person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2563 times

Ivica Dačić o Hrvatskoj: 'Oboljeli su, to je primjer ludila'!

Oni jedu što god požele i piju skupa vina, a mi jedemo GMO hranu i pijemo vodu sa fluroidom. Oni se stalno druže i smiju nama budalama koji i nakon 27 godina padamo na iste njihove političke štosove, finte ili baketine, kako kažu Dalmatinci.

Šef srpske diplomacije Ivica Dačić ocijenio je da je protest Hrvatske povodom otkrivanja spomenika majoru JNA Milanu Tepiću u Beogradu, još jedan primjer “ludila”. On je istakao da taj primjer pokazuje da su hrvatski politički dužnosnici “oboljeli od antisrpske histerije”.

“Dužnosnici te zemlje protestuju protiv podizanja spomenika Milanu Tepiću koji je dao život za svoju zemlju… Apsolutno nema ni riječi kako da se opiše tako nešto. Za njih je on moralna gromada”, rekao je Dačić za Radio-Televiziju Srbije.

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Hrvatske uložilo je jučer oštar protest veleposlanici Srbije u Zagrebu Miri Nikolić povodom otkrivanja spomenika majoru JNA Milanu Tepiću u Beogradu.

“Otkrivanje spomenika 29. rujna u Beogradu ‘'narodnom heroju oslobodilačkog rata'’ majoru Tepiću, uz visoke državne počasti, potvrđuje da Republika Srbija i dalje nije spremna da se suoči s prošlošću i svojom ulogom u krvavom raspadu bivše SFRJ”, ocijenilo je hrvatsko Ministarstvo.

Major Tepić i vojnik Stojadin Mirković su 29. 09. 1991. odbili predaju hrvatskim snagama koje su pod opsadom držale vojno skladište s municijom u Bedeniku kod Bjelovara. Tepić je digao skladište u zrak, a obojica su poginula.

Izvor: https://www.cdm.me/svijet/ex-yu/dacic-o-hrvatskoj-oboljeli-su-je-primjer-ludila/

Komentar: hrvatski narod i ne zna tko je Milan Tepić, ali hrvatski narod zna kada se ''prepucavaju'' srpski i hrvatski političari, uz skriptirano pumpanje hrvatsko-srpskih režimskih medija, da se hrvatskom i srpskom narodu nešto otima, prodaje ili potpisuje veleizdajnički čin.

A glavne teme su im uvijek iste: ustaše, partizani, četnici…ploče, spomenici, Za dom spremni, Oluja, Jasenovac, Bleiburg… i tako godinama… ONI, političari, sve bogatiji a MI, hrvatski i srpski narod, sve siromašniji i sve jadniji!

Citirati ću i dva komentara:

Zoran bgd: I to kaže portparol balkanskog diktatora slobodana milosevića, dačiću ti si sramota
normalne srbije.

Crnogorac: Jaka ti je zemlja koliko narod ima u frizderu moj prijatelju – ti si sigurno doručkova.

Da, oni jedu što god požele i piju skupa vina, a mi jedemo GMO hranu i pijemo vodu sa fluoridom. Oni se stalno druže i smiju nama budalama koji i nakon 27 godina padamo na iste njihove političke štosove, finte ili baketine, kako kažu Dalmatinci.

Hrvatsko-srpski sluganski i korumpirani ciopolitičari su problem, a ne mi narodi.

Nažalost, mozak nam je zaglavio negdje na putu od guzice do glave!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: