person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 24295 times

17.10.2017. Jutro. Židocionistička plaćenička stoka nas nastavlja i šesti dan zaredom trovati chemtrailsom! HDZ-ovo potrčkalo Opara šuti!

Efekt zaprašivanja je opterećenost i slabljenje čovjekovog imunološkog sustava. Stariji i oni sa slabijim zdravljem će u ovom slučaju umirati mnogo ranije i svako narušavanje zdravlja, pa i ono najmanje, za njih može da ima fatalan ishod.

Zašto nas nacisti 21 stoljeća zaprašuju?

Razlog zaprašivanja chemtrailsom su:

– Blokiranje sunčevog zračenja:
standardni razlog, koji poturaju tupanima ili korumpiranim političarima, tj. svjetskim vladama. Pravdaju se kako je potrebno zaustaviti globalno zagrijavanje. Blokiranje sunčevog zračenja smanjenje sunčeve svjetlosti na cijeloj planeti i tako na prikriven način umnogome umanjuje prinose. Tako se umjetno izazivaju krize u snabdijevanju hranom, a ljudi se dovode na ivicu gladi (depopulacija). To je ujedno i razlog nestajanja pčela.

– Pregrijavanje atmosfere:
za izazivanje kontroliranih potresa i uragana atmosfera mora biti elektro-provodljivija, kako bi sistemi poput HAARP-a mogli izvoditi svoja 'čuda'. Zato produkti zaprašivanja u svom sastavu, između ostalog, sadrže i barij i aluminij koji atmosferu čine provodljivijom.

– Narušavanje zdravlja:
sporedni efekt zaprašivanja je opterećenost i slabljenje čovjekovog imunološkog sustava. Stariji i oni sa slabijim zdravljem će u ovom slučaju umirati mnogo ranije i svako narušavanje zdravlja, pa i ono najmanje, za njih može da ima fatalan ishod.

20171017 084025

– Promjena vremenskih uvjeta:
Već smo govorili da Haarpovi u Hrvatskoj mijenjaju vrijeme, a sve u svrhu uništavanje prinosa domaćeg prirodnog sjemena, a poticanje rasta GMO sjemena.

– Za rasprostiranje nano-vlakana:
za sveopće smještanje BioAPI-ja (nano-robota) u svakoga, moraju rasijavati nano-vlakna. Takva vlakna nije moguće unijeti u organizam čovjeka putem hrane ili na neki drugi način jer bi trajalo beskonačno dugo da se obuhvati sva populacija. Jednostavnije je ljude zaprašiti kao insekte, a pošto se to dešava svima, lako se nalaze opravdanja i izgovori na globalnom nivou.

20171017 073035

Več šesti dan Split i okolicu truju chemtarilsom, a gradonačelnik, načelnici i župan šute.

Zaprašivanje izvodi CIA uz financiranje židobankara, a dozvolu predsjednika države, premijera, ministra obrane i ministra okoliša. Glavni mediji ne smiju pisati o ovim temama jer su također u službi bankara koji ih i financiraju.

Nažalost, hrvatski građani uopće nisu svjesni što se događa, a mnogi nisu ni čuli za chemtrails!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(22 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: