person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 5643 times

Todorića štite europski gremiji za koje je prao novac i Monsantovim GMO-om trovao hrvatski narod! Nalazi se u Miškovićevoj vili u Londonu!

72 godine jedni te isti, židovski konvertiti (gremiji) stoje iza svih masovnih likvidacija, jama, silovanja, pljački, trovanja. Jedni te isti židovski konvertiti, inicirali su sve svjetske ratove, prodali holokaust, a zapravo ga oni provode nad svim narodima.

Agrokor, sistem iznad sistema, za njih je odradio svoju dionicu, a svi premijeri i sve vlade u regiji umiješane su u ovu ogromnu aferu, prije svega hrvatske gremijeve vlade HDZ i SDP.

Agrokor je oko 20 godina funkcionirao kao ultimativna industrija pranja novca za EU i hrvatsku političku elitu. Sav novac koji je završio na tajnim računima u inozemstvu bio je najviše opran preko Agrokora i njihovih operacija – mjesečno su znali ubacivati i nekoliko milijardi EUR-a sa tajnih računa i poreznih oaza i onda su taj novac ubacivali u legalne financijske tokove.

Zato se Agrokor mogao prezaduživati i taj balon je mogao biti napuhavan sve dok su sa tajnih računa pristizali novci koji su se kroz Agrokor prali.Tako se uspostavljao balans između dugova i prometa, crnog novca koji se prao kroz Agrokor.

Danas Zagreb mora zataškavati 'aferu Agrokor' da se ne otkriju te tajne i puno veće operacije od pukog zaduživanja Ivice Todorića. Preko Agrokora je oprano možda i preko stotinjak milijardi EUR-a crnog novca sa tajnih računa i u to su bile umiješane političke i tajkunske elite svih zemalja. U tim operacijama su sudjelovali i srpski tajkuni – Miša Beko, Miroslav Mišković i mnogi drugi iz cijele regije.

PXL 081015 331

''Naši'' židobankari koji su nas opljačkali 

U trenutku kada je Todorić kupio Merkator, na račune Merkatora je sjela milijarda EU-a sa tvrtke LTD d.o.o. registrirane u Londonu za samo 20 funti!! Niti jedna nadzorna institucija u Velikoj Britaniji, EU, Regiji i u Hrvatskoj na to nije reagirala!?

Grešku su napravili kada su se preko te tvrtke u Londonu htjeli osigurati za naplatu milijardu EUR-a na način da su upisali LTD d.o.o. na hipoteke imovine Merkatora za milijardu EUR-a!? Upravo toliko novaca i traže od Agrokora, a tu informaciju, naravno, prvi je objavio židoportal Index.hr. http://www.index.hr/vijesti/clanak/americki-strvinari-upisali-se-na-nekretnine-agrokora-potrazuju-vise-od-milijardu-eura/1001693.aspx

Zato su preko Indexa ponovno započeli ''proizvoditi'' fašizaciju regije, treba im izazivanje novih kriza, novih sukoba, potenciranje oko graničnih pitanja, nacionalistička prepucavanja, ustaštva kojeg iniciraju uvijek isti Židovi ili židovski konvertiti, svejedno, jer su svjesni da će hrvatska istina uskoro izaći na svjello dana, jer su svjesni da je hrvatski narod konačno shvatio da je holokaust izvršen na Bleiburgu, a ne u Auschwitzu.

Danas, isti ti, ponovno uništavaju hrvatski narod: raseljavaju ga, pljačkaju, lihvare, truju chemtrailsom, cjepivima, GMO hranom. Već smo pisali da je ekskluzivni Monsantov partner za cijelu regiju bio upravo Todorić, odnosno koncern Agrokor. Zato mu se može samo popi*ati na sliku ili staviti soli na rep.

Sa svih strana ''zvižde'' Židovi… Rosensaf, Greif…skriptiranim člancima etiketiraju hrvatski narod nazivajući ga ustašama i fašistima. A poslovica kaže ''što govoriš o drugome to si zapravio ti''. Prevedeno: židovski konvertiti najveći su zapravo fašisti i teroristi! Još čekamo Zuroffa koji lova stogodišnje ustaše da se javi Indexu.

72 godine jedni te isti, židovski konvertiti, stoje iza svih masovnih likvidacija, jama, silovanja, pljački, trovanja. Jedni te isti židovski konvertiti, inicirirali su sve svjetske ratove, uspijeli su svijetu prodati holokaust, a zapravo ga oni provode nad svim narodima.

Zahvaljujući glavnim svjetskim medijima, koji su nažalost u njihovom vlasništvu, 72. godine lagali su cijeli svijet. A pomoću ubojstava, mita, ucjena i prijevara uspjeli su se inklinirali u sve pore društva, pripremajući ga na tzv. Novi Svjetski Poredak, jednu svjetsku vladu, jednog boga- svoga boga - Sotonu ili Lucifera.

Na ovim prostorima učinili su narodima mnogo zla. Uspjeli su ih posvađati, natjerati na bratoubilačke ratove kako bi ih mogli pljačkati i opljačkali. Svjesni su da moraju ponovno izazvati kaos, kao 90-ih godina, kako bi zabetonirali nezapamčenu pljačku i trovanje svih naroda bivše države!

Zato žele po svaku cijenu inicirati još jedan krvavi scenarij na ovim prostorima, da bi sebe izvukli. Realno, to ih jedino i može izvući. U protivnom početi će padati poput domino efekta.

Izvor: Domagoj Margetić

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(9 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: