person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1437 times

LGBT je sotonistička tvorevina, a gay nije rođen kao gay! Facebook nam ne dozvoljava ovo objaviti na našoj facebook stranici!

Potpuno je jasno da nije cilj ove sotonističke tvorevine ingenioznog naziva LGBT, borba za prava različitih i različitijih već za isključivo svoj interes služeći svom gospodaru Sorosu koja ih obilato nagrađuje za 'pregalački rad' na uništenju OBITELJI!

LGBT je kvislinška-cionistička tvorevina koja iskorištava sumbisivno ponašanje gay populaciji čiji korifeji jedini imaju veliku korist. Najveći problem LGBT zajednica i udruga su bivši homoseksualci koji su napustili ove tvorevine kada su shvatili kuda sve to vodi i tko od toga jako dobro živi.

Što kaže bivši ex-gay, a danas psiholog Richard Cohen 

Richard Cohen Ex-gay nije bilo kakav zatucani homofob koji ne zna što govori, već psiholog koji je poslije postao poznati terapeut za one koji pate od istospolne privlačnosti. Njegove opservacije imaju posebnu težinu vlastita iskustva. Na svom životnom primjeru on tvrdi da je njegova homoseksualnost bila uzrokovana poremećenim odnosima s roditeljima i braćom. Dakle, obitelj, ono što se danas obezvređuje i sabotira.

'Bio je to nedostatak jedinstva s mojim ocem i pretjerana povezanost s majkom; bilo je fizičkog zlostavljanja od strane mog starijeg brata i seksualnog zlostavljanja od strane 'strica', no najvažnija je bila moja hiperosjetljivost', napisao je.

Uzroci homoseksualnosti - iz prve ruke, a ne iz knjiga:
-fizički ili emocionalano udaljen otac
-previše povezanosti s majkom
-zlostavljanje
-seksualno zlostavljanje

'Ako je nešto genetski ili biološki u homoseksualnosti, to bi bila preosjetljivost; preosjetljivi mladići i djevojke budu lako povrijeđeni. Dječaci su često povrijeđeni zbog udaljenosti svojih očeva, a djevojke zbog rezerviranosti svojih majki. To može biti stvarno ili samo kriva interpretacija, ali ova percepcija se pretvara u njihovu stvarnost, te će vrlo vjerojatno tražiti tu ljubav u osobi istog spola.' Onaj ‘gay gen’ koji toliko traže je zapravo temperament hiperosjetljivosti. Bez drugih sastojaka nije dovoljan da dovede do homoseksualnosti, ali je znak upozorenja za roditelje takve djece. 

Richard Cohen je počeo razvijati osjećaj muškog identiteta i privlačnost za suprotni spol nakon što je dobio prihvaćanje i afirmaciju heteroseksualnih muških prijatelja. Nakon toga je osjetio poziv da postane psiholog i pomaže drugima da pobijede istospolnu privlačnost.

Pomogao je tisućama homoseksualaca da napuste taj životni stil (uljepšani izraz za sodomiju) i podučio mnogo terapeuta da čine to isto svojim pacijentima.

Evo što kaže jedan drugi ex-gay, koji isto danas pomaže drugima:

„Moji homoseksualno orijentirani klijenti, 83% muškaraca i gotovo 70% žena su bili žrtve seksualnog zlostavljanja ili maltretiranja, prije dobi od 12 godina. Više od 90% je imalo osjećaj da su zanemareni ili nevoljeni u djetinjstvu, osobito od roditelja svoga spola, a 40% je pretrpjelo fizičko zlostavljanje. Još jedan zajednički trend kod mojih klijenata je nesretna povijest ismijavanja i etiketiranja da su 'gay' tijekom pred-tinejdžerskih i tinejdžerskih godina. To etiketiranje ima ogromnu moć oštetiti sliku o samom sebi.

Zlostavljanje i zanemarivanje ne moraju nužno dovesti do homoseksualnosti. No takva iskustva su univerzalno tipična za mnoge koji imaju problem seksualnog identiteta. Slažem se s mnogim stručnjacima koji gledaju na homoseksualnost kao simptom zaustavljenog emocionalnog i spolnog razvoja identiteta. Nakon najranijeg djetinjstva, ali prije puberteta, dijete mora proći kroz identifikaciju sa osobama svojega spola. Prije nego dječaci odrastu u muškarce koji su 'rizik' njihova ega u potrazi za suprotnim spolom, oni prvo moraju biti identificirani, prihvaćeni i potvrđeni od ostalih dječaka kao 'jedan od momaka'. Nažalost, vrlo često to nije bio slučaj među našim klijentima.

Zdrav odnos roditelj-dijete ako se ne dobije u ranom djetinjstvu, stvara manjak ili 'glad' za ljubavi i sigurnosti. Djetetov identitet i sigurnost se neće ispravno razvijati. To će zauzvrat utjecati – možda čak i sabotirati – budućnost odnosa s vršnjacima istog i suprotnog spola. U takvim slučajevima, dijete se često ne može prilagoditi, ili da mu je udobno u očekivanim performansama spolnih uloga. Ovaj osjećaj 'različitosti' dodatno udaljava dijete od angažiranja u odnosima koji bi trebali poslužiti da se izgradi sigurnost i identitet.

11 28 bolesnici

Nastala glad za ljubavlju i sigurnošću je bolna i potrebna za završetak identiteta, te čini dijete jako ranjivim. Dijete u toj situaciji pokreće ili je prisiljeno nadoknaditi na neki način ono što ‘nedostaje’. Tipično, dijete se emotivno odvoji od istospolnog roditelja i usredotočuje se na izvor emocionalne i identitetu osigurane ishrane: istospolnih vršnjaka. Ovo pred-homoseksualno stanje javlja se kao pretjerana čežnje prema istom spolu: želja da se bude željen, njegovan i zaštićen (legitimne potrebe koju je roditeljska veza trebala zadovoljiti). Dijete privlači i divi se, ali se boji i zavidni istom spolu. Shodno tome, istospolna fiksacija se razvija.

Shvativši da nisam dobro posložio svoj život, počeo sam, kao i mnogi drugi po vlastitom priznanju, iskreno tražiti Boga. Moja ponovno zapaljena vjera u Boga me je vodila novim putem za koji sam mislio da je nemoguć za mene. Nije da sam pokušavao prestati biti gay. Nisam znao 'kako' – ili, da li je to moguće. Bio sam, međutim, spreman prestati živjeti život pod mojim uvjetima. Umjesto toga, dao sam se Bogu pod Njegovim uvjetima.

U to vrijeme, moji gay prijatelji su mislili da sam lud. Rekli su da ću se vratiti u gay barove za tjedan – mjesec – godinu dana. Nikada se nisam vratio. Ali to nije bilo lako. Bilo je puno borbi u početku, ali kao i većina vrijednih napora, upornost se isplatila. Danas jako uživam priliku živjeti izvan tih mojih problema. Uživam biti suprug i otac.

20170615 130618

Najnovije Soros-LGBT-ove prijave Facebooku 

Potpuno je jasno da nije cilj ove kvislinške sotonističke tvorevine ingenioznog naziva LGBT, borba za prava različitih i različitijih već za isključivo svoj interes služeći svom gospodaru Sorosu koja ih obilato nagrađuje za 'pregalački rad' na uništenju OBITELJI!

Izvor: https://homunizam.wordpress.com/

Opća deklaracija o ljudskim pravima, Član 19.
'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sva ljudska bića su rođena slobodna u dostojanstvu i pravima'.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: