person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 6824 times

Mi smo kukavice, ubojice djece koja nisu kriva što dozvoljavamo političarima da ih truju chemtrailsom, GMO-om, cjepivima...sutra vodom koju su dali u koncesiju stranim mafijašima!

Neinformiranost, naivnost, kukavičluk ili glupost, ne mogu biti nikakvo opravdanje.

HDZ-ovi "domoljubni" zastupnici, njihova najnovija komunjarsko - 'domoljubna' prikolica HNS, te SDP-ova komunjarska oporba, samo su epizodisti, poput nekad kraljevskih dvorskih luda, koji imaju jedini zadatak zabavljati i uveseljavati svoju publiku - narod i svoje gazde, današnje tzv.gremije.

Za to su plaćeni u prosjeku 25 tisuća kuna mjesećno iako rade otprilike tri mjeseca u godini. A hrvatski narod sve to mirno gleda, na društvenim mrežama aktivno komentira ove cirkusante, još uvijek nesvjestan da taj politički cirkus on debelo plaća. A plaća ga jer ni u 28 godina nije shvatio tko je porezni obveznik, a tko su konzumenti proračuna.

20170923 134837
Kukuriku koalicija, Milanović i Štromar zajedno

Hrvatski Deep State ili vlada u sjeni za buduću veliku ''domoljubno''-komunjarsku HDZSDP koaliciju (koalicija HDZ-HNS samo odrađuje privremenu dionicu) brusi sitne detalje u radionicama zla, na Pantovčaku, Markovom trgu i Kaptolu u kojem godinama službuju snažne i mračne antikršćanske i demonske sile kojima je jedini cilj uništenje vjere i načela kršćanskog života. Zar to nisu pokazali dozvolivši Frljiću splitsku predstavu u kojoj se na najbestijalniji način vrijeđa kršćanstvo, predstavu u kojoj Isus Krist siluje muslimanku!?
 predstava ofBozanić, Kolinda i Plenković nisu se oglasili ni jednim jedinim komentarom, što sve govori kome pripadaju 

Da će se fuzirati lažni domoljubi (HDZ) i lažni antifašisti (SDP), dao je naslutiti jedan iz vlade u sjeni Nikica Valentić (glavni odgovorni za opskrbu nafte srpskim paravojnim snagama u Bosni i Hercegovini) izjavom datoj Slobodnoj Dalmaciji kako bi Andrej Plenković mogao biti kancelar kao Angela Merkel u Njemačkoj. Uspoređivanje hazarske zločinke Merkel, ekonomskog ubojice njemačkog naroda, sa Plenkovićem otkriva buduće namjere vlade u sjeni. Treba 'zabetonirati' privatizacijsku pljačku, veleizdaju i rasprodaju narodnih resursa!

Andrej Plenkovic i Predrag Stromar 1

Plenković i Štromar, nova 'domoljubno'-komunjarska koalicija

28. godina Tuđmanove 'domoljubne' HDZ-ovce (sa desnom rukom na srcu, a lijevom duboko u našem džepu) i Račanove SDP-ove komunjare (lažni antifašisti), bestijalno pljačkaju vlastiti narod, njegovo prirodno i privatno vlasništvo (per capita).

Isti ti HDZSDP-ovci dozvolili su NATO-u da nas truje chemtrailsom, prodali su Slavoniju Monsantu koji uvozi opasnu GMO hranu, uništili su Plivu i Imunološki zavod da bi nas farmaceutski mafijaši mogli trovati lijekovima i cjepivima. Isti ti fašisti nisu zaštiti Vodu kao što su je zaštitili Slovenci, već su naša izvorišta dali sumnjivim koncesionarima koji će sutra ubacivati ''malo više'' fluorida kako bi nas i preko vode trovali.

Koliko treba biti mržnje u ljudima da to rade svom narodu? Pravu definiciju za pojam mržnje dao je jedan od najliberalnijih američkih ministara i propovjednik Hary Emerson Fosdick kazavši: ''Mrziti ljude ili neistomišljenike isto je što i spaliti svoj dom da bi se riješili štakora''. Da, za njih smo mi najobičniji štakori i samo budale i nepismeni hrvatski građani to još nisu shvatili.

20170923 143539

hrvatski 'domoljubni' zastupnici, Stazić, Jovanović, Grbin i Matić...

A mržnja je psihički poremećaj ili devijacija uma (pogledajte samo Pupovca, Josipovića, Stazića, Jovanović, Pusiće, Kosor….s koliko mržnje prema hrvatskom narodu nastupaju u javnosti) koja tjera pojedinca ili cjelinu da čine zlo koje se manifestira krajnjom odbojnošću prema nekome ili nekima koji misle drugačije. Politički kazano, Hrvatskom vladaju psihički poremećene osobe koje su alkohol zamijenile bijelim prahom-kokainom.

Oni vode politiku hrvatske države!

A Ustav RH kaže:
Članak 1. Republika Hrvatska je jedinstvena i nedjeljiva demokratska i socijalna država. U Republici Hrvatskoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu kao zajednici slobodnih i ravnopravnih državljana. Narod ostvaruje vlast izborom svojih predstavnika i neposrednim odlučivanjem.

Članak 2. Suverenitet Republike Hrvatske neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv, a Hrvatski sabor ili narod neposredno, samostalno, u skladu s Ustavom i zakonom, odlučuje:
– o uređivanju gospodarskih, pravnih i političkih odnosa u Republici Hrvatskoj;
– o očuvanju prirodnog i kulturnog bogatstva i korištenju njime;
– o udruživanju u saveze s drugim državama.

Članak 3. Sloboda, jednakost, nacionalna ravnopravnost i ravnopravnost spolova, mirotvorstvo, socijalna pravda, poštivanje prava čovjeka, nepovredivost vlasništva, očuvanje prirode i čovjekova okoliša, vladavina prava i demokratski višestranački sustav najviše vrednote ustavnog poretka Republike Hrvatske i temelj za tumačenje Ustava.

Oni ne poštivaju Ustav RH ali poštivaju drugi Ustav, drugi zakon, gremijev zakon, odnosno izraelski Talmud. Evo nekoliko zakona koje HDZSDPHNS provode nad hrvatskim narodom:

'Istrebljenje kršćana je neophodno žrtvovanje' (ZoharII,43a). 

'Bog je naredio da se nežidovu novac pozajmi samo uz lihvarsku kamatu. Mi mu na taj način ne pomažemo nego štetimo' (Talmud, Safer Mikvod 73). 

'Dozvoljen je nežidovsku vlast prevariti za carinu. Dozvoljeno je krijumčariti' (Šulhan aruh, Košen ha-mišpat 369). 

'Ako tvoje pretpostavljene nežidove pomoću hrane ne možeš pridobiti, ti ih pridobij pomoću novca' ( Talmud, Sanhedrin). 

'Dozvoljeno je grešku jednog nežidova iskoristiti i dug ne platiti. Dozvoljeno mu je pri računu prevariti ga' (Šulhan aruh, Košen ha-mišpat 384b). 

'Imanje nežidova je kao bez gospodara. Židov ima pravo to imanje uzeti u posjed' (Šulhan aruh, Košen ha-mišpat). 

'Opljačkati nežidova sasvim je dozvoljeno, a isto tako i nadnicu mu zadržati' (Talmud, Baban 111b). 

'Nežidovska djevojčica stara tri godine i jedan dan može se oskrnaviti'( Talmud, Aboda sara 37a). 

'Dozvoljeno je lijekove na nežidovima isprobavati, da bi se ustanovilo da li su lijekovi štetni' (Šulah aruh, Joreh deah 158a).

20170926 082047

Ovu sliku su nam zamjenili i postavili drugu koja nema veze sa tekstom. Ulaze nam na portal i mijenjaju slike, blokiraju dijeljenja ili skidaju objave koje im ne odgovaraju. Kada primijetite tako nešto obavijestite nas!

Zar nam se sve ovo svakodnevno ne događa?

Imamo svoja Ustavna prava, a prihvaćamo izrealski Talmud, toleriramo domaće i strane fašiste, odnosno svoje ubojice i ubojice svoje djece i unučadi! 

Zašto? Neinformiranost, naivnost, kukavičluk ili glupost, ne mogu biti nikakvo opravdanje.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: