person_outline
search
hrendeitpt
Chemtrailsi su jedini uzrok velikih požara tako i ovog u Šibeniku! A najodgovorniji su svi predsjednici i premijeri od 2000-te godine...naravno i slugani u saboru koji se prave blesavi! Video
Chemtrails are the reason for all the fires in the world!
  • Posted
  • Read 47666 times

Chemtrailsi su jedini uzrok velikih požara tako i ovog u Šibeniku! A najodgovorniji su svi predsjednici i premijeri od 2000-te godine...naravno i slugani u saboru koji se prave blesavi! Video

Te metalne nano čestice koje koje se lijepe za borovinu su lako zapaljive. Gdje god pogledamo šume gore. Kontinuirano se šire kataklizmički požari. Nisu nam ništa rekli o tome. Sibir gubi tisuće milijuna hektara šuma godišnje. Kanada je izgubila 600% više šume u požarima nego ikada! Stoga, kad vas mediji i državne službe pokušavaju umiriti, jer je to njihov posao da vas umire, razmislite i shvatite kako su oni plaćeni da nas umire i zavaraju stanovništvo

Mnogi znanstvenici koji su već mogli istupiti s dokazima, odlučili su ''samo izdržati do mirovine''. Kada bi mogli maknuti taj strah u stranu, bar na neko vrijeme, učiniti bi velike promijene, vjerojatno, i spasili planetu. ''Ove stvari'', koje nam se sprejaju iznad glave sa svojim ''sičušnim'' efektom, planovi su da nas uguše metalom, koji infiltrira u ljudsko tijelo sa svim tim razno raznim bolestima koje nitko ne može dokazati, uzrok su svih naših poteškoća.

Dane Wigington u svojim prezentacija ''Inžinjering Zemlje-Napad na Čovječanstvo Putem Modifikacije Vremena'' upozorava svijet na strašne posljedice koje nam se događaju i koje će dogodititi ako se ne probudimo.

hqdefault

''Ako stojite nasred autoceste, je li vam bolje ako ste prometu okrenuti leđima ili licem? A to je scenarij s kojim smo mi(svi) suočeni! Živimo u društvu kojim već dugo upravljaju tirani i kukavice koje im služe. Ne smijemo to više dozvoljavati, jer u protivnom, nećemo imati što za spašavati. Želim da moje prezentacije budu katalizator koji će nam svima dati ''gorivo'' u ovoj ''vatri'' pa ćemo moći tjeskobu pretvoriti u ljutnju i iskoristiti našu ljutnju za gorivo s kojim ćemom paliti lokalne baklje osviještenosti po čitavoj planeti tako da ih više nitko neće moći ugasiti.

Krenuo sam u ovu bitku za sve one koji ne znaju što se događa. Neko vrijeme sam radio u Bechtel Poweru na razvoju obnovljene energije, moj dom je bio na naslovnici najjačih svjetskih novina o obnovljenoj energiji. Preselio sam na Pacifički sjeverozapad,nadajući se da ću tamo naći svježi zrak jer sam odrastao u smogu. Kao dijete, želio sam biti van tog zagađenog zraka i nisam mogao shvatiti kako to odrasli, oko mene, misle da je takav zrak normalan.

Kad sam preselio na Pacifički sjeverozapad, izgradio sam kuću totalno neovisnu o državnim energijama ( struji, vodi…). Gubljenje 60, 70 i 80% moje solarne energije natjerealo me na istraživanje uključujući i labolatorijska testiranja. Nisam želio vjerovati da se ovo događa na nebu iznad mene normalno. Od tog momenta pa na dalje, ta ispitivanja su postala dio mene jer kad je čovjek suočen s nečim, toliko velikim što je u stanju uništiti budućnost djece, sve djece svijeta, nema drugog izbora.

Što je klimatski inžinjering?

Klimatski inžinjering je utjelovljenje ljudskog ludila, utjelovljenje ljudske arogancije,koje je zasjenilo sve dosadašnje oblike tiranije. Klimatski inžinjering je poznat kroz različite termine kao: Menadžment solarne radijacije (SRM), Aerosolski geoinžinjering statosfere, Ubrizgavanje aerosola u statosferu. Geoinženjering je najrazorniji ljudski poduhvat ikad pokrenut, koji prevazilazi sve dosadašnje napade na prirodu. Naš rat protiv prirode je-rat protiv nas samih! 

Kako znamo da nas sprejaju? Raspršivači, montirani na pilone, odmah iza ispuštenog ventila motora, zovu se retrofilni (naknadno ugrađeni ) raspršivači. Čak su i na civilnim avionima koji su identificirani, sa Zemlje, kako ostavljaju iza sebe specifičan trag. Ne govorimo o kondenzacijskom tragu, govorimo o specifičnom tragu menadžmenta solarne radijacije. Naši su laboratorijski tekstovi dokazali kako ''taj materijal'' pada na nas (na Zemlju). Imamo filmske snimke tih aviona.

20170824 124649

Mi živimo ispod toksičnog neba, naša djeca žive ispod toksičnog neba…svaki dan! Ja ne mogu tolerirati takav život. Radije ću propasti dok alarmiram javnost i boriti se do svog zadnjeg daha, nego prihvatiti život pod toksičnim nebom za što su krivi toliko nevjerojatno bahati ljudi, koji misle da imaju pravo igrati se Boga s vremenom, s našim zdravljem i životima.

Klimatski sistem je vrlo kmpleksan, kompliciran i skroz na skroz isprepleten i povezan. Za one koji misle da mogu mijenjati klimatske sisteme i pri tom ne učiniti zlo-to je isto kao kad, svaki dan, gledamo farmakološke reklame na televiziji, uzmete ''ovaj lijek'' za ''ovakvu bol''. A usput, evo vam i 20 nuspojava (lijeka) koje će vam eksponencijalno pogoršati zdravlje. A reklama, koja uslijedi, je od grupe odvjetnika koji govore-ako ste uzeli ''ovaj'' ili ''onaj'' lijek možete tužiti. Takav nam mentalitet upravlja planetom. 

A to prolazi nekažnjeno, zato jer mi DOZVOLJAVAMO da prođe nekažnjeno. Zato jer stalno visimo na svojim mobitelima, gledamo utakmice, filmove koji nam peru mozak….ali ne želimo ili nemamo vremena prepoznati nebo zašpricano aerosolom. Bitno je shvatiti kako je najveća laž ikad stvorena da našteti ljudskoj rasi-laž o kondenzacijskom tragu (aviona). Sve komercijalne letjelice (avioni, helikopteri…) i svi vojni tankeri imaju turboventilatorski mlazni motor viskog BPR-a. Radi se o ventilatoru mlaznog motora, koji je dizajniran da efikasno iskoristi 85% zraka, koji prolazi kroz motor, a ne izgara( googlati-optočni motor hladna struja zraka).

20170824 133423

Po svom dizajnu takav motor nije u stanju ispustiti ikakav kondenzacijski trag osim pod najekstremnijim okolnostima, koje se vrlo rijetko događaju. Što se više penje u visinu, to u zraku ima sve manje i manje vlage, uvjeti da se stvori kondenzacijski trag su, stoga, totalno nepovoljni. Zato kad vidite kratke svjetle tragove, a oni (geoinženjering ekipa) se trude da avionske tragove što bolje prikriju, nema sumnje da nas špricaju aerosolima (chemtrailsom). Geoinženjering za to koristie vojne avione KC 10, C-17 Globemaster (ogromni vojni transporter) i AWACS.

HAARP-ovi-smrtonosno oružje

Tornjevi kod haarpovih postrojenja visoki su 18 metara. Postoji negdje pedesetak ili više takvih postrojenaj na Zemlji. To postrojenje može emitirati 3,5 milijardi vata(W) radio frekvencija u ionosferu, što prouzrokuje lančanu reakciju koja može držati ionosferu na čak 8300 stupnjeva Celzijusa iznad prostora od više stotina kvadratnih kilometara! No, njih nije briga za posljedice.

20170824 220102

Kad su prvi puta detonirali nuklearnu bombu, nisu imali pojma što će se dogoditi, pa su to ipak učinili i dalje čine. Uzmimo primjer Fukushinu, koja nas sve može ubiti. Ne postoji tehnologija koja može popraviti Fukushimu. Nema je. To je nuklearni vulkan, koji nema kraja niti granica. A u ovom momentu imamo još 60 nuklearnih postrojenja. Nemamo posla sa zdravim razumom već elitom koja je klinički luda. Postoji još dosta lokacija grijača ionosfere na Zemlji za koje ne znamo gdje su. Želim naglasiti kako se radi o razularenom, močnom, vojno industrijskom kompleksu totalog ludila i oni koriste našu atmosferu za fizikalne pokuse, a mi svi smo im pokusni kunići.

Kako aerosolizirani, mikrovalnim frekvencijama upravljani, izgledaju oblaci?

Oblaci koje su svi vidjeli su aerolizirani s električno provodljivim nano česticama s kojima se može manipulirati radio frekvencijma koje mogu izazvati njihovo međusobno odbijanje pa izgledaju kako kad stavite željeznu prašinu na stol, a ispod magnet. Isti scenarij vidimo kod naših oblaka. Dakle, ovako pokušavaju napraviti što veću prekrivenost neba oblacima nevezano koliko su toksični i štetni za atmosferu, to je njihov cilj.

20170824 131115

A tko radi vremenske modele za nacionalnu meteorošku službu i NOAA (nacionalna i atmosferska administarcija)? Raytheon! Odgovoran je i za obranu zemlje, za geoinženjering, a u posjedu je i patenata za geoinženjering. U današnje doba meteorolozi čitaju emitirani tekst. To je sve što oni rade. Čitaju napisano! Na kraju ćete vidjeti tko je njegov vlasnik.

Cijeli morski ekosistem umire. Imamo najveće crvene plime (pune toksičnih algi) ikad primječene, od Baja do Aljaske. Imamo obustavljeno ribarstvo, 10 000 do 15 000 mrtvih tuljana koje je more izbacilo na obalu. Koliko vam je od ovog bilo rečeno? Ovo ubija našu biosferu. Sve je više i više sušnih područja diljem Zemlje. Sveukupno gledajući, naš planet se zagrijava. 

Za svaki (topliji) stupanj Celzijusa, u atmosferi je 7% više vlage. Na planeti koja se zagrijava, moralo bi padati više kiše! Jedini razlog zašto ne može padati više kiše jeste zato, što nam je atmosfra ispunjena štetnim česticama što je jasan cilj menandžmenta solarne radijacije. Pa tako imamo sve više sušnih područja na planeti s užasno strašnim posljedicama. Diljem cijele planete nailazimo na masivno odumiranje drveća i šuma. Svatko tko zna išta o drveću, vidi koliko ona loše izgledaju. A mediji poručuju da je to samo zbog suše, dok mi vidimo drveće iz naše okoline kako umire. Kad vidimo sprženu koru drveća na osunčanoj strani-zbog zapanjujuće velike UV radijacije zbog slabog ozonskog omotača, punog rupa, radi upliva klimatskog inženjeringa, znamo da nas lažu. Može li suša spržiti koru drveća na osunčanoj strani? Ne može! 

Drveće umire na cijeloj Zemlji kataklizmičkom brzinom, jer ovdje se radi o nelinearnoj jednadžbi. Bitno je upamtiti ovo-nelinearnoj. Kada se počne događati, ide eksponencijalno. Naša crnogorica umire. Crnogorica je drugi najbitniji izvor kisika na planeti. Šumski požari su sve češći i veći diljem planete. Dakle, mi znamo da bioraspoloživi (koje tijelo može apsorbirati) metali padaju na nas. Imamo 70 laboratorijskih dokaza iz samo jednog okruga (Shsta Siskiyou). Postoji brdo toksičnih metala, koje su neovisne znanstvene studije dokazale, u korijenju. Zbog toga biljke prestaju apsorbirati hranjive tvari te palako umiru.

Dakle, imamo bioraspoložive metale odozgora koji ugibaju drveće, imamo UV zračenje nevjerojatnog intenziteta koje ih također ubija odozgora, imamo povećanje sušnih područja jer špricanje neba sputava prirodno isparivanje (voda na Zemlji) i radikalno sputava prirodni hidrološki ciklus pa drveća nemaju dovoljno vode (suše se) i vrlo bitno-prekrivene su lako zapaljivom prašinom.

Te metalne čestice su lako zapaljive. Gdje god pogledamo šume gore. Kontinuirano se šire kataklizmički požari. Nisu nam ništa rekli o tome. Sibir gubi tisuće mlijuna hektara šuma godišnje. Kanada je izgubila 600% više šume u požarima nego ikada! Stoga, kad vas mediji i državne službe pokušavaju umiriti, jer je to njihov posao da vas umire, razmislite i shvatite kako su oni plaćeni da nas umire i zavaraju stanovništvo. Čak i da imaju neki drugi motiv, to je ono što rade, Smiruju stanovništvo. 

20170824 215511

Imamo feedback. Što više šuma gori, to se više otpuštaju staklenički plinovi. Tko god kaže da staklenički plinovi nisu problem, ne zna o čemu priča. Oni su veliki, veliki problem. Ne samo ugljični dioksid, nego i metan, a klimatski inženjering čini cijelu ovu situaciju eksponencijalno gorom. Planeta ne može kvalitetno odreagirati na štetu, koja joj se nanosi jer je praktički obućena u luđačku košulju ''sašivenu'' od toksičnimh metalnih čestica štetnih radiofrekvencija geoinženjeringa.

Obzirom na hidrološki ciklus (isprekidan i oštećen) rekordne poplave su sve veće i jače, baš kao i rekordne suše. Dobijemo oba ekstrema, a rečeno nam je da su ti ekstremi jednostavno rezultat klimatskih promjena. 1988. godine, kad je termin ''klimatskih promjena'' pušten u pogon, geoinženjerski programi su uzeli maha i trebao im je termin koji će djelovati na populaciju tako da prihvate radikalne nevjerojatne vremenske oscilacije jer su znali da će morati ''puno kenjati'' ne bi li mogli nesmetano manipulirati vremenom.

Pa im je trebao termin da stanovništvo to prihvati pod normalno. Znanstvena akademija ih podržava, klimatski znanstvenici ih podržavaju i još udvostručiju njihove laži. Što više upadaju u laži to ih se više drže, jer jednom kad se te laži razotkriju šokirati će se cijeli svijet.

Populsar Science (znanstveni magazin): ''Kineska manipulacija vremena prouzrokovala je snježnu oluju koja je paralizirala Beijing. Evo koliko mogu manipulirati vemenom; mogu pretvoriti ono što je trebalo biti pljusak u snježnu oluju, putem kemijske kristalizacije likvida. I konstantno čine te stvari''. Kina je javno priznala, sve dok nije napravila milijardu dolara štete Beijingu, a nama je rečeno da se radi o manje bitnoj stvari. 

Ne smijemo dozvoliti našim medijima i našim tzv. agencijama da nas i dalje marginaliziraju. Ne smijemo dozvoliti našim izabranim političkim dužnoscima da i dalje marginaliziraju ovaj problem. Naš kongresmen (Kalifornija) Doug La Malfa me je jednom pitao mogu li mu podastrijeti vjerodostojne podatke uz naše analize napravljene u državnom laboratoriju. Slijedeći tjedan sam mu predao podatke Kalifornijske Agencije Za Zaštitu Okoliša, zahvaljujući kontaktu koji imam. A njegovo osoblje mi je odgovorilo da oni Kalifornijsku Agenciju ne priznaju kao vjerodostojan izvor!?

Na zadnjem okupu koji sam održao u Readingu mi je rečeno kako je La Malfa dobio novac od Monsanta. Kako se Monsanto uklapa u ovu sliku? Monsanto je dio ove zavjere. Kupio je Klimatsku korporaciju za 970 milijuna dolara jer oni, koji su upleteni u modifikaciju vremena, moraju kontrolirati vijesti. ''Raytheon'', kojeg sam gore spomunuo, radi modele za NAAA državnu meteorolšku službu, koja je u vlasništvu privatne tvrtke ''The Black stone and Bain Capitakl Weather Central'', koju drže Rothschildi! Uvijek priča završava na bankara Rothschilda.

Sa svih strana nam lisice upravljaju kokošinjcem! To je ono s čime se moramo nositi!

Svaki Božji dan je bitan u kritičnoj borbi razotkrivanja i zaustavljanja kontinuirane bezumnosti klimatskog inženjeringa. Ključno je za sve, koji su se probudili i shvaćaju što se dogodilo na našem nebu, da pomognu u presudnom nastojanju buđenja ostalih. Moramo postići kitičnu masu osviještenosti što je prije moguće. Svatko od nas je sposoban biti ono posljednje zrnce pijeska koje će prevagnuti vagu i pokrenuti lavinu osviještenosti koja nam je toliko očajnički potrebna.

20170824 165241

Učinite da se vaš glas čuje u ovoj borbi, dok još uvijek ima nešto vremena da se spasi što je ostalo od naših života, našeg zdravlja i naše planete. A nama šaljite podatke za tužbu protiv vlade i najodgovornijih osoba za dugogodišnje trovanje chemtrailsom.

Izvor: Narodni referendum / prijevod Svjetlana Valentić / Obvezno pogledajte video sa prijevodom!

Opća deklaracija o ljudskim pravima u Članku 19. kaže: Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Naravno i ovaj veliki požar u Šibeniku djelo je prašenja chemtrailsom i Haarpa smještenog u Tušiloviću koji nakon požara "pusti malo vjetra" da ga bolje rasplamsa. A nakon toga cionistički mediji HRT, NOVA TV, RTL umiruju građane, hvale hrabre vatrogasce" koji riskiraju živote da bi spasili kuće, ljude...i obvezno osumnjiče "pronađu" nekog piromana, ženu ili muškarca kako bi skrenuli pažnju javnosti. I tako iz godine u godinu lažu da su uzrok požara piromani (nijednog piromana još nisu osudili, a šteta je neizmjerljiva), jednom su bili i Srbi, čak i bolesna djeca iz centra Juraj Bonači, vručine, suva trava, klimatske promjene....njihovim lažima nema i ne vidi se kraja!

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, a DORH je dao nalog za obradu novinara koji pišu za Ipl!
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(20 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: