person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 4658 times

Ivica (Luka) Vrkić imenovan glavnim urednikom portala Istinom protiv laži (IPL)!

Društvene mreže i alternativni mediji, kao što je i Ipl, posljednji su bedem odbrane prava na istinu, medijskih, ljudskih prava i sloboda.

Vlasnici Ipl-a, između 12 novinara koji pišu za portal, jednoglasno su izabrali istraživačkog novinara Ivicu Luku Vrkića za glavnog urednika. 

Ivica Luka Vrkić više od 5 godina hrabro piše o temama o kojima mainstream mediji ne smiju ni pisnuti.

mlko

Zajedno sa novinarom portala Dnevno.hr Draženom Berošom razotkrio je na koji način HDZ i SDP varaju birače, razotkrio je prljavu igru Monsatna, prozivao Todorića zbog trovanja hrvatskog naroda GMO-om, pisao o trovanju hrvatskog naroda chemtrailsom i cjepivima, konclogoru za djecu Barnevernetu...

111

33320161003 214401

4440161027 164447

Omiljene teme su mu tzv. hrvatski zastupnici, veleizdajnici koji o svemu odlučuju, a ne povlače nikakvu odgovornost i uz to nisu obvezni dolaziti na posao (osim kada donose gremijeve zakone). On ih s pravom (čast iznimkama) naziva fašistima 21 stoljeća, jer ne služe hrvatskom narodu. A ne ustručava se prenositi tekstove i prozivati Židove cioniste, Goldsteina, Zuroffa... koji godinama pljuju po hrvatskom narodu, uporno i nametljivo ga etiketirajući ustašoidnim i fašisoidnim.

Upravo zbog njih, iako nije autor 3 sporna teksta, osuđen je, nakon montirane optužnice DORH-a, od sutkinje Mile Kragić na 10 mjeseci zatvora, uvjetno na dvije godine.

Ivica Luka Vrkić je 1994. godine osnovao tjednik „Ogledalo“ za kojeg su pisali poznati novinari (neki pod pseudonimom). HSSL je htio kupiti taj tjednik nudeći mu u to vrijeme relativno velik novac, ali ga vlasnik i glavni urednik Vrkić, zbog novinara, koji su pisali i živjeli za tjednik Ogledalo, nije htio prodati. Zbog nedostatka novca (ratno vrijeme) tjednik je prestao sa radom.

ogled. kopija

uredn

Zahvaljujući najviše tekstovima Ivice (Luke) Vrkića portal „Istinom protiv laži“ za nevjerojatno kratak period osvojio je simpatije najšireg auditorijuma na cijelom Balkanu. Danas je na udaru UDBA-e, koja ga na sve načine pokušava diskreditrirati i uništiti. Zbog „Javnog poticanja na nasilje i mržnju“. Oni su ga i osudili.

No, nisu ga uplašili zato je i prihvatio dužnost glavnog urednika Ipl-a. Iz razloga više što je svjestan na što je danas spalo novinarstvo i na koji način funkcioniraju masmediji.

Soroš je to najbolje pojasnio:„Stvari su proste. Kupim ili postavim korumpirane političare i medije. To je sasvim dovoljno da jedno društvo kolabira. Za svaki uloženi dolar izvučem najmanje 100. To je zapravo šablon, recept, vrlo jednostavan način porobljavanja. Porobljavanja naroda, država, regija i u konačnici čitavog čovječanstva. I to uz njihov vlastiti pristanak. Svatko ima svoju cijenu. Ali onda to i otplati stostruko“.

Društvene mreže i alternativni mediji, kao što je i Ipl, posljednji su bedem odbrane prava na istinu, medijskih, ljudskih prava i sloboda.

iivvll

Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(10 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: