person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 6134 times

Hrvatski narod ispašta zbog političkih kukavica - gremijevih slugu - Plenkovića i Kolinde koji podržavaju genocid nad sirijskim, jemenskim i palestinskim narodom!

Plenković i Kolinda, sukreatori vanjske politike, potjerali su ruskog diplomatu, nikada nisu osudili zločine protiv sirijskog, jemenskog, palestinskog naroda, podržali su koalicijsku agresiju na Siriju…. i to sve, lažno se predstavljajući, u ime Hrvatske i hrvatskog naroda

 

Podsjetimo,

Čelnici gremijeve EU tvorevine složili su sa stajalištem britanske vlade da iza napada nervnim otrovom stoji Rusija, objavio je predsjednik Europskog vijeća Donald Tusk. ''Europsko vijeće se slaže s britanskom vladom da je Rusija vrlo vjerojatno odgovorna za napad u Salisburyju i da nema drugog vjerodostojnog objašnjenja'', napisao je u poruci na Twittteru Donald Tusk

Tri dana kasnije Predsjednik gremijeve vlade Andrej Plenković objavio da će Hrvatska protjerati jednog ruskog diplomata iz Hrvatske zbog trovanja dvostrukog ruskog špijuna Sergeja Skripala. ''Danas ćemo donijeti odluku o proglašavanju jednog akreditiranog ruskog diplomatskog predstavnika u Republici Hrvatskoj nepoželjnim'', objavio je premijer na tiskovnoj konferenciji u Banskim dvorima'.

14 zemalja Europske tvorevine protjeralo je ruske diplomate, što je potvrda da nemaju svi EU narodi idiote ili slugane za političare.

111 Copy

Skinili su screenshot Plenkovićeve izjave i postavili ovu sliku sa prvomajske proslave... E moj Plenkoviću na što si spao! 

20180502 090149

Saudijska Arabija je više puta upotrijebila kemijsko oružje u Jemenu, a posebno bili uspješni u testiranju oružja poput taktičkih nuklearnih bombi, biološko oružje koje oslobađaju koleru na stanovništvo, i bezbroj vrsta kemijskog oružja, uključujući i Bijeli fosfor koji ostavlja bijeli oblak smrti! Sve ovo testiranje oružja učinjeno je s punim blagoslovom i logističnom podrškom uvijek istih UN-a i EU tvorevine koja je za svoj ''humanitarni rad'' čak dobila i Nobelovu nagradu.

Zašto Saudijce ''svjetski mirotvorci'' SAD, Britanija, Francuska, UN, EU, EK, nisu osudili i napali? A Jemen se suočava s katastrofalnom glađu. Šezdeset posto Jemenaca doslovno gladuje. Više od 17 milijuna ljudi ove 24 milijuntne države treba hitno pomoć. Više od 800 dana, saudijsci su nemilosrdno vršeni zločini nad stanovništvom Jemena!

1

3

Podsjetimo dalje,

Američko veleposlanstvo u Zagrebu zahvalilo je Hrvatskoj što je poduprla napade zapadnih saveznika na sirijski kemijski program. SAD, Francuska i Velika Britanija izvele su u subotu rano ujutro zračne udare na kemijska postrojenja u Siriji u znak odmazde sirijskom režimu za upotrebu kemijskog oružja protiv svojeg naroda. "Zahvaljujemo hrvatskoj vladi na potpori akcijama SAD-a, Velike Britanije i Francuske protiv upotrebe kemijskog oružja", rekao je u priopćenju američki veleposlanik Robert Kohorst, istaknuvši da su napadi odgovor na akcije sirijskog režima, a ne provokacija protiv Rusije ili njezinih snaga u Siriji.

20180501 192950

A kako je završio napad 'humanitaraca'?

''Napad na Siriju, koji je trebao trajati više dana, misteriozno je trajao samo jedan sat. U igru je ušao veliki broj ruskih aviona i odmah je započelo povlačenje bankarske vojske. Rusi su zaprijetili da će usred NATO flote na Sredozemnom moru lansirati hipersonični projektil megatonske snage koji ide 7000 milja na sat i Mafija je odmah prestala sa napadima. Unatoč jasnim dokazima da je posljednji „napad“ kemijskim oružjem fiktivan i lažan, ekipa dežurnih luđaka je ipak napala Siriju, jer oni ne znaju za riječ NE i ne priznaju nikakve argumente.To ukazuje da se radi o totalnim psihopatama, koji nisu normalni ljudi. U svojoj povijesti NATO nije doživio takvu sramotu'', napisao je Montague Keen.

Humanitarci nisu uspjeli uništiti dokaze koji ih potpuno razotkrivaju

Laboratorij u gradu Spiezu (Švicarska), došao je do sljedećih rezultata: ''Prema rezultatima ispitivanja, u uzorcima su pronađeni tragovi otrovnog kemijskog agensa (BZ) koji pripada drugoj kategoriji kemijskog oružja u skladu s HSK. BZ je agens koji privremeno onemogućuje osobu. Psihotični učinak postiže se 30-60 minuta nakon primjene i traje do 4 dana. Ovaj je recept bio u arsenalu vojske Sjedinjenih Država, Velike Britanije i drugih zemalja NATO-a. U Sovjetskom Savezu i Rusiji nije bilo razvoja ili akumulacije takvih kemijskih spojeva. Nadalje, uzorci su također pokazali prisutnost toksičnih tvari živca A-234 i to u velikoj koncentraciji''. 

Bankarska grupa zapadnih čelnika, koji su donijeli lažne ratove protiv terora i razne invazije koje su uslijedile, užasnuta gubitkom moći i svakodnevnim optužbama za višestruke ratne zločine, počela je kolektivno djelovati na iracionalan i histeričan način. Sama situacija u SAD-u može se nazvati de facto građanskim ratom. Ratom mafije koja je organizirala 11. rujan, rat u Iraku, Siriji, Fukushimu... i domoljuba koji žele vratiti demokraciju i vladavinu zakona na Zapad. UN i EU su još jednom pokazali i dokazali da su zapravo NATO-vo pokriće za sve dosadašnje porobljivačke ratove u kojima je ubijeno stotine tisuća nedužnih ljudi, silovano na desetine tisuća žena i djece, raseljeno, opljačkano i otrovano na desetine milijuna ljudi.

Najnoviji pokušaj izazivanja globalnog rata sa nesagledivim posljedicama - ponovnim napadom na Siriju - nije uspio. Zapadni mainstream mediji doslovno su vrištali od sreće nazivajući Assada životinjom, ubojicom djece…. Vrištali su i naši bijedni mediji.

5

6

7

8

9

Hoće li odgovarati huškački urednici, hoće li Plenković i Kolinda podnijeti ostavku zbog političkog diletantizma? Tko će naknaditi štetu hrvatskom narodu koji je konstantno etiketiran fašisoidnim narodom. Kolinda, Milanović, Ostojić, Jovanović…podvalili su hrvatskom narodu svastiku na Poljudu. Plenković i Kolinda podržavaju genocid nad sirijskim, jemenskim i palestinskim narodom. Suučesnici su u genocidu nad hrvatskim narodom zbog odobravaja trovanja chemtrailsom, zbog čega je protiv njih podnesena kaznena prijava…itd...itd.

O Andreju Plenkoviću, predsjedniku gremijeve vlade (Hrvatska d.o.o.) i svim prijašnjim gremijevim premijerima i vladama, mnogo toga smo napisali. Za promjenu ćemo još jednom citirati učiteljicu Bernardu Jug koja je rekla ono što misli cijeli hrvatski narod (ne računajući uhljebe i lažne branitelje) o premijerima, vladama, političarima…, a koji se predstavljaju u ime Hrvatske i hrvatskog naroda:

''Kako je moguće da političari mrze vlastitu Domovinu? Kako je moguće da su nas toliki političari do sada gotovo svi izdali? Pitam se što njihove mame i tate rade? Što su oni s njima radili doma? Što je toj djeci u glavama? Što su radili učitelji s njima? Odakle njima ta mržnja prema vlastitoj zemlji? Odakle im ta beskrupuloznost? Zar Plenkovićevu mamu nije sram. Ženo, zar te nije sram, stvarno te pitam, evo? Da je to moj sin ja bih ga zatukla''.

Mi ćemo joj odgovoriti zašto:

Plenković i Kolinda, sukreatori vanjske politike, potjerali su ruskog diplomatu, nikada nisu osudili zločine i genocid protiv sirijskog, jemenskog, palestinskog naroda, podržali su koalicijsku agresiju na Siriju…. i to sve, lažno se predstavljajući, u ime Hrvatske i hrvatskog naroda. Oni nisu hrvatski političari već gremijevi plaćenici koji su protuustavno, hrvatskom narodu iza leđa, Republiku Hrvatsku pretvorili u svoju korporacija ili tvrtku naziva ''Hrvatska d.o.o.''

Samo to još nije sjelo hrvatskom narodu.

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: