person_outline
search
hrendeitpt

Pedofil, britanski svećenik spalio se kako bi oprao svoje grijehe zbog zločina nad djecom!

Svećenik Neale spalio se u svom vrtu zbog seksualnih prijestupa. Bio je pod istragom zbog povijesnih seksualnih prijestupa.

Britanski pedofilski svećenik, protiv kojeg je nakon 20 godina potvrđena optužnica za silovanje djece, zapalio se da "spere grijehe". Tijelo 60-godišnjeg Martyna Nealea pronađeno je spaljeno u vrtu svoje župne kuće, nakon istrage metropolitanske policije koja je objavila njegove 'nevjerojatne' seksualne zločine.

 

Martynovo tijelo otkrila je njegova sestra Janis Chandler nakon što se zapalio u selu Hawley, Hampshire. Lokalni stanovnici sada traže odgovore zbog čega su se njegovi zločini krili toliko godina.

The Mirror izvješća: Hampshire, mrtvozornik Andrew Bradley izjavio je da je svećenik identificiran samo pomoću zubi. Kada je čula za istragu, svećenikova sestra, Janis Chandler, otišla mu je u posjet u Blackwater, u Hampshireu, gdje je živio.

''Imala sam ključ od kuće. Nije bio u kući pa sam pogledala okolo. Njegov automobil je bio parkiran vani. Primijetila sam da su stražnja vrata otključana, a lanac je visio. Otišla sam u vrt i ugledala benzinsku posudu. Malo dalje sam ugledala nešto spaljeno. Nisam bila sigurna u početku što je to, ali shvatila sam da je tijelo kad sam se približila. Tada sam nazvala policiju'', izjavila je.

Rekla je da bi njezin brat "pomagao svakome" i da su oni vrlo bliski članovi obitelji, koji se viđaju ili čuju svakodnevno. Izjavila da njezin brat nije govorio o optužbama protiv njega, iako je znala da je suspendiran od strane Crkve.

Mrtvozornik g. Bradley rekao je da je gospodin Neale "simbolično spalio sebe" u svom vrtu zbog seksualnih prijestupa. "Jesu li tvrdnje istinite ili lažne nije moja stvar, ali su se očito dogodile. Bio je pod istragom zbog povijesnih seksualnih prijestupa. To je važan čimbenik koji je presudio njegovoj odluci da spali ''svoje grijehe''.

12. rujna 2017. Sean Adl-Tabatabai News 

Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

 

Last modified on Friday, 22 September 2017 18:59
(1 Vote)

Leave a comment

Donirajte

Amount: