person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 3374 times

Obješen pedofil koji je silovao i u sotonskom ritualu ubio četverogodišnju djevojčicu!

Ujedinjeni narodi, u službi NWO-a ništa posebno, osim praznih obećanja, nisu učinili za jemenski narod. Isto tako njihovi mainstream mediji ne izvještavaju o stanju u Jemenu u kojem se događa "najveća humanitarna kriza na svijetu", s deset milijuna civila s akutnom potrebom pomoći za spašavanje golih života… zemlja čije je cijelo stanovništvo na rubu umiranja od gladi.

Pedofil koji je silovao, mučio i ubio četverogodišnju djevojčicu javno je pogubljen zbog zločina u gradu Sanaau u Jemenu. Žrtva je bila četverogodišnja Safaa al-Matari, koju je nakon silovanja mučio u sotonskom ritualu, a zatim ubio i pokapao tijelo. Otac djevojčice pucao je pet puta u pedofila Hussein al-Saketa prije nego što je njegovo mrtvo tijelo skinuto sa dizalice na koju je obješen.

 Javno izvršenje kazne trebalo bi biti upozorenje za sve one koji pokušaju nešto slično. Prije dva mjeseca , točnije 31. srpnja, na istom trgu je pogubljen još jedan čovjek nakon što je osuđen za silovanje i ubojstvo trogodišnje djevojčice. Oboje javno pogubljenih trebali bi služiti za primjer svim kriminalcima koji koriste situaciju u Jemenu silujući ili ''dostavljajući'' djecu bogatim pedofilima.

U Jemenu je do sada poginulo 8.300 ljudi, milijun ih je raseljeno, oko 2.000 umrlo od kolere od travnja ove godine,a preko 400 tisuća bolesno, zahvaljujući instaliranom jemenskom predsjedniku Abedrabbom Mansour Hadiu kojeg podržava produžena ruka Izraela, Saudijska Arabija. Ona je i najodgovornija za smrti, bolesti i općenito stanje u Jemenu.

Ujedinjeni narodi koji su u službi NWO-a ništa posebno, osim praznih obećanja, nisu učinili za jemenski narod! Isto tako njihovi mainstream mediji ne izvještavaju o stanju u Jemenu u kojem se događa "najveća humanitarna kriza na svijetu", s deset milijuna civila s akutnom potrebom pomoći za spašavanje golih života…. zemlja čije je cijelo stanovništvo na rubu umiranja od gladi.

Nažalost, to ne zanima ni EU, ni Hrvatsku, a ni hrvatske sluganske mainstream medije koji se bave ustašama partizanima i četnicima, posebno ustašama od kojih je najmlađi star 90 i kusur godina!

28. rujna 2017 Sean Adl-Tabatabai Bliski Istok, Vijesti

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.co

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: