person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 6859 times

Belgijske škole podučavaju sedmogodišnju djecu oralnom seksu-pušenju ku*ca!

 Belgijska vlada prisiljava škole širom Belgije na podučavanje djece već od prvog razreda osnovne 'kako dati dobre blowjobove' (pušiti ku*ac)!

Kao dio svog "progresivnog" nastavnog plana obrazovanja za seks, vlada je pokrenula bizarnu web stranicu koja sadrži vrlo eksplicitne crteže koji podučavaju djecu o dobrim oralnim seksualnim tehnikama.

Web stranica "Sve o seksu" sadrži grafičke ilustracije seksualnih djela i seksualnih igračaka, kao i pojedinosti vezane uz kontrolu rađanja i spolno prenosive bolesti. Tehnike oralnog seksa, kao što je metoda "twist i shout", "V-finger technique" i " dubinska špilja" pokazuju djeci već u dobi od 7 godina.

Tako tehniku 'hummingbula' objašnjavaju ovako: "Učinite sa svojim jezikom brzi flappy" pokret preko penisa, baš kao ptica krilima. Svugdje možete primijeniti ovu tehniku, od testisa do vrha penisa. "

Izvješća Infowars.com: Učenici su saznali za URL web stranice nakon što su je vidjeli u "Vodiču mladih" koji je podržan od strane vlade i dodijeljen osnovnim školama u flamanskoj regiji. Flamanski ministar za kulturu i mlade Sven Gatz, branio je web stranicu, optužujući zabrinute roditelje da su previše konzervativni.

"Ja sam zagovornik otvorenog razgovora o seksualnosti, bez tabua", rekao je Gatz. "I to je upravo ono što ova web stranica radi s eksplicitnim crtežima." Skandal je tek posljednji u dugom nizu sličnih slučajeva u kojima su sve mlađa i mlađa djeca podvrgnuta seksualnom sadržaju.

Ovo sve vodi prema pedofiliji. To je upravo ono što sotonisti-talmudisti pišu u svojoj Biblij: 'Nejevrejska djevojčica stara 3 godine i 1 dan može se oskrnaviti' (Talmud, Aboda sara 37 a)!

Nevjerojatno što sve sebi dozvoljavaju ovi bolesni židovski psihopati.
http://yournewswire.com/belgian-schools-teach-kids-blowjobs/

Nažalost i u Hrvatsku će uskoro stići ove briselske upute. Istanbulska konvencija (prikrivena rodna ideologija) je, nakon istospolnih zajednica, druga sotonska stepenica. Kad ona ''prođe'' doći će u sabor i ''hummingbule'' i ostale briselske perverzije koje će ''naši'' zastupnici honorirati.

Treba jasno i glasno reći: Hrvatskom upravljaju Židovi ili židovski konvertiti (hrvatski Deep State) koji provode sotonske ili talmudske zakone, a da toga uopće nismo svjesni!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi


Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: