person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 21534 times

FINA je mafijaška organizacija! Lihvare nas i peru novce preko privatne tvrtke Gotovinski servis d.o.o.

To sigurno niste znali. FINA pruža i detektivske usluge, a temeljem njihovih praćenja, dobivaju relevantne činjenice i podatke, jer provjeravaju imovinu pravnih osoba i vlasničkih struktura kao i boniteta fizičkih i pravnih osoba kako bi te podatke mogli proslijediti Hanžekoviću i sličnim odvjetničkim uredima.

Iako je FINA (financijska državna agencija) preuzeta kao ostavština iz komunističke Jugoslavije i osnovana kako bi kontrolirala priljev novca, danas je svoju djelatnost pretvorila u unosan lukrativni biznis čija zarada premašuje stotine milijuna kuna godišnje. Samo od donošenja Ovršnog zakona, FINA je obavila 7 milijuna ovrha i gotovo svakog građanina Hrvatske ovršila dva puta. Blokirala je više od 330 tisuća ljudi i sve to dobro naplatila, s najnižom tarifom od 248 kuna po ovrsi. 

Raspon poslovanja je više nego – šokantan. FINA, a to gotovo nitko nezna, pruža i detektivske usluge, a temeljem njihovih praćenja, dobivaju relevantne činjenice i podatke, jer provjeravaju imovinu pravnih osoba i vlasničkih struktura kao i boniteta fizičkih i pravnih osoba kako bi te podatke mogli proslijediti Hanžekoviću i sličnim odvjetničkim uredima. Kako bi bolje znali isplati li se neku osobu ovršiti ili ne, odnosno ima li na računu novca za to i ima li imovine koja joj se može oduzeti. FINA tako trguje našim podacima i na njima zarađuje!

FINA pere novce preko privatne tvrtke Gotovinski servis d.o.o.

FINA d.o.o. je agencija u vlasništvu Republike Hrvatske, take se deklariraju. Prema tome bilo bi logično zaključiti da kao državna agencija radi za račun i u korist države i njenih građana. Nažalost, takav zaključak nije točan. Naime, prema čl. 9. Statuta Financijske agencije od 25. studenoga 2009. godine, FINA posluje za svoje ime i svoj račun, te za ime i za račun drugih osoba, ma tko te osobe bile.

Tako je FINA osnivač Trgovačkog društva FINA Gotovinski servis d.o.o. (Fina GS), Radnička cesta 172, Zagreb. Promjene u Sudskom registru obavljene su 7. prosinca 2012.godine. Zanimljivo, odmah nakon što su nas veleizdajnici, protiv kojih je podignuta kaznena prijava, Josipović i Kosor protuustavno i sa lažnim pečatom utrpali u EU!! Sada je mnogo jasnije zašto FINA ne želi da se na bilo koji način pomogne ovršenim građanima, a nije teško pretpostaviti ni tko je pravi gazda FINA-e!

Poznato je da FINA drži novac ovršen od građana, 60 dana na posebnom računu. Još donedavno smo bili uvjerenja da tim i tako pohranjenim novcem, raspolaže država, međutim sada je jasno da njime upravlja privatna tvrtka, FINA Gotovinski servisi d.o.o, u daljnjem tekstu skraćeno FINA GS. Tako privatna tvrtka FINA GS ostvaruje značajan prihod ponajviše zahvaljujući informacijama koje državna agencija FINA prikuplja praćenjem financijskog i platežnog stanja građana RH putem OIB-a i provedbom ovrha. 

Ona također prodaje informacije prikupljene o građanima RH trećim fizičkim i pravnim osobama, domaćim i stranim, i naplaćuje informacije koje je prikupila provedbama ovrha i nadzorom nad građanima. Također obavljaju i poslove nadzora: osoba, vozila, poslovnih i privatnih prostora, rada zaposlenika. Svima njima, kažu, nude diskretnu i točnu informaciju. Prikupljaju i prodaju i druge informacije o građanima.

Protuustavno poslovanje

Osim što privatno trgovačko društvo Fina GS posluje za svoj račun, a ne za račun države, postavlja se pitanje ustavnosti i zakonitosti obavljanja poslova koje nude putem njihove Detektivske agencije. Naime, osobni podaci građana morali bi biti poslovna tajna, a i zaštićeni Zakonom o zaštiti osobnih podataka i drugim zakonima. Međutim, nuđenje detektivskih usluga, odnosno pribavljanje podataka kojima FINA raspolaže i potom ih naplaćuje, predstavlja direktno kršenje zakona i povredu ljudskih prava svakog građanina što je zajamčeno međunarodnim konvencijama i deklaracijama.

A koji mafijaši sjede (čast iznimkama) u našem Ustavnom sudu, svi znamo!

Iako je država u velikim dugovima Finina zarada se mjeri u stotinama milijuna kuna. Gdje je tu država u njihovim financijskim prihodima, kakve ovlasti ima Republika Hrvatska nad FINOM i tko raspolaže prihodima koje ostavaruje Finina privatna tvrtka Fina Gotovinski servisi d.o.o., nitko ne zna!?

FINA je zapravo mafijaška organizacija kojom upravlja, poput američkog, hrvatski Deep State (mafijaška vlada u sjeni) koja preko privatne tvrtke Gotovinski servis d.o.o. iz državne Fine izvači novac. Ista ta vlada u sjeni nas praši chemtrailsom zbog čega imamo velikih zdrastvenih problema, a dokazano je i da su svi požari posljedica chemtrailsa. Krajnji cilj ovih mafijaša, židovskih i inih konvertita involviranih u svim porama našeg društva, je depopulacija i uništenje hrvatskog čovjeka, kojeg oni smatraju beskorisnim potrošaćima resursa.

Ovo je prava Hrvatska! Sve ostalo, što nam serviraju režimski mediji, je svakodnevni, davno pripremljeni cušpajz za naivne hrvatske građane! Nemojmo biti više naivni! Ne prijavljujte i ne plaćajte ništa, jer ne plaćate državi već punite nečije džepove!

Izvor: 7Dnevno

Opća deklaracija o ljudskim pravima, Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(11 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: