person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2600 times

Hrvati, Srbi, Bosanci, Crnogorci…probudimo se i vratimo našu protuustavno otetu imovinu koju smo decenijama stvarali!

Vlasnik imovine ne može biti država jer je njen zadatak služiti, a ne biti vlasnik. Vlasnik svega je narod!

Do 2019. godine političke ‘elite’ namjeravaju stanovništvu cijele Regije za male novce preuzeti svu imovinu. Na to upozoravaju kretanje kamata na obveznice, porezni zakon, ovršni zakon, Zakon o porezu na nekretnine, broj nezaposlenih i broj blokiranih građana. Plan je da se doktrinom šoka pokradu svi resursi i na kraju otmu i domovi!

Sve republike bivše Jugoslavije su prodali kupljeni političari i one pravno više ne postoje. Vlasništvo su svjetskih korporacija (13. obitelji) koji u novom svjetskom poretku žele biti faraoni, mali bogovi, a svi ostali moraju biti robovi, bez nacionalnog identiteta. Dakle, države neće postojati, a bankrotirati će samo njeni građani jer se korumpirane vlade, svih država, protuustavno zadužuju i plaćaju samo kamate na dug, a do glavnice neće nikada doći.

Vlade će dobivati kredite dok se privatizacijom ne otmu svi privredni resursi koji svakom narodu po rođenju (per capitta) pripadaju. Mnogo puta smo čuli da je najgora solucija za jednu državu tražiti pomoć od MMF-a. MMF je produžena bankarska ruka - ekonomski ubojica, koji daje vladama velike kredite bez pokrića (virtualni novac) i uz pomoć kupljenih i uistinu glupih političara koji ne vide šumu od stabla, izvlači zdrav novac iz nacionalnih država.

A Članak 4 statuta MMF-a, govori da je zadatak MMF-a financijski pomoći vladama koje se zadužuju kod privatnih bankara. No, njihovi „stručni“ ljudi iz instituta dati će „savjete“ kako vratiti protuustavni dug koji se ne može vratiti jer su sve vlade u svim bivšim republikama od 2000-te namjerno uzimale skupe kredite kako bi se stvarao što veći dug koji je producirao sve veću kamatu koju naši i strani bankari u sprezi sa političkom vrhuškom dogovorno dijele.

Uz to, sve vlade na ime duga donose odluke kako se zbog vraćanja duga moraju prodavati resursi koji su nam u bivšoj državi garantirali temeljni dohodak ako bi ostali bez posla. Sve te vladine odluke zastupnici, poslanici, odnosno političke prostitutke (čast iznimkama) moraju verificirati. I zato su debelo plaćeni a ne moraju ni dolaziti na sjednice. Prosječna mjesećna plaća sa dodacima izađe im oko 4 tisuće eura!

Dakle, MMF nije došao davati savjete nego podijeli domaće zadatke svojim igračima, premijeru, guverneru HNB-a i ministru financija, jer su oni tri ključne karike u provođenju zacrtanog pljačkaškog plana. On se provodi na način da bankari između sebe dijele kamatu (glavnica sa kamatama se toliko povećala da se i kamate teško vraćaju), a ostali političari na vlasti (ministri, pomoćnici, zastupnici, zamjenici i slično), uz redovnu plaću i dnevnice za“ nerad i ne znanje“, uzimaju i novce od provizija za namještene poslove.

Vucic Otvoren poziv Plenkovicu da poseti Beograd

 U medijima ljuti neprijatelji

I tako se to radi godinama. Borba za vlast nije služenje narodu već čista borba za što više ugrabiti kada se zna da će ih premijeri i predsjednici zaštititi ili pomilovati. To je današnja zbilja u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Slovenija će se izvuću iz balkanskog zagrljaja, a Makedoniju sve ovo čeka sa Soroševim trojanskim konjem Zaevom.
Nažalost, korita su se promijenila ali je politička prasad ostala ista.

Dakle, MMF je 2000-te dao zadatke kupljenim jugopolitičarima:
1. Smanjiti ljudima prava i primanja.
2. Predati bankarima tj. njihovim korporacijama šume, vodu i sve što nije još prodato.
3. Povećati poreze, davanja, trošarine i porez na nekretnine,
4. Osiromašit buduće umirovljenike i njihove uplate u II stup.
5. Plašiti narod prinudnom upravom iz EU-a jer žele ukinuti demokraciju.
6. Raspirivati nacionalnu mržnju kako bi se narod međusobno optuživao i na to fokusirao.

Nažalost, ni nakon 27 godina, narodi ovi četiriju država nisu shvatili ono najosnovnije. Vlasnik imovine ne može biti država jer je njen zadatak služiti, a ne biti vlasnik. Vlasnik svega je narod! Narod Slovenije izlaskom iz SFRJ, dobio je vlasničke vaučere, jer se rođenjem postaje vlasnik.

No, ostali političari nisu htjeli uvesti vaučere nego su napravili takvu pretvorbu da su izvlastili cijeli narod koji je bio vlasnik 98 posto svih resursa koje je decenijama stvarao, a država je imala u vlasništvu samo 2% nekretnina! Nezakonitu i mafijašku pretvorbu su napravili huškajući nas na rat. Ustaša, četnika, balija.. nema. Njih su proizveli i proizvode i dalje političari!

Što to prije shvatimo prije ćemo vratiti otetu imovinu i državu u svoje ruke. Vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu!

Opća deklaracija o ljudskim pravima u Članku 19. kaže: Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte nas na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: