person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 7460 times

Srijeda, 6.o9.2017, 16 sati / Fašisti ponovno chemtrailsom truju Split i okolicu, a NATO kaubojka i njena pudlica, tzv. ministar obrane Krstičević, šute i prave se blesavi!

Splićani, građani Hrvatske, nemate pravo šutjeti, zbog vaše djece i njihove budućnosti. Premijeru Plenkoviću, rekao si da na tebe ne može nitko utjecati. Onda zabrani NATO zločincima da nas truju chemtrailsom. Ako nemaš hrabrosti pozovi narod. U protivnom, smatrati ćemo da si isti kao i NATO kaubojka i njena pudlica Krstičević. 

Predsjednica Udruge 'Ne govoru mržnje-istinom protiv laži'' tri puta je uputila dopis u kojem traži od predsjednice Kolinde Grabar Kitarović da odgovori je li u ime hrvatskog naroda potpisala AGENDU 2030, ali odgovor nije dobila.

Ignoriranje na tri dopisa u koji je predsjednica udruge postavila legitimno pitanje zapravo sve govori o predsjednici za koju naivni hrvatski narod misli da radi u interesu Hrvatske. NATO kaubojka ne poštiva hrvatski Ustav i za nju ne važi Članak 1. Ustava RH koji kaže da je Republika Hrvatska demokratska država u kojoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu, ili Članak 3. koji kaže da su najveće vrednote ustavnog poretka sloboda, jednakost, nacionalna ravnopravnost i ravnopravnost spolova, socijalna pravda, poštivanje prava čovjeka, očuvanje prirode i čovjekova okoliša, vladavina prava .....

A Članak 5. kaže da je svatko dužan držati se Ustava i prava i poštivati pravni poredak Republike Hrvatske.

Prije dva mjeseca predsjednica Udruge 'Ne govoru mržnje-istinom protiv laži' uputila je oštro i otvoreno pismo Kolindi Grabar Kitarović u kojem joj poručuje da neće dozvoliti da joj zvijeri u ljudskom obliku (mislila je na predsjednicu Kolindu, premijera Plenkovića i ministra Krstičevića kao najodgovornije) truju obitelj chemtrailsom. Isto tako je napisala, citiramo: 'Nećete još dugo! Samo je pitanje dana kad će hrvatski narod konačno shvatiti što mu sve radite u ime domoljublja i u ime demokracije. Ja neću više šutjeti! Naša djeca nisu kriva što su živa i što ne znaju što se događa'.

Naravno, NATO zločinka šuti jer da nije zločinka ne bi dozvolila da nas i dalje truju.

20170906 143356

Nebo danas, 6.9.2017. nad Splitom i okolicom, u 14 sati

Podsjetimo, chemtrails u sebi sadrži nano čestice, aluminijev oksid, stroncijum, barijum, sumper heksa-klorid, mangan i arsen. U samo jednoj godini umrlo je 230.000 ljudi zbog chemtrailsa!

20170906 154759

Ista pozicija snimanja, nebo dva sata kasnije, u 16 sati

Evo, 16 je sati. Počeli su prašiti oko 14 sati za vrijeme ručka, mnogi još rade pa nisu pogledali u nebo. Kurvini sinovi nikako da prestanu da nas truju, a veliki general hrvatske vojske, ministar Krstičević, šuti ko pi*da.

Zaprašivanje chemtralsom je zločinačka logistička operacija gigantskih razmjera. Ono se događa uz blagoslov Kaptola, svih naših dosadašnjih predsjednika i premijera, ministara obrane i ministara okoliša. Svi su oni suučesnici u ovom zločinu-ubijanju hrvatskih građana i treba ih procesuirati i osuditi. Za one koji nisu pročitali našu objavu prije nekoliko dana, chemtrails je uzrok i svih požara u Hrvatskoj, a ne Srbi ili piromani kako režimski mediji pišu, pokušavajući tako prikriti pravu istinu.

Služiti zločinačkoj organizaciji, Komitetu 300, kojem je osnovni cilj svesti čovječanstvo na, po njima, ''održivih'' 500 milijuna, mogu samo isti ili slični njima, a to su: pedofili, homoseksualci, perverznjaci, psihopate, transrodni i osobe lišene svih moralnih skrupula, odnosno  ljudskih - Božjih vrijednosti.

20170906 154743

Fašisti i dalje, bez milosti, praše Split i okolicu (Žrnovnicu, Mravince, Tugare...) 

NATO kaubojka odavno se razotkrila pa je više ne smatramo hrvatskom predsjednicom. No, zbunjuje nas premijer Plenković kojeg mediji u zadnje vrijeme prikazuju više negativnim nego pozitivnim. Imamo informaciju da je odgodio na 7 godina prodaju (predaju) Slavonije zloglasnom Monsantu. Prevedeno, znači da se ipak bori za interese hrvatskog naroda. Nadamo se. 

Zbog toga tražimo od premijera da zabrani trovanje chemtrailsom ako smatra da su hrvatski građani njegov narod. 

Splićani, građani Hrvatske, zbog vaše djece i njihove budućnosti nemate pravo šutjeti!

Opća deklaracija o ljudskim pravima, Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(15 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: