person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 3311 times

Markičkin 'Hod za život' zapravo je posmrtni mimohod za hrvatski narod!

Ponovno ista priča. I ove godine, kao i prošle, 'Hod za život' organizira se na isti dan kad i Međunarodni dan 'Marš protiv Monsanta'.

Međunarodni dan 'Hod za život' tradicionalno se održava u prvom mjesecu i tada cijeli svijet hoda zajedno. No, hrvatski korporativni fašisti (HDZ, SDP i HNS) dali su Markički zeleno svijetlo da organizira 'Hod za život' na isti dan i sat, subota, 20.svibnja u 12,00 sati, kada se u cijelom svijetu tradicionalno održava Međunarodni 'Marš protiv Monsanta'.
Markička je ponovno dobila dozvolu za Trg, HRT i ostali ciomediji su, napeti k'o puške, podmazali svoje tipkovnice i naoštrili jezike, a organizator 'Marša protiv Monsanta' Slobodna Hrvatska bačena je na Zrinjevac gdje nisu dobili ni paviljon nego su ih smjestili na margini, sjevernom dijelu Zrinjevca.

 20160521 124510 resized 291311

Sa prošlogodišnjeg skupa u organizaciji stranke 'Slobodna Hrvatska' kojeg nije prenio ni jedan javni medij!

Naravno, HRT neće prenijeti sliku ni ove godine kao ni prošle iako su snimali iz zraka. No, nisu objavili. Dolazak Oreškovića zasigurno je vezan za ovaj 'Hod za smrt' jer se tako i treba zvati Markičkin 'Hod za život' Prošle godine na svom profilu na Facebooku, iz inicijative ‘Hod za život’ objavili su tko je financirao njihov marš na kojem se okupilo više tisuća ljudi. Organizatori su 'U ime obitelji', ‘Život biraj’, ‘SKAC’, ‘Vigilare’, ‘Molitvena zajednica’ ‘Srce Isusovo’, ‘Neokatekumenski put’ i ‘Božja pobjeda’. Organizatori nisu izdržali, a da se ne pohvale dobroj organizaciji tim više jer su uspjeli marginalizirati drugi, dugo najavljivani skup koji je za hrvatske građane jedino važan,a to je NE Monsantu! NE CETA!

13260201 874490505996420 7407538899317153395 n

'Monsanto go home', Sa skupa u Osijeku kojeg javni mediji također nisu prenijeli

Svatko tko i malo razmišlja i povezuje stvari shvatiti će zašto se i za koga se prazni Slavonija, a o tome je IPL više puta pisali. Monsanto je odavno zapišao Slavoniju i Vojvodinu za proizvodnju svog zločinačkog sjemena. Hrvatska se hvali intelektualcima koji šute koji, kao i štakori, izviruju iz svojih rupa ili buža kad im se ponudi honorar za intelektualno obmanjivanje širokih narodnih masa. Kada se vidi tko su bili prošlogodišnji organizatori, k tome se doda tadašnji premijer Orešković koji je angažirao, uz veliko osiguranje da je ne bi slučajno napali povampirene ustaše, suprugu Sanju, nezaobilazni Kaptol u kojem stoluje homoseksualac i mason Bozanić koji ni nakon godinu dana nije odgovorio na IPL-ov službeni upit podržava li referendum NE Čipiranju, NE GMO-u, NE privatizaciji voda, šuma, putnih koridora i NE porezu na nekretnine’, onda je potpuno jasno kome svi navedeni služe. Hrvatskim građanima, sigurno NE! Šeks je u trenutku 'slabosti' rekao kome služe! Gremijima ili Židovima cionistima!

Također, IPL je zabilježio da ni jedan jedini je*eni javni medij nije najavio, a kamoli izvijestio slikom ili tekstom skup 'Marša protiv Monsanta'. Da apsurd bude još veći, glavna organizatorica Željka Markić bavi se prodajom kontracepcijskih proizvoda i plasira ih preko Oreškovićeve TEVA-e koja je preko Sanadera, zatim Bara, otela našu Plivu, a radnike bacila na ulicu! Ovo nije 'Hod za život' Ovo je posmrtni mimohod za hrvatski narod.

Prošle godine IPL je objavio najzanimljivije komentare svojih čitatelja iz kojih se može iščitati da nisu tako glupi kao što Markička, Orešković, Plenković, Kolinda i slični misle: Naslov objave zapravo je i najbliži komentaru jedne čitateljice:

Marjana Koprivnjak: Niti jedna tv postaja nije prikazala prosvjed i kako se išlo prema trgu....gamad korumpirana....bitno da pričaju dojmljive priče o neplaćanju prostitutkama....gade mi se
Denis Lasić: Markićka i njen suprug imaju kliniku koja surađuje sa tevom.. pametnom dosta.. i bilo bi dobro objaviti registar članova hdz-a, pa da vidimo kakvi ljudi se u tome nalaze.
Marina Mijatović: Oreškovićka Hoda za ŽIVOT, a radi za SMRT.
Davor Asić: Istinom protiv laži SVE JE OČITO, PA NISMO BLESAVI..
Gorana Goga Krpata: Gade mi se potkopavanja,zakulisne i tajne igre domaćih masona i sotonista. A narod koji vidi i ŠUTI je sudionik u zločinu koji oni vrše nad nama.
Stevo Glavica: JEBO IM PAS MATER CIJELOJ VLADI NA ČELU SA PREMIJEROM

SAVJET IPL-a: SABOTIRAJTE MARKIČKIN 'HOD ZA ŽIVOT'!

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cjelosti!
Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/IPLPodstrana/ i https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima (Universal Declaration of Human Rights), Član 19. 'Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sva ljudska bića su rođena slobodna i jednaka u dostojanstvu i pravima'.

(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: