person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 7443 times

Praši, praši pas vam mater je*a!

Ne spavaj hrvatski narode, pokaži zube ovim kurvinim sinovima koji truju našu djecu nano česticama, aluminijevim oksidom, stroncijem, barijem, sumper heksa-kloridom, manganom i arsenom

Petak, 15.9.201. Točno u 15 sati ponovno kurvini sinovi praše chemtrailsom po našoj djeci, chemtrailsom koji sadrži nano čestice, aluminijev oksid, stroncij, barij, sumper heksa-klorid, mangan i arsen. Jeste li svjesni čime posipaju moju, vašu, našu djecu ovi nacisti koji pozivaju svijet na globalni odgovor Sjevernoj Koreji koja im je pokazala zube.

 

Kurvini sinovi pustaju na Internet montirane slike u kojima korejska djeca jedu travu, čekaju u kilometarskim redovima autobus….Koja budala još vjeruje NATO-u Europskoj uniji, Britancima, Izraelcima?

Prije 7 dana, u isto vrijeme su nas prašili. NATO kaubojka se nije oglasila, a nije ni njena pudlica veliki general Krstičević zvani Ugroza čija do zuba naoružana vojska čuva makova polja u Afganistanu. Jadni li smo? Zašto i za koga je naša mladost ginula?

20170915 150903

Za krurvine sinove na vlasti i pri vlasti koji se dodvoravaju svjetskim zločincima Americi, Britaniji, Izraelu, koji uz blagoslov Vatikana, Ujedinjenih naroda i Europske unije teroriziraju cijeli svijet! 

Ne spavaj hrvatski narode, pokaži zube ovim kurvinim sinovima koji truju našu djecu nano česticama, aluminijevim oksidom, stroncijem, barijem, sumper heksa-kloridom, manganom i arsenom.

20170915 151806

Nisu naša djeca kriva što su živa i što korumpirani hrvatski javni mediji i znanstvenici šute!

Opća deklaracija o ljudskim pravima, Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: