person_outline
search
hrendeitpt
Domoljubni, vjerodostojni i različiti Plenkovićev HDZ, potpuno se razobličio!
gremijeve igre bez granica
  • Posted
  • Read 19700 times

Domoljubni, vjerodostojni i različiti Plenkovićev HDZ, potpuno se razobličio!

Antologijska izjava Željka HDZ Reinera: “Poštovani koalicijski partneri, dragi prijatelji, srce mi je puno kad vas vidim okupljene u tolikom broju. Kao što smo Hrvatsku u Domovinskom ratu obranili jer smo ju voljeli, tako se i danas ona mora obraniti domoljubljem i poštenjem. Naše domoljublje nije instant patriotizam koji se javlja pred izbore da prevari birača, naše je domoljublje duboko u našim srcima“, sve govori o stranci opasnih namjera.

''Glupost je neuništiva i dovoljna samoj sebi? Ili nije? U Hrvatskoj se intenzivno odvija svojevrsno svjetsko prvenstvo u poltronstvu, a glupost u tome participira kao ključni alat. 'Ein Volk, ein Reich, ein Führer'. 'Vođe i sljedbenici' je najbolji mogući opis političke patologije u Hrvatskoj i onoga u što je evoluirao vladajući model partiokracije koja se lažno prikazuje kao nekakav demokratski doseg'', netko je lijepo napisao. A Darwin je rekao da nisu loša vremena nego čovjek. I ništa nije bijedno niti uzvišeno kao čovjek jer on može služiti za opće dobro, a može postati i pohlepan, bahat, željan za posjedovanjem, moći, poput svih vlastodršaca.

I Hrvatska ima svoje političke vlastodršce presložene u tri primarne stranke, dvije glavne HDZ i SDP i jednu pomoćnu (tko da više) HNS. Oni koriste i tri primarne boje: komunjarski SDP crvenu, ''domoljubni'' HDZ plavu i neoliberalni HNS žutu boju. Postoje i sekundarne saborske stranke i strančice, raznoraznih duginih boja, koje nadopunjuju primarne stranke kako bi popunile rupe i rupice. zbog potrebnog majoriteta kod obveznog izglasavanja gremijevih EU zakona.

Godinama je sve išlo relativno glatko, HDZ-ovi ''domoljubi'' (na vlasti više od 20 godina) uglavnom su koalirali sa ''desnima'', SDP-ove komunjare, koji sebe zovu antifašistima, sa ''lijevima'' i uvijek s HNS-om. Dolaskom novih saborskih vjetrova karte su se malo pomiješale. Kada je, zbog raskida HDZ-a i Mosta, saborski majoritet došao u pitanje trebalo je izvršiti brzinsko preslagivanje jer su uzeti - potrošeni Sorosevi novci (oko 40 milijuna eura) za uvođenje rodne ideologije kroz Istanbulsku konvenciju.

''Vjerodostojni i domoljubni'' HDZ zakoalirao je sa sdp-ovim HNS-om i Pupovćevim SDSS-om koji egzistira zahvaljujući odbjeglim rodoljubima koji autobusima dolaze glasovati za SDSS, jer se oni, i nakon 28 godina, vode kao hrvatski birači!!??

I tako je ''vjerostojni i domoljubni'' HDZ spao na SDP-ovu orepinu HNS i Pupovćeve varalice - troglavi zmaj koji će dokrajčiti Hrvatsku.

 98vrdoljak plenkovi divjak 5ac62f9ae50c4

Plenkovićeva ministrica Divjak na silu gura pedofiliju u Kurikulum 

Tek sad vidimo težinu riječi bivše zastupnice Mirele Holy koja je za hrvatske zastupnike kazala, citiramo: mediokriteti, klimavci, čovječuljci, političke gladuše, demoni, licemjerni politički lažljivci, spletkaroši, anakonde, aligatori i kajmani, pohlepne i okrutne zvijeri, omraženi i pokvareni, mrcine, monstrumi, toksične Aliene, poltroni, iscjetci... za žene kaže da su ženturače i ambiciozne političke kučke najodioznije…

Ako to prevedemo na talmudski jezik po kojem se donose svi zakoni i presude u Hrvatskoj, a koji između ostalog kaže: ''Bog je stvorio nežidove te iako im je dao čovječji oblik oni su ravni sa životinjama, jer ne dolikuje Židovu da bude služen od stoke. Zato ga služe životinje u ljudskom obliku'' (Šulah aruh, Mudraš talpiot 225), ponašanje (koaliranje) političkih stranaka u saboru možemo usporediti sa Savanom i divljim afričkim zvijerima koje rade po istom principu: UDRUŽIVANJE, OSVAJANJE, PROTJERIVANJE (nepodobnih - Plenković je to jučer demonstrirao potjeravši Milinovića koji se suprostavio Istanbulskoj konvenciji), PODIJELA PLIJENA I ZAPIŠAVANJE (teritorija kojeg su osvojili), da bi ga mogli nastavili pljačkati. 

I jedni i drugi i treći, i plavi i crveni i žuti, u predizbornim utakmicama koristili su zvučne slogane: 'Jedna Hrvatska', 'Za jaku Hrvatsku', 'Pokrenimo Hrvatsku', 'Domoljubna koalicija', 'Vjerodostojni', Različitosti..

A nemamo jednu Hrvatsku nego podijeljenu, nemamo jaku Hrvatsku nego slabu, nismo je pokrenuli nego raselili, nemamo domoljubnu koaliciju nego euroljubnu i nisu različiti, nego su svi isti. Koji nas 28 godina lažu, jer im to dozvoljava njihova Biblija Talmud koja kaže: ''Prema nežidovima dozvoljena je upotreba svake laži'' (Talmud, Berahot).

Potpuno je jasno da tzv.domoljubne, vjerodostojne, različite partije ili stranke ne služe hrvatskom narodu već gremijima, a gremiji su cionisti (novi naziv za komuniste), odnosno židokonverti koji su poslije drugog svjetskog rata mijenjali prezimena kako bi se lakše inklinirali u sve pore društva. Upravo oni su 90-ih inicirali rat da bi opljačkali hrvatski narod, a danas ga lihvare truju chemtrailsom i Monsantovim GMO smećem, zbog čega je Hrvatska prva u Europi, a deseta u svijetu po broju umrlih od malignih bolesti, što je priznao i sam ministar Milan Kujundžić.

Plekovićeva ''vjerostojna, domoljubna, različita'' partija još jednom je potvrdila ono što svi znamo, a ne želimo priznati: rat je dogovoren, ali nije završio kako su ga gremiji isplanirali jer je ustao hrvatski narod u obranu svoje države. Dok je mladost ginula po ratištima, HDZ-ovi ''domoljubi'' 98 postotno privatno vlasništvo hrvatskog naroda (per capitta), su privatizirali (privatno vlasništvo se ne može privatizirati), odnosno protuustavnom pretvorbom pretvorili u državno, da bi ga nakon toga podijeliti svojima: crvenima, plavima, žutima, duginobojašima....

Za kraj ćemo citirati mail koji smo dobili, a koji sve govori:

''A što očekivati od ove države i od HDZ-a, Gregurić (odlično surađivao s ruskim KGB-om), Mateša (također surađivao s KGB-om), židovska pijančina Šeks (surađivao s Mossad-om), Primorac ( i danas surađuje s CIA-om i Mossad-om), Valentić (surađivao s MI6-om i CIA-om), Žužul (prešao u CIA-u), Škegro (i danas u CIA-i dvostruki agent), Vedriš (slobodni zidar i MI6-ov agent), Radoš (i danas jedan od poznatijih udbaških lica u Hrvatskoj surađuje s CIA-om i MI6-om), Šušak (bio je šef UDBA-e za Sjevernu Ameriku i dugogodišnji CIA - in agent), Ruža Tomašić (bila je podređena Šušku, operativac UDBA-e zadužena za Kanadu i SAD ali i CIA-ina….itd.

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb starnici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(15 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: