person_outline
search
hrendeitpt
Izrael je najveći krijumčar ljudskih organa!
Israel is the largest smuggler of human organs

Izrael je najveći krijumčar ljudskih organa!

Prema sveučilištu Damascus, izraelske vlasti rutinski uzimaju organe od mrtve sirijske djece i odraslih, a zatim ih prodaju na crnom tržištu za uporabu u transplantaciji organa. Tako su, od izbijanja rata 2012-e, Sirijci ''donirali'' Izraelu organe od najmanje 18.000 nevinih mrtvih civila!

Izvještaji Awdnews.com: Izvješće BBC-a je otkrilo da je Izrael po glavi stanovnika u svijetu najveći primatelj organa za presađivanje, ali i zemlja s najmanjim donatorima organa. Problem je dodatno povezan činjenicom da je vlada Tel Aviva, uključujući ministra obrane, poticala praksu doniranja - naravno kao pokriće!

Izraelski sustav zdravstvene skrbi godinama je subvencionirao i do 80.000 dolara za primatelje organa da putuju u inozemstvo na transplantacije. Nositelji osiguranja obično su plaćali karticom sve preostale troškove. Hughes je opisao vodeću ulogu Izraela u međunarodnom sindikatu kriminala koji je "organiziran kroz lokalnu poslovnu korporaciju u suradnji s vodećim transplantacijskim kirurgom koji radi izvan velikog medicinskog centra nedaleko od Tel Aviva".

Zakon iz 1984. godine doveo je do krijumčarenja ljudskih organa u Americi. Ali prvi slučaj u SAD-u dogodio se u srpnju 2009. kada je jedan izraelski državljanin, koji živi u New Yorku, pokušao prodati tri bubrega za 120.000 dolara, a kupio ih je u Izraelu za 10 tisuća dolara. Njegova ilegalna prodaja organa postao je najveći korupcijski slučaj u državi New Jersey jer je otkrio shemu milijunskog pranja novca. Korupcijski problem New Jerseya jedan je od najgorih, ako ne i najgori u toj zemlji.

U prosincu prošle godine policijski službenik Interpola uhitio je još jednog izraelskog krijumčara organa u Istanbulskoj zračnoj luci. Nakon četrdeset dana u turskom pritvoru, izručen je natrag u Izrael kako bi se suočio s optužbama. On je imao uhodanu shemu sa osobama i liječnicima malih privatnih klinika koji su 'uzimali organe' od siromašnih sirijskih migranata u Turskoj. Ovaj izraelski krijumčar već je optužen za nezakonito djelovanje među siromašnim donatorima organa na Kosovu, Azerbajdžanu i Šri Lanki od 2008. do 2014. godine.

Osuđen je, reda radi, na 2 godine!

Sean Adl-Tabatabai Bliski Istok, Vijesti 3

 

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, a DORH je dao i nalog za obradu novinara koji pišu za Ipl!
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

Last modified on Thursday, 25 July 2019 16:55
(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: