person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2673 times

Vlado Košić poručio s oltara: 'Sotonske sluge kamuflirane u najutjecajnijim medijima ne dopuštaju da se pročisti hrvatska prošlost i sadašnjost'!

Istanbulska konvencija nameće nam se pod krinkom borbe za prava žena i podvaljuje nam zabludu rodne ideologije. Što je između ostalog  još poručio?

Dan grada Šibenika i blagdan njegova zaštitnika, sv. Mihovila, obilježen je tradicionalnom vjerskom procesijom i svečanom misom koju je na Trgu Republike Hrvatske pred katedralom sv. Jakova ove godine predvodio sisački biskup Vlado Košić. Što je između ostalog poručio medijima:

''Moć đavla je u optužbama i sijanju zla u srca ljudi u neprestanom podmetanju i širenju dezinformacija u svijetu. Danas se Sotona kamuflirao u mnogim, i to najutjecajnijim medijima, koje su u Republici Hrvatskoj više protuhrvatski nego hrvatski budući da ne šire istinu o hrvatskoj povijesti niti dopuštaju da se pročisti hrvatska sadašnjost – kritizirao je novinare biskup Košić.

''Doista, nastavio je, koliko sam samo neistina, poluistina, filtriranih i zaustavljenih vijesti, izabranih gostiju i govornika koji ne žele mir nego neprestano dan i noć optužuju svoju braću za izmišljene zločine i neistinite stvari i djela, dok naprotiv oni koji dobro čine svojoj braći, šire mir i stvaraju pozitivno ozračje i otvaraju oči duhovno slijepima te naviještaju Kristovu vijest gotovo da nemaju mjesta u našim medijima, piše Šibenik.in.

S jedne strane njima je najvažniji pokretač zarada, važniji od istine i dobra, a s druge strane ideološke zablude koje se nisu pročistile do dana današnjega. A koji se to i danas boj bije i kakve nam to zasjede i napasti danas đavao stavlja na osobni i obiteljski put.

Domovinski rat bio je pravedan, obrambeni rat i još nije završen, no on se i dalje vodi, premda drugim sredstvima, podmetanjima i iskrivljavanjima istine. Potrebno je to iskorijeniti i nastaviti se boriti za istinu i slobodu cijelog naroda u domovini. Kako? Ne smije se dopustiti gaženje žrtve hrvatskih branitelja koji su dali svoje živote i zdravlje za našu domovinu.

Pitamo se zašto se vrijeđa poginule kada se njihove spomen ploče miču, kao da su oni ginuli za neku drugu, a ne za svoju domovinu, nastavio je sisački biskup, naglasivši kako treba ustrajati u zahtjevu lustracije da se udalje iz javne službe svi pripadnici bivšeg komunističkog režima koji su mučili, progonili i ubijali naše ljude i, kako bi rekao biskup Egidije Živković, koji su okrvavili ruke.

Nadalje, potrebno je objelodaniti potpunu istinu o svim događajima i motivima svih koji su stvarali dobro i borili se protiv zla, ali i onima koji su zlo činili. Zato moramo zahtijevati da se otvore svi arhivi koji čuvaju istinu o našoj prošlosti, jer toga se ne treba bojati''.

Osvrnuo se i na Istanbulsku konvenciju, koju je nazvao zabludom pa je pozvao vjernike i narodne vođe, od kojih očekuju jaka, moralna i razumna duha, 'da imaju hrabrosti toj podvali reći odlučno NE',

''Istanbulska konvencija nameće nam se pod krinkom borbe za prava žena i podvaljuje nam zabludu rodne ideologije koja želi ukinuti bogomdani naravni zakoni razlike između muškaraca i žena i u tom se smislu traži hrabrost toj podvali reći odlučno 'NE'.

Radi se, naime, o iskrivljenom poimanju čovjeka, a onda i odgoju mladih koji imaju pravo na ispravno shvaćanje sebe i drugih. Plan je zavesti mlade kako bi se stvorio novi poredak, a to po njemu znači društvo bez Boga i bez moralnih vrijednosti.

Kao zemlja s najviše katolika, Hrvatska se mora uspoređivati s Poljskom, a ne raznim zemljama Europske unije koje su se 'raskršćanile' i, primjerice, uvele i legalizirale istospolne zajednice kao zajednice jednake zakonitom braku, dozvolile pobačaj i eutanaziju, legalizirale droge i primile velik broj nekršćanskih imigranata koji su većinom neintegrirani i nasilni prema domaćem stanovništvom i našoj kršćanskoj kulturi.

''Što mi želimo slijediti, koji primjer, to se trebamo zapitati. Molimo svetog Mihovila da nas oboruža snagom duha svetoga i da mi budemo s njime pobjednici protiv đavla i svakoga zla'', zaključio je u propovijedi za Dan grada Šibenika, biskup Vlado Košić.

Naravno, za cionističke ili đavolje medije, Jutarnji, Indeks, 24 sata….Košićeva propovijed nazvana je skandaloznom.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: