person_outline
search
hrendeitpt
Židovski konvertiti i lažni antifašisti Puhovski, Pupovac, Josipović, Pusić...preko režimskih medija održavaju mržnju između Hrvata i Srba!
Puhovski, Pupovac i Pusić preko svojih medija održavaju mržnju između Hrvata i Srba!
  • Posted
  • Read 4072 times

Židovski konvertiti i lažni antifašisti Puhovski, Pupovac, Josipović, Pusić...preko režimskih medija održavaju mržnju između Hrvata i Srba!

Lako je zaključiti da jedni ti isti, djedovi, djeca i unuci, desetljećima podmeću hrvatskom narodu isti izmet koji su proizveli a po potrebi ili nalogu svojih gazda, ispuštaju.

Nakon smrti Starčevića i Franka, stranku HSP su preuzeli židovski konvertiti Ante Pavelić i Slavko Kvaternik i od nje napravili ustaški koljački pokret, a nakon toga, po uputama svojih gazda-ciobankara, osnovali državu NDH.

Kada povučemo paralelu ustaškog pokreta sa osnivačem koljačke crvene armije, židovskim konvertitom Leonom Trockiem koji je palio sinagoge, ubijao bogoljubne Židove, želeći uništiti izvorni Judaizam i zamijeniti ga komunizmom kao židovskim mesijom, lako je zaključiti da su Židovi zapravo bili žrtve židovskih konvertita.

Da bi pokorili Europu i osnovali Izrael, morali su osnovati i anti-semitske organizacije: Ustaški pokret, Nacional - Socijalizam…. Da nije bilo Holokausta, nikad ne bi bilo Izraela, sve banke u rukama Rothschilda i Rockefellera, a mediji u službi laži i povijesnih neistina.

Osnivač cionističkog pokreta, Židov Theodor Herzl (okorjeli antisemit) u svom dnevniku je napisao:
,,Presudno je da patnje Židova postanu gorke. To će pomoći realizaciji naših planova. Imam odličnu ideju. Navesti ću antisemite da oduzmu židovsku imovinu. Antisemiti će nam pomoći na način da će pojačati progon i represiju nad Židovima. Antisemiti će biti naši najbolji prijatelji." (Dnevnik, Dio prvi, str. 16).

Po toj uputi, ciobankari dali su zadatak konvertitima Paveliću i Slavku Kvaterniku da HSP preoblikuju u ustaški pokret. Tako oni rade u cijelom svijetu. Nevjerojatna je sličnost fašističkih frakcija sa današnjim terorističkim organizacijama. Prvo obuće frakcije, naoružaju ih, a kasnije im objavljuju rat.

Usporedimo li ustaški pokret sa Al-Qaidom ili ISIS-om vidimo nevjerojatne sličnosti. Riječ je o umjetno stvorenom neprijatelju koji služi kao razlog pokore neke zemlje, trajnog negativca i uspostavljanja Rotschildove banke, odnosno MMF-a u toj zemlji (problem-reakcija-rješenje)!

Sličnost fašizma i Talmuda je nevjerojatna – što samo po sebi sve razotkriva. Hitler je govorio da su Nijemci ,,narod nad narodima'' te kako svi drugi narodi postoje kako bi služili Nijemcima. Isto i Talmud govori da su Židovi izabrani narod, a neživodi stoka:

"Nežidovi su stvoreni da služe Židovima. Oni moraju orati, kopati, sijati, kositi, vršiti. Židovi su stvoreni da na gotovo dođu." (Talmud, Berahot58a)

Neupitna sličnost Talmuda i nacizma ukazuju i na njihove zajedničke osnivače. To su cionisti. Oni preko svojih medija svaku istinu pretvaraju u laž i obrnuto. Već desetljećima mediji isto to rade i hrvatskom narodu. Koriste svaku prigodu da ga nazivaju fašističkom ili ustašoidnom nacijom, a židovske naciste (George Soros javno je rekao da se ponosi što je bio nacista) nikada ne spominju u negativnom kontekstu.

20170831 191729

Nacista George Soros i veleizdajnik, židovski konvertit, Ivo Muha Josipović

Povijest se ponovila

Židovski konvertiti 1941. godine stvorili su NDH da bi je 1945-te srušili, pritom pobivši gotovo milijun hrvatskih građana. Nakon toga formirali su Jugoslaviju koju su isti ti 1990-te srušili da bi formirali Hrvatsku. Kada su protuustavnom pretvorbom izvlastili (opljačkali) hrvatski narod iz vlasništva (per capita), ponovno su srušili Hrvatsku (2011-te) priključivši se cionističkoj tvorevini EU.

Taj posao, rušenja neovisne Hrvatske za koju se izjasnio gotovo cijeli hravtski narod, odradili su također židovski konvertit Ivo Muha Josipović i Jadranka Kosor na način da su protuustavno potpisali Lisabonski ugovor nakon čega se Hrvatska utopila u EU. 

Za svo vrijeme stvaranja i rušenja država te sustavnog ubijanja hrvatskih građana, jedni te isti sva ta zlodjela pripisali su i pripisuju tom istom hrvatskom narodu!! Nevjerojatna lucidnost i hrvatska glupost svih onih koji još nisu spoznali tko je najveći neprijatelj hrvatskog naroda.

A to su je*eni židovski konvertiti, odnosno njihovi partizani koji su hrvatski narod (Hrvate, Srbe, Muslimane...) ubijali 45-e mecima (Blaiburg, Jasenovac…), a danas, njihovi je*eni zastupnici u hrvatskom saboru, ubijaju zakonima, chemtrailsom, GMO hranom, cjepivima…ekonomijom!

Režimski novinari, posebice novinari Indexa, ponovno nazivaju hrvatski narod ustašama i fašistima. Marginalni Keleminčev skup i paljenje Pupovčevog tjednika 'Vijesnik' koji poziva na terorizam i paljenje Hrvatske naslovnicama: ''Lijepa naša lijepo gori'' i ''Žarimo i palimo'', prenijeli su svi glavni svjetski ciomediji. Nevjerojatno do kuda idu ovi židovski konvertiti ili lažni antifašisti. A taj tjednik financiraju hrvatski građani i služi isključivo za održavanje mržnje između Srba i Hrvata. 

Ali, nećete još dugo varati hrvatski narod. A hrvatski narod su i Hrvati i Srbi i Muslimani... i svi drugi koji žive u Hrvatskoj i smatraju je svojom domovinom!

Opća deklaracija o ljudskim pravima u Članku 19. kaže: Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Komentirajte nas na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: