tijekom 1980-ih. Bivši britanski ministar vanjskih poslova Robin Cook izjavio je da je Al Qaeda bez sumnje proizvod zapadnih obavještajnih agencija, objasnivši da je Al Qaeda, koja doslovno na arapskom znači "baze podataka," bila računalna baza podataka tisuća islamističkih ekstremista, koju je CIA obučila i financirala.

Novo stvorena islamska država ISIS (Israeli Security Intelligence Service) pokušaj je zavaravanja svijeta i novo oružje koje je poput Al Qaede strahovito brzo naraslo i procvjetalo, a uskoro će, zahvaljujući Rusiji, potpuno utihnuti i nestati!

Amerika, Britanija i Izrael koristili su ISIS na tri načina:

1.da napadnu svoje neprijatelje na Bliskom istoku,
2.da služe kao izgovor za američku vojnu intervenciju u inozemstvu i kod kuće kako bi potaknuo proizvedenu domaću prijetnju koja se koristi za opravdanje dosad neviđenog širenja invazivnog domaćeg nadzora.
3.terorizam kao izgovor za opravdanje masovnog nadzora u pripremi za masovnu pobunu.

ISIS će biti potpuno uništen do kraja ove godine, izjavio je šef Ruske Dume, naglasivši kako je oslobođeno više od 90% teritorije Sirije. I to će biti najbolji Božični i Novogodišnji poklon Sirijskom i svim ostalim narodima i ljudima koji su suosjećali sa patnjama Sirijaca. To se i dogodilo.

Izrael se nikada neće s tim pomiriti, a dokaz je otvoreno bombardiranje vojnih sirijskih položaja. Izrael se potpuno razotkrio i potvrdio da je zapravo on jedini problem i jedina genocidna država na Bliskom istoku! Pogledajte sliku (po datumima) izraelskih napada na Siriju! Naravno, to mainstream mediji ne prenose!

IDFAttacksSyria

Vlade zemalja članica NATO saveza mogu lagati svoje građane ali ne mogu više lagati narod i građane Sirije, Bliskog Istoka i zemlje koje su shvatile povijesnu ulogu Rusije u spriječavanju stvaranja Velikog Izraela i uspostave bolesnog Novog svjetskog poretka.

Novi svjetski poredak je završen. Na žalost mnogih, a jedni od mnogih su i hrvatski veleizdajnici ili cionistički slugani koji i dalje služe Rothschildu i Izraelu!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(20 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: