person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 3846 times

Hrvatska je raj za pedofile! Uskoro će svi osuđeni pedofili preseliti u Hrvatsku!

Pedofilija je bolest kojoj nema lijeka. To je seksualni nagon kao i svaki drugi seksualni nagon prema drugom partneru, ali samo prema djeci. Pedofili nemaju takozvani neuroblokator koja bi spriječio ''okidač'' prema djeci. Oni su ubojice djece jer im trajno ostaju posljedice, veoma su opasni i treba ih se trajno izolitrati iz sredine kao što se izoliraju i najteže ubojice

Muškarac za bludničenje nad dvjema djevojčicama (10) kažnjen je radom za opće dobro! Ovakva praksa, slanja osuđenih pedofila na rad za opće dobro umjesto u zatvor, u Hrvatskoj postaje sve češća. 26 presuda za pedofiliju odrađuje se radom za opće dobro!

Prema podacima MUP-a tijekom 2015. čak 590 djece doživjelo je spolno zlostavljanje, a godinu kasnije broj spolnih zlostavljanja porastao je na 848. Na ovakvo drastično povećanje utječu i nevjerojatno blage kazne, kao i činjenica da je u RH registar pedofila tajni dokument iz kojeg se pedofili BRIŠU nakon max. 5 godina.

Govorimo o djeci, najranjivijoj skupini osoba, koja su bila izložena pohoti i perverziji odraslih, što nosi duboke i često cijeloživotne traume.

Prema zakonu, osuđeni pedofili nakon odslužene kazne/rada za opće dobro (!), ostaju u Registru u vremenu trajanja jednakom onom odslužene kazne (dakle, pedofil koji je osuđen na 6 mjeseci zatvora u Registru će biti zabilježen svega godinu dana), a maksimalno 5 godina. Nakon tog vremena se BRIŠE iz registra pedofila što mu otvara prostor za nova zlostavljanja djece.

Također, ako ravnatelj ili voditelj neke od institucija koja radi s djecom želi provjeriti osobu koja je potencijalni zaposlenik, on to ne može učiniti bez da mu osoba da svoj pismeni pristanak. Zato, tražimo HITNE izmjene kaznenog zakona:

• Doživotnu registraciju zlostavljača
• Zakonsku odredbu koja će poslodavce javnih i privatnih ustanova koji rade s djecom obvezati na traženje uvida u registar pedofila

Svjetska istraživanja pokazuju kako je samo 10% pedofila otkriveno i registrirano. Procjenjuje se kako je njihov ukupni broj u Hrvatskoj oko 14 000. Hrvatskim zakonodavstvom nije predviđena niti zakonska odredba kojom bi poslodavac bio obvezan zatražiti uvid u registar pedofila prilikom zapošljavanja u svim javnim ili privatnim ustanovama koja na bilo koji način radi s djecom.

Udruga Lavice pripremila je izmjene kaznenog zakona koje tražimo ovom peticijom, doživotnu registraciju zlostavljača te odredbu koja će poslodavce javnih i privatnih ustanova koji rade s djecom obvezati na traženje uvida u registar pedofila.Otvorite ovaj link i potpišite peticiju: http://citizengo.org/hr/fm/84576-zastitite-djecu-prestanite-s-brisanjem-registra-zlostavljaca

Pedofilija je bolest kojoj nema lijeka. To je seksualni nagon kao i svaki drugi seksualni nagon, ali samo prema djeci. Pedofili nemaju takozvani neuroblokator koja bi spriječio ''okidač'' prema djeci. Oni su ubojice djece, veoma opasni i treba ih se trajno izolitrati iz sredine. Kao što se doživotno izoliraju i teške ubojice. 

Nažalost, ne da ih se neće izolirati nego će ih se rupama u zakonu potpuno zaštititi. Za očekivati je da će svi osumničeni pedofili u svijetu tražiti-dobiti hrvatsku putovnicu ili preseliti u Hrvatsku!

 

 

 

(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: