person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2472 times

ŽIDOCIONISTIMA IPL GLAVNA META!

Objaviti ćemo sve objave kojima je blokirano dijeljenje. Također ćemo tužiti odgovorne jer nas ometaju u radu vezano za statut naše udruge sukladno ciljevima i području djelovanja udruge

Hrvatska je u židobankarskim raljama koji su instalirali svoje ljude u svim duštvenim strukturama kako bi kontrolirali financijske tokove novca paralelno provodeći svoje talmudske zakone. Hrvatska je protustavno u Europskoj uniji jer nije održan narodni referendum što je bila ustavna obveza prije potpisivanja Lisabonskog ugovora (Kosor-Josipović). Referendum (Da ili Ne u EU) je održan poslije potpisivanja i zato nema nikakvu pravnu valjanost.

Upravo to je razlog pljačkaškog stampeda židocionista na vlasti i pri vlasti. Po hrvatskom ustavu izabrani narodni zastupnici dužni su štititi interese hrvatskih građana. No, ne štite ih jer su postali saborski zstupnici nakon izbornih prijevara, a onaj tko krade nema namjeru raditi za javno dobro već isključivo za sebe i one koji su mu omogučili da izbornom prijevarom postane zastupnik. U hrvatskom saboru sjedi 85% zastupnika koji izravno rade protiv hrvatskog naroda u što smo se uvjerili prilikom izglasavanja zakona o HNB-u - žili kucavici svakog naroda. Samo zastupnici Mosta i Živog zida digli su ruke za izmjene zakona o HNB-u (17 od 151).

Građani su to prepoznali i kaznili HDZ, SDP i HNS. No, da bi oni i dalje imali svoje baze u gradovima i općinama, zadržali predsjednike biračkih odbora koji rade za njih, pribjegli su najvećoj izbornoj krađi od 2000-te godine. Svjesni da bi na izvanrednim parlamentarnim izborima potpuno potonuli jer su razotkriveni (objavili smo gdje su sve prevarili birače), vladajuća stranka HDZ prigrlila je SDP-ovog šlepera HNS koji godinama ne može proći izborni prag, ali nekim čudom uvijek ima 10-ak i više zastupnika u saboru. Nabrajati što su hrvatskom narodu HDZ i SDP lošega potpuno je bespredmetno.

A da rade sve u dogovoru i usklađeno dokaz je i ovaj najnoviji slučaj spajanja nespojivog, HDZ-a i HNS-a. HNS je zapravo HDZSDP-ov hibrid i poslužiti će kao probni balon prije velikog spajanja HDZ-a i SDP-a, velikog spajanja domoljuba i komunjara koji nikada nisu ni bili razdvojeni. 27 godina HDZ-ovci su uspješno prodavali svoje domoljublje! Netko je rekao da prosječnom Hrvatu mozak putuje od guzice do glave oko 70 godina. Nije baš za pohvalu. Naravno, mediji su odradili glavni i najveći dio posla.

Novinar Udo Ulfkotte platio je životom jer je u svojoj knjizi razotkrio njemačke židomedije rekavši, citiramo: 'Morate znati da rat nikada ne izbija sam od sebe. Ljude se tajno huška na rat i tu su političari manje bitni. U tome najviše sudjeluju mediji i novinari koji su obučeni za to'. Hoćemo li mi IPL-ovci preživjeti intermetski rat koji se već dvije godine vodi protiv nas neznamo, ali znamo da smo postali Neprijatelj broj 1. židocionistima koji pljačkaju i truju hrvatski narod.

Naime, pošto pišemo isključivo i samo istinu nikada se ne osvrćemo za onim što smo napisali. U intenegrumu, dok ne pišemo (u zadnje vrijeme imamao dosta praznog hoda jer nam usporavaju otvaranje Windowsa za pisanje) pregledavali smo tekstove koji su uvijek aktualni. Kada smo neke tekstove htjeli još jednom podijeliti ostali smo zaprepašteni. Skoro svaka objava koju smo objavili u zadnjih mjesec i nešto dana blokirana je! Blokirane su i one objave koje se ne odnose na naše političare, Vučića, poljsku premijerku. Čak im je zasmetala objava u kojoj se pohvalno izražamo o sucu Ustavnog suda Andreju Abramoviću (naslovna slika).

Blokirana je svaka objava koja se odnosila na Kolindu, Plenkovića, Bandića, Jokića, Vrdoljaka, Puljak iz stranke Pametno, Bačića, Oparu, Glasnovića, Milinovića, Miletića, Flegu, a posebno su im zasmetale objave u kojim tražimo očitovanje na citate govora mržnje iz Talmuda. Objaviti ćemo sve objave kojima je blokirano dijeljenje objaviti. Također ćemo tužiti odgovorne jer nas ometaju u radu vezano za statut naše udruge sukladno ciljevima i području djelovanja udruge 'Ne govoru mržnje-istinom protiv laži'.

Između ostalog djelatnost udruge je promicanje i unaprijeđenje društvene solidarnosti, poticanje participativne demokracije, pračenje javnih politika, javno informiranje, mediji, ispitivanje javnog mijenja, promicanje istine i borbi protiv govora mržnje. U zadnjih mjesec i nešto dana otkrili smo da nam je blokirano dijeljenje preko 60 glavnih objava. U galeriji možete pogledati prvih 15 objava kojima je blokirano djeljenje, kako ne bi istina odlutala predaleko. Raznolikost blokiranih objava razotkriva i počinitelja.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cjelosti!
Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: