person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2826 times

Istanbulska konvencija/ Bernardiću, jesi li ti retardiran ili si plaćen da budeš retardiran?

 Plenkoviću, HDZ i vlada će se potpuno razotkriti ako sabor ratificira Istanbulsku konvenciju!

Masonski (pre)plaćenici Davor Bernardić i Joško Klisović danas su preko NOVE TV, koja već odavno promiće rodnu ideologiju emisijom ''Tvoje lice zvuči poznato,'' p(r)ozvali Plenkovića da ratificira Istanbulsku konvenciju! ''Onaj tko tuče ženu je kukavica i papak'', izrecitirao je Bernardić 'antologijsku, uz Klisovićev suport, rečenicu, 'rasplakavši' tako cijelu naciju pritom potvrdivši da je Hrvatska uistinu zemlja koja vrvi od političkih mediokriteta.

20171024 191436Saša Lozar pobjednik emisije 'Tvoje lice zvuči poznato'... sve je to pomno upijala njegova mala curica

Što se krije iza Istanbulske konvencije?

U svibnju 2011. godine u Istanbulu je usvojena Konvencija Vijeća Europe o sprječavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i obiteljskog nasilja. Taj dokument potvrđuje da je nasilje nad ženama kršenje ljudskih prava i oblik diskriminacije, a Hrvatska, koja je potpisala konvenciju 2013. godine, još uvijek ju nije ratificirala. Konvencija prihvaćena u Istanbulu 2011., pripremana je još od 2008. godine kao “sveobuhvatni pravni okvir za sprječavanje i borbu protiv nasilja nad ženama i obiteljskog nasilja”.

Ako je samo to, onda su naši zastupnici, svi do jednoga po svim stranačkim grupacijama u Europskom parlamentu – mogli glasovati protiv konvencije. I to ne iz uvjerenja, već iz čistoga razloga što se nasilje nad ženama i obiteljsko nasilje s nultom tolerancijom i jasno definiranim i razrađenim odredbama, već nalazi u našem kaznenom zakonodavstvu!

13450273 891763627602441 8398309109543656555 n

Ovo je Istanbulska konvencija!

Svi naši zastupnici i europarlamentarci koji su glasovali 'ZA' Istanbulsku konvenciju očito ne znaju da su postali dio mehanizma koji želi dehumanizirati svijet, ljudskoj vrsti izbrisati ljudsko lice, da su postali dio sustavnog programa kontrole i manipulacije ljudima i njihovim 'rasplodom', što je naziv za djecu, osmišljen je u Ujedinjenoj velikoj loži Engleske u 19. stoljeću. Dakle, procesa koji je započeo davno i koji sada poprima svoje finalno obličje.

Dakle, ona krije jako opasnu stvar i ide protiv prirodnog zakona. Ova konvencija je prvi međunarodni ugovor Vijeća Europe u čijem kreiranju nisu sudjelovale države članice već je kreirala radna skupina, a države su stavljene u poziciju da prihvate finalni tekst. Prostora za javnu raspravu među državama nije bilo. Tako u međunarodno pravo po prvi put ulazi rod i rodni identitet, kao pravna kategorija neovisna o spolu.

Cionistička tvorevina UN već je odavno izdala poštanske markice o transrodnosti!

4. veljače 2016-te UN je izdao poštanske marke koje slave homoseksulanost i transrodnost. Šest novih maraka pokazuje tzv. “izlaženje iz ormara”, odnosno javno priznavanje homeseksualnosti, ljubljenje istospolnih parova, homoseksulalni par s djetetom, osobu s krilima leptira koja predstavlja transrodnu osobu te mnoštvo drugih rodova s porukom “nalazimo se svugdje”
http://zdravstveniodgoj.com/news/rodna-ideologija-pod-krinkom-spolne-ravnopravnosti

Jednostrana odluka UN-a da promiče „LGBT seksualna prava“ vrijeđa osjetljivost velikog broja nacija te se protivi kulturi, tradiciji, zakonima i religijskim uvjerenjima brojnih članica UN-a. UN-ova inicijativa „Slobodni i jednaki“ koja je sponzorirala izradu poštanskih maraka promiče „prava“, tako uključuju redefiniranje braka, iako u međunarodnom pravu ili UN-ovim deklaracijama i drugim njenim dokumentima takva prava ne postoje. Inicijativa „Slobodni i jednaki“ nije nikad podržana od većine država članica UN-a.

Fašistička rodna ideologija

Čemu konvencija protiv nasilja i zlostavljanja? Ima li smisla konvencija protiv zla? Prema konvenciji, nasilje je rodno utemeljeno. A “rod” je društveno oblikovana spolnost, što je znanstveno neprihvatljivo, jer je rodna korekcija spolnosti najčešće genetski uvjetovana. To je prvi razlog da se takav koncept “roda” zove ideologijom. Zapravo je riječ o prikrivenom fašizmu koji je okrenut protiv katoličkog odgoja, koji se odvija uglavnom u obitelji, pa je smetnja i sam koncept obitelji i doma.

20171024 185213

Premijer Andrej Plenković najavio je da će tu konvenciju ratificirati do kraja godine, pa su na vrijeme ''krenuli da ga podsjete SDP-ovi masoni Bernardić, Klisović i ostala medijska laka i teška artiljerija. Zna se i zašto. Židobankari dali su novac unaprijed da ''prođe'' ova pošast i kod hrvatskog i naroda.

Plenkoviću, HDZ i vlada će se potpuno razotkriti ako sabor ratificira Istanbulsku konvenciju!

Izvor: Dnevno.hr

 Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: