person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1133 times

Ukrajinci sve nasilniji prema homoseksualcima: 'Oni su postali opaki, to je duševni poremećaj i seksualna perverznost!

Dolaskom Rothschildovog Porošenka ''procvjetale'' su Soroseve LGBTQ zajednice namnoživši se kao puževi poslije kiše.

Vijeće Europe koje zagovara sva LGBTQ sr*na u Europi oštro je reagiralo na situaciju diskriminiranja homoseksualaca u Ukrajini koja se događaju "praktički u svim područjima" života, navodi se u izvješću koje je u utorak objavio Odbor za borbu protiv rasizma i netolerancije (ECRI) paneuropske organizacije zemlje.

Nevladine organizacije su primijetile "značajno povećanje" nasilnih napada na homoseksualce i lezbijke. Prema njihovim izvješćima, šest osoba je ubijeno navodno zbog svoje seksualne orijentacije u Ukrajini od 2014. godine, a 32 homoseksualca su bili žrtve nasilnih napada, uključujući sudionike Gay Pridea u lipnju 2015. u glavnom gradu Ukrajine, Kijevu.

Stručnjaci Vijeća Europe kažu da su oni diskriminirani u svom profesionalnom životu, u školi, u obrazovanju i medicinskoj skrbi. U cjelini, predrasude protiv ljudi istospolne orijentacije raširene su u ukrajinskom društvu. Stručni odbor pozvao je vladu u Kijev da bolje štiti homoseksualce od fizičkih napada i diskriminacije. U tu svrhu ukrajinski kazneni zakon mora se mijenjati, rekli su.

Što kažu i misle Ukrajinci o njima može se zaključiti u jednoj rečenici: 'Homoseksualci su postali opaki, to je duševni poremećaj i seksualna perverznost'.

Dolaskom Rothschildovog Porošenka ''procvjetale'' su Soroseve LGBTQ zajednice namnoživši se kao puževi poslije kiše. Nažalost, i u svim državama Europske unije.

Građanima Europe je općenito puna kapa LGBTQ zajednica koja ''štite'' prava homoseksualaca pa se ne treba čuditi reakcijama Ukrajinaca koji su za razliku od mnogih europskih naroda, hrabar narod i ne boje se javno iskazati svoje mišljenje.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: