person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2309 times

Merck & Co, najveća svjetska korporacija za cjepiva, proizvodi smrtonosna cjepiva! /video s prijevodom/

Merck je proizvodio Polio-Eli Lilly cjepivo za koje je utvrđeno da je kontaminirana virusom koji uzrokuje rak SV40. Danas je Merckovo HPV cjepivo Gardasil ozlijedilo ili ubilo tisuće i tisuće ljudi.

Mnogi ljudi nisu svjesni da su mnoga današnja cjepiva napravljena od strane korporacije čiji je predsjednik vodio program biološkog ratovanja Sjedinjenih Država. Merck & Co je najveća svjetska korporacija za proizvodnju cjepiva i jedna je od najvećih farmaceutskih tvrtki na svijetu. Oni su stvorili MMR cjepivo, HPV cjepivo Gardasil i druga cjepiva koja su ubila tisuće i tisuće ljudi, kao što se može naći u izvješćima VAERS cjepiva.

Tijekom sredine Drugog svjetskog rata, George W. Merck, predsjednik farmaceutske tvrtke Merck & Co bio je zadužen za ratne istrage u odjelu za biološku borbu Savezne agencije za sigurnost u američkoj vojsci. George W. Merck potajno je vodio agenciju za biološko ratovanje tijekom iste godine kada je bio i predsjednik tvrtke Merck & Co.

vaccine producer mercks president led secret biowarfare program influencing experiments on americans 1

George W. Merck

Njegovi povjerljivi klijenti nisu imali pojma da je bio zadužen za tajni program biowarfarea: samo su vidjeli njegovo lice na naslovnici Time Magazina na kojoj je prestavljen kao veliki junak koji će spašavati bolesne osobe. Njegova služba za ratne znanosti bila je zadužena za Ft. Detrick (Maryland), središtu američkog programa za biološko oružje od 1943. do 1969. godine u kojem su vršeni biološki eksperimenti na Amerikancima.

Napravio je plan špricanja San Francisca pomoću bakterije Serratia marcescens koja je izazvala bakterijske infekcije mokraćnog sustava i odgovoran je za 1,4% HAI slučajeva u Sjedinjenim Američkim Državama.

Njihove su ''tehnike'' poboljšane pomoću nacističkog znanstvenika Kurt Blomea koji je doveden u SAD iz Njemačke kako bi savjetovao stručnjake biowarfarea na Ft. Detricku. Kurt je eksperimentirao na žrtvama oboljelim od 'crne smrti' ili Bubonske kuge.

George se povukao iz tvrke Merck & Co 1953. godine, nekoliko godina nakon njegova odlaska u mirovinu. Neposredno nakon njegova odlaska, Merck je proizvodio Eli Lillyovu polio vakcinu, za koju je utvrđeno da je kontaminirana virusom koji uzrokuje rak SV40. Danas je Merckov HPV cjepivo Gardasil ozlijedilo ili ubilo tisuće i tisuće ljudi.

Oni koji se protive uvođenju obaveznog cijepljenja i traže odgovore pročitajte sve o najvećoj svjetskoj korporaciji za proizvodnju cjepiva Merck & Co. Dati će mnoge odgovorima na pitanja zašto Merckova cjepiva danas ubijaju ljude. Mnogima će spasiti živote.

Čitajte što više alternativne medije jer vas mainstrem mediji bezočno lažu.

19. rujna 2017. Carol Adl Health

Opća deklaracija o ljudskim pravima, Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: