person_outline
search
hrendeitpt
Natko Kovačević Natko Kovačević
  • Posted
  • Read 468 times

Hrvatski sabor je leglo fašista, ljiga i lažnih domoljuba!

Ono što se događalo s Hrvatima u okupiranoj priobalnoj Hrvatskoj od strane Radinovih fašista, to se isto događalo u okupiranoj kontinentalnoj Hrvatskoj od Zagreba do Banata i od Banata do današnje Crne Gore i "njene" obale, zatim hrvatskim središnjim dijelom danas Bosne i Hercegovina uz Banovinu, Kordun, Liku i sve preostale dijelove Dalmacije 

Ivan Pernar koji je nažalost dosta "tanak" u znanju povijesti prije par dana u saboru je rekao nepobitnu istinu koja se ne smije NIKADA zaboraviti, da su, u Hrvatskoj mnogi Talijani kao i mnogi Srbi bili separatisti. Iako je to najblaže rečeno Pernar doživljava klevete i teške uvrede i to upravo od onih koje je do jučer naivno i diletantski nazivao "pravim patriotima"- velikosrpske fašiste iz SDSS-a.

Politička gnjida tzv. predsjednik Sabora Gordan Jandroković ga je drsko prekinuo, držeći mu lekciju kako treba on govoriti u Saboru i što, a da nitko tu gnjidu Jandrokovića nije prekinuo od svih vrlih režimskih lažnih udbo-domoljuba u Saboru, od bravar-policajca Culeja, pa do saborske pobegulje Glasnovića.

Zastupnik Pernar je prozvao lažne zastupnike nacionalnih manjina da su stali na stranu "Vlade", a u Sabor su izabrani sa nekoliko stotina glasova nakon čega ga fašist iz talijanske manjine Furio Radin optužuje za "fašizam", a Jandroković koji glumata predsjednika Hrvatskog Sabora nije ni opomenuo notornog Radina za vrijeđanje. Fašist Radin tu se ne zaustavlja nego nastavlja dalje s lažima da su "pernarovi" narodnjaci, misleći pri tome na hrvatski narod, krivi i da su Talijane upravo oni "izbacili iz njihovih domova"! Takvu fašističku parolu u Saboru do sada još nismo čuli, a osude od nikoga!

Da malo podsjetim čitatelje tko je to uopće Furio Radin, talijanski fašist-iredentist koji je svog političkog kolegu i prijatelja iz Italije Gianfranca Finija, fašističkog lidera političkih stranaka MSI-DN i Alleanza Nazionale, javno pozivao i doveo u Pulu ispred svoje Talijanske unije koju mi debelo plaćamo. No, on sebe i dalje naziva "antifašistom", a pinokijići mu vjeruju!

Do posjeta u Pulu dolazi i to na onaj famozni i simptomatični datum 21. rujna 2010., kako bi radinovi fašisti zajedno s njime, ali i s tadašnjim i sadašnjim gradonačelnikom Pule Borisom Miletićem (također velikim "antifašistom") u slavlju obilježili 90 godina od dolaska njima dragog Benita Mussolinia, jednog od najvećih zločinaca u svjetskoj povijesti, u okupiranu Pulu 21. rujna 1920. godine!

 ddf44e439e02efe29713

Gianfranco Fini na proslavi 90-godišnjice od dolaska njima dragog Benita Musolinija u Pulu 

No, kada naši zastupnici nemaju znanje, onda ih svaka budala i lažnjak može s lakoćom preveslati i ušutkati! Treba napomenuti da se nakon I. svjetskog rata, ugovorima u St. Germainu 10. rujna 1919. i Rapallu 12. studenog 1920.godine Italija proširila na Južni Tirol, Istru s Trstom i Goricom, Cres, Lošinj, Zadar s okolicom, Lastovo i Palagružu, itd., a 1924. i na Rijeku. Znači Istra i veliki dio Dalmacije s otocima je bio otet od Hrvatske koja je bila do konca 1918. u sastavu Austrougarske.

Te hrvatske dijelove okupirali su Talijani kao svoj ratni plijen (dobili za zelenim stolom), nakon čega Hrvate masovno izbacuju iz svojih domova i provode nad njima neviđeni kulturocid i genocid, kao i egzodus koji do tada u hrvatskoj višetisućljetnoj povijesti nije zabilježen. Tada milijuni Hrvata spašavaju svoju glavu odlazeći masovno u prekomorske zemlje, ali s austrijskim putovnicama i papirima, tako da su mnogi Hrvati vani bili tretirani kao Austrijanci, a ne kao Hrvati. O tome hrvatski narod u današnjoj udbo-Hrvatskoj jako malo zna ili ništa, jer hrvatske povjesnice pišu razni lažovi Klasići, Jakovine, Goldsteini, Lučići, itd.

hrvatski sabor

U napadu na Ivana Pernara pridružio se još jedan fašist, ali ne talijanski nego velikosrpski i to Milorad Pupovac koji je još zatečenom Pernaru u facu glasno rekao pred svima: "Tko je bio separatist '41. u Vašoj blesavoj glavi?". I opet svi na to vrijeđanje odšutiše i ne samo to, sav taj razbojnički udbaško uliznički saborski šljam solidarizirao se s fašistima Radinom i Pupovcem. Strava i ušas za hrvatski narod tko ga "predstavlja". Naravno, kad su to sve kadrovi KOS-a i UDBE, ostavština mađarskog Kazara, ubojice Hrvata, titinog generala Franje Tuđmana.

Ono što se događalo s Hrvatima u okupiranoj priobalnoj Hrvatskoj od strane radinovih fašista, to se isto događalo u okupiranoj kontinentalnoj Hrvatskoj od Zagreba do Banata i od Banata do današnje Crne Gore i "njene" obale, zatim hrvatskim središnjim dijelom danas Bosne i Hercegovina uz Banovinu, Kordun, Liku i sve preostale dijelove Dalmacije - masovna zvjerstva i genocid nad Hrvatima, najmasovniji egzodus jednog Europskog naroda poslije prvog svjetskog rata od strane velikosrpskih fašista!

Nažalost, to se ne zna, zato se jedan velikosrpski fašista Milorad Pupovac može prodavati neznalicama za "antifašistu" i "mirotvorca"!

Treba podsjetiti hrvatsku javnost da su 1939. godine, odmah nakon uspostave Banovine Hrvatske, u fašističkoj velikosrpskoj masonskoj tvorevini tzv. Kraljevini Jugoslaviji velikosrpski teroristi, pogotovo u južnom dijelu Hrvatske oko Knina, podigli prepreke po prometnicama te tako još više terorizirali hrvatski narod u znak mržnje i osvete prema uspostavi Hrvatske Banovine (to se ponavlja i u ljeto 1990. kao "balvan revolucija").

Oni se 1941. masovno pridružuju četničkim teroristima predvođeni popom Đujićem, te provode zločine i genoicid zajedno s partizanima (britanskim teroristima) nad nezaštičenim hrvatskim narodom. Pop Momčilo Đujić bio je cijelo vrijeme u bliskoj vezi s Mussolinijevim fašistima kao danas Pupovac s Radinom.

Povijest se ponavlja, a povijest se treba i mora znati, pogotovo ako se želi dobro svome narodu. Jer bez znanja i istine sve je to onda samo put u provaliju bez povratka!

Samo s istinom pobjeđujemo zlo!

Preneseno sa facebooka / Autor: Natko Kovačević

Opća deklaracija o ljudskim pravima, Član 19. Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sva ljudska bića su rođena slobodna u dostojanstvu i pravima.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

(0 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: