person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2746 times

Janice, zahvali se na ukazanom povjerenju onima koji te nisu pozvali zbog tvoje kreposti i plemenitosti !

Nemoj zamjeriti mladima koji su se užasno ponijeli prema tebi. Ispala si kolateralna žrtva ali vjeruj mi, nije ništa osobno. Svaki od njih će se pokajati i zamoliti te za oprost. To je rečeno onima koji su bacali drvlje i kamenje i na tvom putu od trnja do zvijezda.

Vjera je napitak snage, vrelo svih pobjeda. Vjera je sila, moć i sjeme vječnog života. Nažalost, plemenitost nije sreća za onoga koji je posjeduje, nego uza onoga koji izrabljuje kreposnog i plemenitog čovjeka. Filozof Plutarh je rekao da rekao da je krepost apsolutnao sretna i onda kad živi u najvećoj neimaštini, a zao je čovjek, u najvećoj raskoši i vlasti vrlo nesretan. A Ciceron kaže da je ljepota života uzvratiti odanost.

Jesi li se Janice upitala koji je razlog tvog pozivanja u vladu? Misliš li da je razlog tvog pozivanja krepost političara na vlasti? Zaboravila si zašto su iz politike izašli, kao i ti pozvani sportaši, Filipović, Škaro, Kožulj.... umjetnici Škoro, pokojni Boris Dvornik ... koji su s puno dobrih namjera i ideala ušli u politiku da bi iz Sabora izlazili šutke i razočarani. Zašto? Janice, ne sumnjam da si funkciju prihvatila kao čast i izazov i u želji da učiniš najbolje za sportaše kako ne bi prolazili trnoviti put koji si sa svojim bratom prošla.

Netko je lijepo rekao da su Hrvati odviše naivni da sumnjaju, premalo ogorčeni da se bune, krotki, odviše strpljivi i odviše čovječni. To itekako dobro zna naš neprijatelj, znaju oni koji su protiv nas gubili ratove a pobijeđivali u miru. Dovoljno je ubaciti među nama kost, sumnju  koja je izvor svih poraza.

Jesi li ikada pomislila da si ti ta kost, ta nagazna mina između dobra i zla. Janice ti si naše dobro, naša sjajna zvijezda čije smo uspjehe sa suzama i ponosom slavili. Zlo je društvo u kojem se krečeš, zlo su oni koji su te pozvali u politiku, a vode tvoju i moju Hrvatsku u propast. Vode je oni koji su te pozvali a bacali su trnje i kamenje na tvom putu do uspjeha.

Janice, nisi vidjela šumu od stabla, a trebala si vidjeti. Nisi vidjela da je u Hrvatskoj odavno posađen otrovni bršljan s kojeg se ne mogu brati jagode. Upravo se to tebi događa i biti će samo još gore, bolje ne. Nemoj zamjeriti mladima koji su se užasno ponijeli prema tebi. Ispala si kolateralna žrtva ali vjeruj mi, nije ništa osobno.

Svaki od njih će se pokajati i zamoliti te za oprost Te su riječi namijenjene onima koji su bacali drvlje i kamenje na tvom putu od trnja do zvijezda. Ne tebi!

Zato se zahvali onima koji su te pozvali, iskoristili tvoje ime, tvoju slavu da bi postigli zacrtani cilj, a cilj je držati hrvatski narod što duže u zabludi da imaju svoju Hrvatsku. Njima ništa nije sveto. Najmanje ti Janice. Jer Hrvatska čiju ste slavu, ime, zastavu, himnu, ponosno ti i Ivica prenosili cijelom svijetu više ne postoji. Ta Hrvatska je prodana i predana krvniku u ruke 9.12. 2011. godine Kosor-Josipovićevim protuustvnim potpisom Lisabonskog Ugovora. Postala je sluganska jer ne može opstati sama i mala. A da mali mogu biti najveći pokazali ste ti, tvoj brat i hrvatska mladost koja je takoreći goloruka pobijedila moćnog neprijatelja.

Zahvali im se Janice na povjerenju, vidjeti ćeš, cijeli narod će tu odluku pozdraviti!

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/IPLPodstrana/
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: