person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 20253 times

Zastupnici, objavite imena koncesionara naših Voda! Voda nije roba!

Hrana, zrak, voda, sve su zatrovali... ostaje čipiranje i onda ćemo postati prava goveda... za sada smo još uvijek ovce 

U razgovoru sa novinarom Damirom Kramarićem za Dnevno.hr dr. Slavko Kulić je iznio podatak o kojem zasigurno malo tko zna. Naime, Hrvatska ima 35 stranih koncesionara na pitku vodu! Podsjetimo da je Sanader dozvolio tajno snimanje svih naših izvorišta voda. Zašto tajno snimanje? Danas znamo zato što nisu čista posla. A i voda u zadnje vrijeme nije čista, jer zasigurno ima ''malo više'' fluorida?

Nakon nekontroliranog uvoza GMO hrane bez označavanja, svakodnevnog prašenja chemtrailsom i sada davanja 'Voda' u koncesiju (Slovenci su Vodu zakonom zaštitili) nije ni čudo što smo postali prva zemlja u Europi ili šesta u svijetu po broju smrtnosti od raznoraznih malignih bolesti. Političari nas uredno i planski tamane, sve nas je manje, a mi i dalje uporno šutimo. Jesmo li mi uopće normalni?

20171017 084025

Foto: Ivica L. Vrkić /  Svakodnevno nas kurvini sinovi truju chemtrailsom! 

''Stalno odgađamo suočavanje sa stvarnošću. Stvarnost je činjenica da se neprestano povećava broj parazita u državi, odnosno onih koji žive na račun poreznih obveznika. U takvim okolnostima neminovno je novo zaduživanje ili rasprodaja strateških resursa, poput voda, šuma, poljoprivrednog zemljišta'', kaže dr. Slavko Kulić, čije prognoze o nestajanju Hrvata s ovih prostora se, nažalost, pomalo ali sigurno ostvaruju.

20170818 080342

Monsanto, Milanović i Todorić su nas doveli do prvog mjesta u Europi po broju umrlih od malignih bolesti 

Mjesecima je premijer Plenković uvjeravao javnost kako njegova Vlada radi odličan posao te kako je hrvatskom gospodarstvu napokon krenulo…, no, onda je usred ljeta grunula bomba: mediji su objavili da je Hrvatska zabilježila najveći javni dug otkad se o tome vode podaci, odnosno da imamo najveći rast duga u EU! Hrvatski javni dug, priznali su, prvi puta u povijesti prešao je iznos od 300 milijardi kuna! 

Uvijek je iskazivan znatno manji dug od stvarnoga. ''Prema mojoj procjeni, naš dug je za 15 do 30 milijardi kuna veći od prikazanoga”, ističe dr. Slavko Kulić, čije su se ‘katastrofične’ prognoze da će Hrvati nestati s ovih prostora u roku od 70 godina nažalost, počele ostvarivati (svjedoci smo masovnog iseljavanja i demografske katastrofe koja prijeti postupnim nestajanjem cijelog naroda…).

”Aktualna vlast stalno se hvali rastom BDP-a, premda rast BDP-a nije pokazatelj ni pojedinačnog ni društvenog napretka, a pogotovo nije rezultat političke učinkovitosti. Rast BDP-a nije, naime, postignut novostvorenim vrijednostima, odnosno investicijama, već je rezultat povećanje potrošnje. A rast potrošnje ne donosi ništa, osim novog duga.

Mi imamo sustav vladavine na dug, a to zaduživanje nema nikakvog legitimiteta. Zbog toga nam predstoji rasprodaja nacionalnog bogatstva ili ponovno zaduživanje. To zaduživanje hrvatskih građana, bez da ih je itko o tom zaduživanju išta pitao, najspornija je stvar u Republici Hrvatskoj. No, nitko na to ne reagira. Ni vlast, ni znanost, ni hrvatski intelektualci. A ni narod.

I stalno odgađamo suočavanje sa stvarnošću. A stvarnost je činjenica da se neprestano povećava broj parazita u državi, odnosno onih koji žive na račun poreznih obveznika. U takvim okolnostima neminovno je novo zaduživanje ili rasprodaja preostalih strateških resursa, poput voda, šuma, poljoprivrednog zemljišta. Na djelu imamo, dakle, politički brutalizam”, ističe Kulić.

”No, ne može se bilo tko zadužiti u ime građana, bez sudjelovanja građana u toj odluci. Treba pitati građane žele li oni da se Vlada u njihovo ime zaduži i u koju svrhu. Još prije deset do petnaest godina upozoravao sam da ćemo doći u situaciju kada će država početi rasprodavati svoje najvrijednije resurse. To se i dogodilo.

kosinac

Voda više nije pitka kao što je prije bila 

Danas imamo 1200 raznih koncesija te čak 35 stranih koncesija na pitku vodu. Kada sam tražio podatke o tome, odnosno informacije o količini iscrpljene vode, nisu mi dali, već su to proglasili poslovnom tajnom. Istina je slijedeća: država od koncesionara ne dobiva gotovo ništa, a oni litru vode prodaju skuplje od mlijeka! Davanje voda u koncesiju je indirektno proces privatizacije pitke vode”, upozorava dr. Kulić.

”Vlast slijedi tehnologiju vladanja, a ne tehnologiju razvoja. Stvarnost u cjelini opstaje na sve nižoj razini desupstancijalizacije (jedemo vlastitu supstancu). Događa se proces razognjištavanja, i rasčovječavanja, o čemu sam i ranije govorio, a što se danas sve ubrzanije ostvaruje”, zaključuje znanstveni sintezolog dr. Slavko Kulić.

Zrak, hrana, voda, sve su zatrovali... ostaje čipiranje i onda ćemo postati prava goveda... za sad smo još uvijek ovce.

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28) 

 

(21 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: