person_outline
search
hrendeitpt
A. Hruperov A. Hruperov
  • Posted
  • Read 1925 times

Milanović, Plenković i Kitarović-ka, iako nesmiljeni osobni rivali, iz istog su inkubatora izišli iz jaja koja je položila UDBA, a odgojio Očenašek kaptolski

Ovo je država od uobičajenih 10% na više. Provizije, takse, pristojbe naplaćuju su samo za pristup sustavu bez ikakve stvarne usluge i to besramno, direktno. Viši iznosi naplaćuju se preko sistema jataka, pouzdanih predstavnika, povjerenika, savjetnika, lobista ili kako se već sve maštovito zovu.

"Kud će suza neg na oko" tako ja opet o GAZDI i AGRO-KOROVU. Pratiti to uz nužnu aktualnost znači pisati seriju članaka koji neće zbog zamora i gadljivosti zanimati puno ljudi ,ali će značiti bilježenje istine za neka druga vremena. Možda se pojavi i neki mladi pisac tipa Andrića, Aralice, Conana, Christie, ili Krleže koji će napisati anale ili romane o ovom kaljužnom dobu.

Ovo sve podsjeća na čišćenje goleme septičke jame koje neće nikada završiti. Platiti će to lažno čišćenje narod, jednako kao i građani, kao što skupo plaćaju Zagrepčani Mikija Bandita i inozemni pročistač koji samo blato gomila.Izgleda da GAZDA nije priređivao dovoljno terevenki za HDZ-ov nakot, takvih kao što organizira Maminjo uz Dragačevske trubače i Krimhildi Pantovčakovskaji rođendanske kafansko narodnjačke zabave uz podoknice "Ne može nam nitko ništa.....".

Ramljaka i ostale uvjete nametnuli su zapadni vjerovnički fondovi a Lex Agro-korov je samo farsa za domaće potrebe. Vlada se odrekla suvereniteta sve po cijenu neiznošenja istine odnosno prljavog rublja ali ne zadugo. Lex Agrokorov je divna demonstracija nepostojanja Hrvatske kao države i pretvorbe u Bantustan. I Ramljaka i i sve potuđmanovske premijere i predsjednike, (-ce) postavile su vanjske obavještajne strukture i zato toliko sinkrono sviraju iste diple.

Milanović, Plenković i Kitarović-ka iako nesmiljeni osobni rivali, iz istog su inkubatora izišli iz jaja koja je položila UDBA, a odgojio Očenašek kaptolski filistar pa pijuću jednako. Eh, pilići i pilići udbaški za kokošinjac ste odgojeni, a u loncu će te završiti.

20171029 193915

Optužnica protiv Agro-korova i ne sadrži ništa što većina ostalih tvrtki u istom razdoblju nije činila i što danas ne čine a u tome su takvim djelovanjima prednjačile sve dosadašnje vlade koje su kreirale imaginarni ekonomski i pravni sustav neprimjenjiv u praksi i koji služi samo za zastrašivanje i kažnjavanje onih koji su nedovoljno vješti i nedovoljni voljni isplaćivati reket strankama i moćnicima na vlasti bez obzira na položaj.

Ovo je država od uobičajenih 10% na više. Provizije, takse, pristojbe naplaćuju su samo za pristup sustavu bez ikakve stvarne usluge i to besramno, direktno. Viši iznosi naplaćuju se preko sistema jataka, pouzdanih predstavnika, povjerenika, savjetnika, lobista ili kako se već sve maštovito zovu. Tako je GAZDA unatoč svojoj taštini i oholosti bio i jest defakto egzemplarni jatak stranaka ponajviše HDZ-ov Godzilla za pelješenje naroda.

Vladajući su teško prihvatili činjenicu da su razotkriveni i oni i AGRO-KOROV. Razotkrivena je dvostruka pretvorba iz devedesetih godina kada su se UDBA i KPJ sa svim sljedbenicima i simpatizerima od nacionalizma i komunističkog internacionalizma i nesvrstanosti pretvorila u kapitalistički naconalfašističke i zapadnjački orijentirane stranke HDZ, SDP, HSP, HNS, HDS i niz ostalih stranaka i strančica ekspozitura raznih obavještajnih agencija.

Samo su se neki rigidni korifeji bivšeg sustava povukli u pozadinu i isturili svoje tobožnje oponente i opozicionare. Krabuljni ples bez presedana. Kao što su nekada neprikosnoveno vladali i iskorištavali državnu imovinu po nalogu Partije i Beograda, sada su po nalogu iz Buzina i Brisela privatizirali državnu imovinu, uveli apsolutni porezni sustav i sve raspodijelili je među sebi najodanijim vođama pretvarajući nekadašnje komuniste u korporafašiste.

Kupovali su poduzeća novcem istih kupljenih poduzeća i fiktivnim kreditima državnih banaka. Banke su poslije poklonili stranim sponzorima koji su financirali njihove namještene izbore. Tako je nastao GAZDA i niz drugih Gazdića koji se zasad uspješno prikrivaju od fokusa javnosti. Tužilačke podrepaše nahuškali su na GAZDU da ga natjeraju u bijeg začepljenih usta, kako bi u tom "tajmautu" uspjeli reorganizirati termitnjak u A-tornju i očuvati termite i imovinu preraspodijeliti novim Gazdićima.

Naime GAZDIN imperij postao je strateški neodrživ i neobranjiv kao jedini golemi cilj za tisuće izgladnjelih trutova. Ta probrazba je u tijeku kao i miropomazanje i blagoslov novih Gazda, pa će se tek vidjeti kakav će biti završetak. Da bi ta preobrazba i relokacija opljačkane imovine mogla izvršiti, organizirana je spektakularna policijska hajka na GAZDU I 15 njegovih apostola s očiglednom namjerom da razapnu samo gazdu ali i uplaše narod. Kadija te tuži, kadija te sudi. Neka visi Pedro da bi pravi krivci iz pozadine i nalogodavci bili netaknuti.

GAZDA je bio neuobičajeno samozatajan dok je praznio dvore a sada se samo brani tipkovnicom na blogu komentirajući ono što su mediji uspjeli iščačkati koji mu sada dobro dođu. Očito su svi papiri i dokazi sklonjeni. Svi očekuju otvaranje crne knjige. "Malo morgen" to se plaća životom. Spremaju mu boravište u Remetincu a da nema osvojen ni jedan orden, ni jednu zlatnu kunu i slično, što je zaista neobično. Kad se bolje računa GAZDA je kriv zato što je živ, zato što je htio glumiti GAZDU.

Kad se sve preračuna koliko je novaca i drugoga kapitala u 25 i više godina premetnuo preko ruke provizija, koju je uzeo a zovu to krađom ako si u nemilosti, je daleko manja od uobičajene minimalne HDZ-SDP provizije od 10 % pri svim transakcijama, pa čak i manja nego kamate na kredite stranih banaka koje kod nas ili peru novac ili plasiraju izmišljeni elektronski novac bez porijekla.

Kardinal Bozanic2

Ono što je GAZDA u svojoj samouvjerenosti smetnuo s uma da se takva provizija po HDZ pravilima uzima preko jataka i pritom glumi sutkinju Maju, da se krvožedna javnost socijalističko-ishlapljelog uma ne dosjeti. Ono što je sigurno termiti neće napustiti termitnjak već će ih doći još, niti će vladajući nagrabljeno blago i zlatnu gusku ispustiti iz ruku.

GAZDA realno nikada nije bio vlasnik Agro-korova. Ta obmana mu je udarila u glavu. On je samo bio ovlašteni gubernator imovine i jatak za stranačke lopove koju je od hrvatske države opljačkao HDZ i morao je biti utočište za besposlene odbačene političare, rodijake i zemljake. Uzimao je kredite po istoj stopi kao i država i propao jer pola zaposlenih su trutovi na plači. Da li je Agro-korov imao veće kreditno opterećenje od hrvatska vlade. Ako se usporede prihodi sa rashodima (dugovima),čisto sumnjam.

Bahatom GAZDI oduzeli su formalno imovinu i dvor u Hrvatskoj odnosno prava upravljanja Agro-korovom, tim rodijačko HDZ-ovskim protektoratom i prisili ga tako da ode u inozemstvo gdje se može preživljavati blagom koje prikrio na raznim destinacijama. Raspisana je tjeralica koju će nespretno opsluživati i time spriječiti povratak i svjedočenje razljućenog GAZDE koje bi moglo biti jako neugodno osim ako se u protekom vremena drukčije ne sporazume. Sinovi su se također odlučili za emigraciju. Tako sada i Todorići upoznaju čari pečalbe i postaju korpari (ulični menađeri), ali ne kao i stotine tisuće Hrvate koje su sve vladajući otjerali.

HDZ se očito na rubu gladi obračunava sa mrtvim Titom i živim Todorićem. A najveći grijeh obojice je što su stvorili dinastični HDZ ekstrakt KPJ, ovakvim kakav je danas a ne Blajburg. Povijesna je činjenica da sa nama i dalje vladaju Udbo -Partijske dinastije skojevci i nasljednici onih koji su u Jugoslaviju doveli do ekonomske a onda i političke propasti. Sve to u Hrvatskoj se ponovo događa.

20171029 194904

Sa gledišta običnog građanina i etički moralnog sustava pravednosti i poštenja zaista su počinjeni i teški prekršaji i kaznena djela. No prema ljestvici prioriteta i odgovornosti prvo bi trebalo sankcionirati očistiti i kazniti pravosudno policijski sustav i obavještajni sustav, zatim isto učiniti sa vladama i političkim strankama i tek tada čistih ruku i obraza privoditi pravdi grešne poduzetnike i građane.

Tek kada nestane dualističkog paralelnog sustava jednog javnog, a drugog prikrivenoga, možemo se nadati pravu i pravdi, a do tada uzrečice "neka institucije rade svoj posao " i slično, su bestijalno ruganje i nabacivanje blatom na građane i gaženje svih etičkih principa morala i časti.

Autor: A.Hruperov

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na gra

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: