person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2065 times

LGBT-ovce i političare koji im daju podršku može se slobodno nazvati talmudistima ili židocionistima!

Implementiranje rodne ideologije u Kurikulum otvara vrata pedofiliji jer njeni autori tvrde da je petogodišnje dijete seksualno zrelo.

Nazivaju se antifašisti, a oni su ih proganjali, zatvarali i ubijali. Financira ih bivši nacista George Soros. Prate ih hrvatski zastupnici koji donose Soroseve talmudske zakone. Postavlja se normalno pitanje: tko su oni i koga zapravo predstavljaju jer, kako je netko komentirao, nema na paradama ni 'H' od homoseksualaca.

Potpuno je jasno da su ove mlade LGBT Soroseve snage, budući nacisti, fašisti, talmudisti ili cionisti jer ih oni i finaciraju. A to su sve bolesne ideologije kao što su bolesni i LGBT-ovci i političari koji ih podržavaju dolazeći na njihove LGBT predstave.

20170610 170716

Saborsko preslagivanje krušaka i jabuka EU je naredba kako bi se vratilo Sorosevog perspektivnog kadra autora Kurikuluma Borisa Jokića i hrvatskom narodu uvalila rodna ideologija. Jer, kako često navode LGBT udruge mlade trans osobe užasno trpe ta trenutna ograničenja, odnosno njihova prava da budu rodni.

Koliko ti EU bolesnici idu daleko, kažu da u slučaju da roditelji ne pristanu dati suglasnost o rodnosti, biti će dovoljna potvrda dječijeg psihijatra/ice koja potvrđuje da je odluka donijeta slobodno i bez ikakvog pritiska druge strane i ta potvrda ne bi trebala da sudi o ili daje dijagnozu rodnog identiteta osobe!?

U vremenu kada se Hrvatska suočava sa stopama nezaposlenosti mladih koje su među najvišima u EU, upravo Jokićev odgoj i obrazovanje dobivaju ogromnu odgovornost da iskoriste svoju snagu te isprave nejednakosti u društvu, kažu LGBT-ovci. A Milanovićeva vlada koja je angažirala Jokića i njegovu ekspertnu družinu u kratkom je vremenu omogučila zapošljavanje visokoškolovanih kadrova po svim europskim bauštelima.

Taj trend bauštelskog zapošljavanja sa Šustarom i Barišićem se smanjio pa novomontirana HNS-ova ministrica obrazovanja i njen HNS-ov reciklirani otpad imaju zadatak zajedno sa HDZ-ovim 'demokršćanskim' zastupnicima u Saboru ozakoniti Kurikulum i Istambulsku konvenciju.

20170610 170806

Čuli smo danas u Zagrebu da su LGBT-ovci ugroženi, da sve više lezbijki, gay muškaraca, biseksualnih, transrodnih i interspolnih osoba posljednjih godina trpi međuvršnjačko, porodično i druge oblike nasillja. Toliko su ugroženi da homoseksualci postaju kardinali, predsjednici i premijeri država, zastupnici, direktori javnih poduzeća, ravnatelji svih kulturnih ustanova... Toliko su diskreditirani i ranjivi da su od Vučićevog 18-godišnjeg sina svi prijatelji homoseksualci postavljeni na najvišim društvenim i gospodarskim funkcijama u Beogradu. Sada dobivaju i gay premijerku.

Ovi mladi Sorosevi LGBT aktivisti zapravo su budući nacisti i jako su opasni. Opasan je i Jokić čije je školovanje upravo Sorosevo društvo finaciralo. Naime, implementiranje rodne ideologije u Kurikulum otvaraju se vrata pedofiliji jer njeni autori tvrde da je petogodišnje dijete seksualno zrelo. Isto tako Sorosev Talmud, po kojem hrvatski političari provode zakone, kaže da se svaka djevojčica od tri godine i jednog dana može oskrnaviti. Samo će biti dovoljno da psihijatri/ce izdaju potvrdu, kao i kod rodnosti, o seksualnoj zrelosti djevojčice od tri godine i jednog dana.

20170610 170741

Najveći problem LGBT-ovaca je što ne mogu dokazati da su homoseksualci rođeni kao homoseksualci. Kada bi uspjeli svijetu i to podvaliti mogli bi optužiti Boga da je on za to kriv. Zato im Bog i Isus strašno smetaju. Mi IPL-ovci LGBT-ovce nazivamo majmunima jer njihove tradicionalne gay parade su najobičnije majmunske darwinističke predstave. Oni umjesto Boga, kao stvoritelja života na zemlji, prihvaćaju Darwina koji tvrdi da su ljudi postali od majmuna. Isto tako i Talmud uči da su nežidovi ili gojimi postali od životinja.

Ako su gojimi postali od majmuna, a ne od Boga, onda su i LGBT-ovci genetski potomci majmuna. A ako kažu da nisu majmuni onda su talmudovci ili Židonacisti jer ih Soros, koji se javno hvali da je surađivao sa nacistima, finacira. A Soroseva židovska biblija Talmud uči da treba sve nežidove pobiti.

Logičan zaključak je da se LGBT-ovce i političare, koji im daju podršku, može slobodno nazvati talmudskim majmunima ili židonacistima (židocionistima)!

Jer, ni jedni ni drugi nisu na sliku i priliku čovjeka!

Dva komentara čitatelja o današnjem LGBT-ZG cirkusu sve je rekao, citiramo:

Lazy Plenky: Luđaci koji imaju sva prava kao i ja, prave cirkus. Zanima me da li im se guzice na ovom suncu upališe, a silikonski kurcici rastališe. Bolesnici: PROVOCIRAJU...

Ante Smrika: Samo tisuću!! To znači samo 300-400 i isključivo aktivista iz vascelog regiona. Znači generalno ignoriranje od strane građana. Deeeeeebakl. Neprocijenjivo.

Opća deklaracija o ljudskim pravima u Članku 19. kaže: Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: