person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 3567 times

Pokrenuta peticija kojom se traži da se Georgea Sorosa proglasi teroristom i oduzme sva imovina!

Za manje od dva tjedna, više od 70.000 ljudi potpisalo je peticiju kojoj traže da se milijardera investitora Georgea Sorosa i njegove suradnike optuži i proglasi "domaćim teroristima" te da im se zaplijeni sva imovina.

Peticija je pokrenuta 20. kolovoza i od petka ujutro do danas stiglo je više od 70.500 potpisa. Ako se dostigne prag od 100.000 potpisa prije 19. rujna, Bijela kuća će morati dati službeni odgovor.

Pokretači peticije na web stranici "Mi narod" kažu da je Soros namjerno pokušao destabilizirati SAD i njegove građane. "Soros je stvorio više organizacija sa jedinom svrhom da primjenjuje taktiku terorističkog modela Alinsky kako bi uništili američku vladu ".

"Alinsky model" odnosi se na organizatora američke zajednice i pisca Saula Alinskog. U svojoj knjizi "Pravila za radikale", on iznosi 13 pravila za političku borbu za preuzimanje vlasti.

Peticija poziva Odjel pravde da "odmah proglasi Georgea Sorosa i sve njegove organizacije kao i članove domaćim teroristima, traže da im se organizacije zatvore, a imovina zaplijenjeni u skladu sa zakonom o oduzimanju građanskog imetka".

Još jedna nedavna peticija, koja je već tri puta prekoračila prag od 100.000 potpisivanja, poziva američkog predsjednika Donalda Trumpa da klasificira Antifu aktivističku skupinu, kao terorističku organizaciju, optužujući ih za nasilje u demonstracijama i poticaj za ubojstvo policijca.

Mađar George Soros (87) američki je milijarder s neto vrijednosti od 25 milijardi dolara i 33. najbogatiji čovjek na svijetu, prema Forbesu. Njegova Zaklada Otvoreno društvo, zajedno s USAID-om i Nacionalnom zakladom za demokraciju, optužena je za poticanje revolucija u boji za instalaciju vlada prijateljskih prema SAD-u -, od Srbije 2000. godine do Ukrajine 2014. godine.

Javno se hvalio da je surađivao sa nacistima. Prodavao je poljskim  Židovima slobodu za dogovorenu cijenu sa nacistima od 1000 DM. Tko nije imao novac kupio mu je kartu u jednom smjeru za Autschwitz.

Naš HNES proglasio je odavno Sorosa Personom non grata, no zastupnici u saboru šute i prave se blesavi.

hajdukovic sabor hina

Čak je zastupnik SDP-a mason Domagoj Hajduković (stoji na slici) pokrenuo peticiju da ga se ''udomi'' u Hrvatskoj kada ga je Orban sprašio zajedno sa njegovim CEU iz Mađarske. Većih dodvorica i izdajica od ''hrvatskih'' zastupnika ne postoji nigdje u Europi!

Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: