person_outline
search
hrendeitpt
A. Hruperov A. Hruperov
  • Posted
  • Read 784 times

Hruperov: Desant na Šestinske dvore

I progonitelji i progonjeni su umočeni pa je svima bilo u interesu da se obavi veliko pospremanje i čišćenje i podese izvješća. Sada je na redu preraspodjela otetog bogatstva od čega će se najviše omastiti poznati suci i odvjetnici u dealu.

U praskozorje dana 16.10.2017, dana koji će ostati zabilježen u svim historijskim knjigama crvenim podebljanim slovima počeo je desant kombiniranih policijsko-televizijskih snaga na Šestinske dvore i dvadesetak drugih elitnih zagrebačkih adresa pretežno na gornjem gradu. Desant se odvijao pred povlaštenim kamerama inostranih televizija N1 (američkog kapitala) i RTL (evropskog kapitala).

Ti prvaci televizijskog žutila trebali su ovjekovječiti za historiju i za urbi et orbi nedavnog pomazanika u Vatikanu Andreja Plenkovića koji naravno po običaju o ničemu pojma nema i ništa suvislo ne kaže. Cilj desanta je uhićenje (sramoćenje) kraljevsko-carske obitelji Todorić von Zmijanje (naravno Imoćana) i skupine njemu odanih menadžera pretežno južnjačke provenijencije cvijeta hrvatskog mendžmenta ovjenčanih brojnim nagradama i društveno staleškim priznanjima, dobitnika uglednog naziva menedžera godine do menedžera stoljeća čiji nositelji uglavnom završavaju u Remetincu.

Ciljana skupina vlasnika i menedžera inače već više od 6 mjeseci očekuje pozive na razgovore u policiji i državnom odvjetništvu na koje su se sa već odabranim odvjetnicima pripremali odazvati. Kroz to vrijeme marljivo su vršili veliko pospremanje svojih dvora, vila, vikendica, stanova i drugih bivaka kako bi zlu ne trebalo sve bilo čisto i prikladno za ugošćavanje nezvanih gostiju. Pritom je naravno izvršena i detaljna inventarizacije i inventura imovine za buduća vremena povrata u prvobitno stanje.

Desant je započeo opsadom Versajskih zlatnih vrata dvorca u Šestinama i fingiranim lovom na 13 optuženika koji nisu kanili bježati. Trojica su se javno već tjednima prije sklonila u Londonu i Beogradu uredno odjavivši prebivalište. U desantu je sudjelovalo više od 300 policajaca. Broj ostalih pravosudnika i krvosljednika će tek naknadno isplivati.

Trebalo je narod zadiviti i zaplašiti oponente opremljenošću i sposobnošću naše policije nepristranošću i kvalificiranošću naših pravosudnika i dobaciti kosti za glodanje dežurnim strvinarima kako bi se zadovoljili najniži instinkti tako brižljivo odgajani u posljednje vrijeme. Sad se narod ima čime zabavljati i vrijeme je za donošenje novih predatorskih pravila i zakona namijenjenih otimanu imovine i sloboda.

Uhapšena je cijela uprava Agrokora osim Zdravka Marića dvostrukog agenta spavača pa i najbolja menedžerica svih vremena. Tragikomično je da nema gotovo nijednog nositelja te titule a da nije završio u Remetincu kao bivši predsjednici u Lepoglavi. Zd. Marić se lažno izuzeo iz odlučivanja a sada se uz pomoć A. Plenkovića izuzima i od odgovornosti. Taj imunitete znači da raspolaže vraški dobrom dokumentacijom i podacima o obje strane. Pravi mali Richelieu,vječni ministar.

U Hagu bi podizanje ovakve sile na 13 besanih optuženika smatrali prekomjernim granatiranjem.Jedino je valjda Ljerka Puljić čvrsto spavala jer se prikazala javnosti više u klošarskom nego u brendiranom izdanju dok su ostali očito spavali u odijelima sa kravatom uz kozmetičku torbicu. Piruška je pak nastupila suvereno u Marilyn looku.

No kada politika gubi vjerodostojnost onda posiže i za ovakvim postupcima, jakim efektima ne bi li zadovoljila inozemne i domaće sponzore. Moskvi, Washingtonu i Berlinu trebalo je hitno dati uzdarje da im sakrije magareća uha. Tom dekoru kao što se već uobičajilo pridodano je iznošenje računala i goleme količine registratora sa dokumentacijom kojom treba zatrpati sudove kao bi se priprema suđenja i samo suđenje odvijalo bar dvije decenije.

Pri tome se očekuje da će predmet biti dodijeljen starijim sucima ne kao kvalificiranijim već dovoljno bolesnim da preminu za vrijeme suđenja. Sramoćenje i zulum smo obavili, oteli što se ima a istina ide u zastaru ili ako se ponesreći tu je ustavni sud koji će sve vratiti barem na početak ako ne i poništiti. Pomalo je to već sve dodijalo, kao da gledamo reprize holivudskih filmova sa ponekim remake filmom.

I progonitelji i progonjeni su umočeni pa je svima bilo u interesu da se obavi veliko pospremanje i čišćenje i podese izvješća. Sada je na redu preraspodjela otetog bogatstva od čega će se najviše omastiti poznati suci i odvjetnici u dealu. Slučaj Horvatinčić je zorno i jednostavno i besramno pokazao kako funkcionira taj pravosudni deal između odvjetnika,sudaca i tužitelja.

Ovaj policijsko pravosudni dramolet pretvorio se u još jednu farsu što je ovjekovječio Ivan Pernar svojom kamericom i snimanjem opsade zlatnih vrata. Naime Mamićeva pravosudna farsa je već umorila gledateljstvo te je pod hitno trebalo imati nove sadržaje kako bi se održalo planirano emitiranje reklama. I tako smo dobili na terenu više kamera nego na nogometnim utakmicama, komentiranje i prenošenje u živo, svaki sat objavljivanje novih vijesti, orgijanje komentatora o moralu etici politici i o svemu drugome, samo se čovjek tu negdje izgubio bačen u kloaku žutoga novinarstva.

Ovakvo informativno bombardiranje senzacijama ne bilježi se ni tijekom ratnog stanja, kad tronute najavljivačice dramatičnim glasom priopćavaju broj poginulih i nestalih. S druge strane pa možda se zaista radi o uvodu u nacionalnu katastrofu jer se bitka za vlast i probitak unutar vladajućeg gremija više ne može sakriti. Hoće li doći do njihovog samouništenja ili sve ostati na tresla se brda....

I da sve bude čudnije obični promatrač još uvijek ne nazire uzrok svoj predstavi.

U ovoj HDZ-SDP državi od osnivanje se posluje na takav način.Zakoni se pišu radi otimanja narodu, uzimanju sloboda narodu,dok vladajući vladaju i posluju po vlastitim dogovorenim pravilima gdje časti, morala i poštenja nema. Tko je iskočio iz tih tračnica pitanje je sad?

Stotine poduzeća i sve banke posluju po svojim pravilima mimo porezne uprave koja je nadležna za radnike umirovljenike, samostalne profesije i obrtnike. Ostali plaćaju reket direktno strankama iako one ubiru procenat i od svih skupljenih poreza. I sada prevrći očima i deklamiraju o zakonitosti i poštenju.Više od gazde i njegovih korifeja krivi su oni koji su ih stvorili i održavali. Gdje je tu puklo da se sada narod u tolikoj mjeri uznemirava i manipulira od strane glumaca nevinosti neznanja Z. Marića i A. Plenkovića.

Ako je zaista tome tako onda nisu sposobni za funkcije koje obavljaju. Neka visi Pedro kažu pravi lopovi i pljačkaši lihvari i udbopartiodi sa svojim braniteljskim kohortama koji za sve pokradeno nastoje optužiti Gazdu i njegovu kamarilu koji je krao ali je većinu njima dao. Mislim da taj mentalno posrnuli tragičar nije uspio uhvatiti ni uobičajenih hadezeovskih 10 % pri svakom poslu a koje su odobravane američkim i evropskim bankama. Ne pada jabuka daleko od stabla.

Novi milijuni za stalež Prodanović, Sloković, Nobilo, Pavasović-Visković, Mandić, Krešić, Novak, Oluić, Čogurić, Matić imena divna ta ...........

61413313

Kako li će se tek gostiti suci i ustavni suci na brzinu popunjenog ustavnog suda sa prigodno podešenom većinom. U tijeku je najveća relokacija bogatstva u povijesti Hrvatske. Nitko neće iz ove predstave koja će koštati stotine milijuna biti osuđen, što zbog zastare, što zbog diletantizma, odnosno sinkope.

Najprije su jamili a sada jedan drugom jame kopaju. Od toga koliko je tko ”jamio” Gazdinih para, koliko je kome tutnuto u džepove, koliko plaćenih PR-ova, drhte i agencije i mediji, tresu se svi, Hrvatsku je zadrmao potres najvišega stupnja, a da se Zemljino tlo nije pomaknulo.

A tko je to, molim vas, Ruse do sada uspio uspješno oplindrati? A da mu poslije nije seviran čaj sa polonijem? Predsjednica zato eto u Rusiju nosi poseban dar, detronizaciju Todorića koji će osobno uručiti Dinko Cvitan. To je bolji dar Putinu nego štene. Za uzdarje predsjednica će dobiti još jedan počasni doktorat, jer nikako da sama doktorira i to pod patronatom Zdravka Tomca iako u HNK se svake godine promovira cijela divizija doktora. Fale joj temelji iz Kumrovečkog učilišta.

Osim toga ako uspije defenestracija Todorićevih, smiješi joj se prilika da se domogne konačno dvora koji su po njezinom ukusu. Blago Hrvatima sa novom Antoanetom. Trebalo je depresivnom PTSP narodu prirediti predstavu da se zabavljaju dok se krivci ne posakrivaju. Alibiji se traže čak i u Moskvi, Londonu, Beogradu i katoličkim sakristijama.

Nastala je svađa i došlo je do toga "vrati mi moje krpice" milom ili silom. Ali krpice su u međuvremenu tristo puta krpane ko varaždinski kaput. Svađe oko Peruče! Ako gledaš geopolitički odnosno geografski čini se da je hrvatski jug pošempjao.Vlast su osvojili,banke, kontroliraju vojsku i policiju i sudove a afere se sustižu jedna za drugom.Tuku se ko žuti mravi. Nikad dovoljno zavisti, pohlepe i oholosti.

A.Hruperov

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

 

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: